Licurici de ianuarie-februarie 2009 (171)
Raspunsuri - Pagina 3
roxanaz spune:
neata
Miere, la multi ani Nadiei!! poze, poze?
sanatate iepuricilor, e perioada numa buna de virozele astea.... si e in continuare caldut, de ar da odata un ger sa se mai duca virusurile astea.
Naty spune:
La multi ani pentru Nadia! Sa fie sanatoasa, fericita, norocoasa!
Merci fetelor pentru urari!
miere da,e incredibil, dar e super cuminte la dentist; asta e a doua vizita si de fiecare data nu a zis nimic. Cica ii place la dentist
Adevarul e ca si astia de la clinica stiu cum sa-i atraga, au loc de joaca, TV la scaun si in timp ce li se lucreaza se uita de desene, acvarii, peretii pictati cu tot felul de personaje, etc. Toti stomatologii sunt super draguti, se joaca cu ei, le vorbesc, stiu cum sa ii ia.
micola spune:
Miere, ai grija de tine! O mai poti alapta pe Nadia in perioada asta?
Porumbita, mersi de sugestie, tocmai ma hotarasc si ma razgandesc legat de PFA, nu prea stiu cu ce se mananca efectiv..As putea sa-mi fac pt traduceri, am si gasit o firma cu care sa colaborez, dar nu ma decid daca sa-mi fac sau nu, daca renteaza sau nu..
E cineva pe forum care are PFA si ma poate indruma si pe mine?
Multa sanatate socrului, Doamne ajuta! Mi-au dat lacrimile cand ai zis de Robert ca nu intelege de ce nu poate vorbi cu bunicul..:(
miereamara spune:
Voiam mai de mult sa va intreb: cate si ce activitati extra fac copiii vostri? care sunt incluse in programa la gradi si daca faceti si ceva extra?
Aidan face Spanish, Yoga si Art/Music la gradinita (incluse in taxa). Apoi marti face suplimentar gimnastica pentru ca multi copii de la gradi mergeau si a tot plans ca vrea si el, adevarul este ca isi consuma energia acolo (este un Gym Bus imens care parcheaza in fata gradinitei si e echipat cu tot felul de chestii de sarit, barna, etc)
In ianuarie o sa inceapa fotbal (din asta european) o data pe saptamana - sambata, asta e independent de gradinita.
Si mai zice ca vrea sa mearga si la clubul de Cooking (oferit tot in cadrul gradinitei dar care costa si ala vreo 250/semestru ca si gimnastica). Si nu stiu daca cumva sunt prea multe activitati pentru el, sa mai astept cu cookingul pana anul viitor poate?
Micola, da, am alaptat fata in perioada asta, mi-a dat un antibiotic compatibil cu alaptarea. Oricum mi-a iesit bine ecografia azi, nu s-au vazut nici nodulii de la mastita, deja nu ma mai doare deloc.
Da' s-au imbolnavit amandoi copiii, tra la la...o iau pe campii sunt raciti si prost dispusi.
miereamara spune:
Roxana, am lasat doua poze publice cu sarbatorita
http://www.flickr.com/photos/14984866@N07/
roxanaz spune:
neata!
Miere, hehe, suuuper sarbatorita si familia sa! (dar doua mah??? doua??? nttzzzz [:P] asta ca trebuia sa comentez!!! )
Eva nu face decat pictura la gradi. o sa inceapa Ftk din toamna de abia. ca dupa parerea mea cam dupa 4 incep sa digere si sa puna la sertarase cate ceva. cooking face zilnic cu mine . acum i-am luat tava ei cu forme de briose speciale, sa nu mai strice dintr-ale mele .
Porumbita spune:
of Doamen, intra in a treia operatie azi la pranz!!
miere robert face germana zilnic - 1 sau 2 ore, depinde de zi , dc mai au alta activitate sau nu
face dans/gimnastica/aikido fiecare o data pe sapt
gimnastica si germana intra in pretul gradinitei
aikido si dansul le platim separat
pana acum cateva luni am facut logopedie odata pe sapt
acum aveam in plan sa facem engleza (cu mine ) dar cum de o luna suntem cu socrul prin spitale nu mi a ars
micola spune:
Alex face dans si urmeaza si engleza, dar nu s-a format inca grupa de engleza, ca sunt putini doritori. Oricum, facem noi acasa, dar nu strica, daca facea si la gradi.
Si mai vine teatru/circ cu magicieni, cam o data pe saptamana.
DarkBendis spune:
Cu maaaare intarziere, LA MULTI ANI, Daria de Dalma, primul nostru licurici, avem deja copilas de 4 ani. De-acum incep iar zilele de nastere
La Multi Ani la toti micii sarbatoriti!
Miere, sanatate multa, sa treaca mastita!
Porumbita, multa sanatate socrului tau
Micola, eu sunt PFA (ca interpret), aici regulile sunt altfel totusi, mi-a fost foarte usor sa "imi fac actele", birocratia e minima, am rezolvat completand un formular online si gata, atata grija am sa pastrez toate chitantele cu cheltuieli si "invoice-urile" de plata, si o data pe an sa le duc la contabil sa imi calculeze ce am de platit la stat (si bineinteles, ca platesc contributia de sanatate+pensie si impozitele). Deci nu e mare lucru... dar repet, nu stiu cum decurg lucrurile in Romania. Ma gandesc ca poate Selene te poate ajuta, ea chiar cu traducerile se ocupa.
Noi activitati "extrascolare" organizate inca nu facem, doar ca Mister merge de 2 ori pe saptamana la bazin cu tatal lui, a invatat deja sa inoate (fara aripioare), sa sara in apa etc... ne-am gandit ca de la anul sa il dam la curs de inot propriu zis. Si probabil la un sport, dar inca nu ne-am hotarat ce - deoarece amandoi lucram full time pana la 5-6 seara, va trebui sa fie ceva de weekend. El la gradinita invata cate un pic de franceza, cantecele, stie sa salute, sa numere (asta l-am invatat si noi) - mai ales ca bunica lui locuieste in Franta deci vor fi niste vacante petrecute acolo in perspectiva. Oricum, noi la anul incepem scoala, vom vedea ce program avem, ce va fi, ce nu va fi...
Dark Bendis
& The Goblin Prince (31.12.2008)
"I dream of wolves. With them I run."
"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"
veronica75 spune:
Porumbita - Doamne ajuta!! sa fie bine
Miere - am admirat pozicile cu voi tare frumusei sunteti... si nu ne spui nimic sah? Invata Aidan sau era doar de joaca
La noi activitati extrascolare nu prea sunt cica de la 4 ani Deocamdata face doar giumnastica 1/sapt. De la anul va face engleza si dans.
Mai facem pe acasa tot felul de activitati cu carti, craft, modelaj, decopatch, engleza. As face si muzica da nu ma pricep
Alice e fan Dora l'exploratrice avem colectia de dvd-uri si carti. A invatat multe cuvinte in engleza de aici si din cantecelele celor de la TheGiggleBellies ( - la astea se uita si Leo ) De la cantecele a invatat sa numere pana la 20, culorile, fructele si cantece.
Alice pare o fata desteapta, prinde foarte repede, deja scrie cateva cuvinte in romaneste si chiar citeste unele...pacat de timiditatea ei . e foarte timida si nu prea e sociabila...asta e...si nici desenul nu prea ii place
Franceza vorbeste mai bine ca mine ...nu stiu cand a invatat-o asa repede
Acum suntem si noi acasa bolnaviori cu conjuctivita
sanatate tuturor
" target="_blank">http://community.webshots.com/user/veronica75margarint Fotografii noi si vechi