Cadouri pentru copii,de sarbatori.Ce cumparam?(2)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mada spune:

Nu o mai aveau

Ilinca si Rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Imi pare rau. Probabil a inceput febra cumparaturilor de Craciun si o sa gasim tot mai putine jucarii dorite.
Eu vreau catelusa dragalasa, dar astept sa vad daca va fi in serile magice la carrefour.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _Ralu_ spune:

Am vazut jucarii interesante la emag (nu stiam ca au si jucarii), si, din ce m-am uitat in mare, preturile mi se par acceptabile.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eumada spune:

Unde,unde?Un link,ceva?

Mergi la inceput

http://www.emag.ro/jucarii-copii-bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingridnen spune:

am primit putin mai devreme un newsletter de la clevertoys (eu am mai comandat pe net de la ei). Zice ca au deschis un magazin Lego in Bucuresti.... banuiesc ca nu ar trebui sa calc cu copilul pe acolo

Ingrid si Cristi 9 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dia_filipas spune:

Fetita mea de 4 ani il vrea pe Mickey povestitorul. Stiti ceva despre el? Vorbeste si in romana sau doar engleza? Il aveti careva? Merita? Am inteles ca este la Metro si costa cam 300 de lei. Muuult! Sper sa-l gasesc altundeva mai ieftin...
Si mai vreau sa-i iau un set playdoh, ceva cu inghetata, sau sa vad ce gasesc... Ai vostri se joaca cu seturi de genul asta? Sunt distractive?

Dia, mami de bebeloi Miruna (15.07.2008) si bebe doi Sofia (21.11.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danaionela spune:

Ale mele s-au jucat foarte mult cu play doh si cu restul de minunatii de genul asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns boticelina spune:

Am ajuns ieri in Auchan si deja adusesera jucariile pentru Craciun. Aveau din nou www.toytalk.co.uk/wp-content/uploads/2009/09/Pig_goes_pop.jpg" target="_blank">jocul cu porcul, tot la 27 de lei (pe net e 121 ), aveau si masina de cusut (marca lor, Rik Rok) exact ca aia Barbie, dar la 65 de lei, am mai vazut un joc simpatic de la Dtoys cu o colivie, cu bile pe care trebuia sa le bagi in niste cosuri prinse in interiorul coliviei cu ajutorul unor parghii de lansare (cca 30 de lei), si inca unul foarte misto gen "whack the mole", dar nu cu ciocan ci cu niste lansatoare de bile gen pistol cu care trebuia sa scoti cartitele din musuroaiele lor pe dedesupt (deci nu cauti bilele prin casa, raman in corpul transparent al mesei de joc). Asta era 48 de lei parca. Camila lui Alladin era 56 lei, in Kaufland e 74, ce diferenta...

Se vede ca am intrat in "epoca" jocurilor, si de plansa si din astea pe care le poate juca singura.

N-am avut timp sa casc ochii la papusi/Lego dar am remarcat cat de scumpe sunt Mickey Mouse povestitorul si Minnie povestitoarea, Oaki Oak, erau 230 lei, jiiiiz...

Mergi la inceput

Am vazut si eu jocul cu porcul ieftin. Si mai sunt inca 2 jucarii, care, tot asa, peste tot sunt in jur de 100 de lei, si la ei in jur de 20-30: Operatia si Twister. Aceleasi jocuri, tot asa ieftine tare, au fost anul trecut la Toyplex. I-am si intrebat pe aia daca-s contrafacute, sau ceva...au zis ca nu...o poveste din asta incalcita, cum ca a fost un stoc pe care s-au batut multi si n-au apucat decat ei...bla bla...si acum, ce sa vezi, au aparut si la Auchan. LA Toyplex nu mai sunt...au revenit cele scumpe. Cutiile sunt putin diferite (cele ieftine de cele scumpe), dar am intors cutiile pe toate partile...acelasi producator, acelasi importator/distribuitor...nus tiu care-i misterul...

Mergi la inceput