Cadouri pentru copii,de sarbatori.Ce cumparam?(2)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ellinia spune:

[b]Anca, spune-mi, tu ai luat vreodata de pe site-ul asta? Propriu-zis cumperi un voucher cu care te prezinti la magazinul respectiv? Am vazut cateva interesante, doar ca nu reusesc sa vad unde e magazinul, locatia. Trebuie sa cumpar oferta inainte?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

la metro de obicei sunt preturi mult mai mari decat in hypermarket-uri. adica -25% la ei ajunge undeva mai sus decat pretul din celelalte.
ellinia, la noi la 8 ani... lego, lego, lego . microscop da, e buna ideea. un puzzle mai laborios daca ii place.
dana_vio, da, eu ma refeream la electrocasnice in general... na, nici eu nu m-as risca ptr Craciun sa raman doar in ziua aia

Mergi la inceput

Roxana, am lego prin casa cat pentru sapte vieti. Numai eu stiu cum de nu s-au incurcat piesele intre ele, nu mai spun ca la Lego City sunt atat de mici piesele ca de abia le deosebim care si cum sunt. Inca ma mai uit, plus ca am si Sf. Stefan pe 27, asa ca imi trebuie doua cadouri...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns boticelina spune:

Ellinia, ceva de genul astuia i-ar placea?
http://www.meccano.com/gamme-xtreme/xtreme_power_motor.html

Am vazut seturi din gama asta la Carturesti, dar se apropie ca pret de Lego

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Citat:
citat din mesajul lui ellinia

[b]Anca, spune-mi, tu ai luat vreodata de pe site-ul asta? Propriu-zis cumperi un voucher cu care te prezinti la magazinul respectiv? Am vazut cateva interesante, doar ca nu reusesc sa vad unde e magazinul, locatia. Trebuie sa cumpar oferta inainte?

Mami si Stefan Costin (25.02.2005)

Pentru comenzi trimiteti un email cu nume, prenume, adresa de livrare, cod voucher, model masina, numar telefon la adresa de e-mail discount.maxim@yahoo.com .

Livrarea se va face dupa incheierea ofertei pe site.

Cost livrare 8 lei in toata tara prin Curierul rapid Atlassib!

anca de fetita cu fundita Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biara spune:

Citat:
citat din mesajul lui CorinaDani

la metro sunt reduceri de 25% fata de pretul afisat la raft...
n-am retinut perioada, ca mi-a "arestat" copila pliantul...studiaza pentru scrisoarea destinata mosului...

m-am uitat acum pe pliant, cu tot cu reduceri sunt mai scumpe ca la real,
aveti idee unde as putea gasi un ponei povestitor mai ieftin decat la Real(129 de lei)

Bianca, mami de Maia Teodora (28.11.2009) Maia Teodora minunea noastra cu ochi de peruzea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_lex82 spune:

Buna, noi avem cate ceva in minte pt Mos Craciun,,dar de Mos Nicolae ne gandeam la niste puzzle-uri dar pt copii mici..al meu are 2,6 ani si face puzzle gen incastru, ma gandem sa avansam un pic si sa i iau puzzle normal, de lemn, dar cu 4-6-8 piese..unde hasesc asa ceva?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

Biara,poneiul este si in carrefour,insa nu stiu pretul ca eram cu copilul si cum l-a pocnit febra poneilor am fugit rapid din zona ca incepuse cu ''vreau si eu din aia..repetat in disperare''Ce voiam sa-ti zic e ca ei au niste zile magice,inainte de Mos Nicolae si apoi undeva in jurul datei de 18 dec..(stiu ca-i ziua lu fii-miu si pe mine nu ma avantaja tura 2).Reducerile in zilele magice sunt de 25% si daca ai un produs mai scump sau mai multe se merita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns boticelina spune:

Citat:
citat din mesajul lui oana_lex82

Buna, noi avem cate ceva in minte pt Mos Craciun,,dar de Mos Nicolae ne gandeam la niste puzzle-uri dar pt copii mici..al meu are 2,6 ani si face puzzle gen incastru, ma gandem sa avansam un pic si sa i iau puzzle normal, de lemn, dar cu 4-6-8 piese..unde hasesc asa ceva?

Recomand puzzle-urile Educa Baby, sunt 4 animalute din 2-3-4-5 piese din carton tare de 4 mm, se gasesc prin magazine (Kaufland, Selgros)

Noi avem unul si si acum si-l mai scoate si-l face, doar asa, for fun, ii plac foarte tare pt ca au pui in burtica...

Se gasesc si de lemn cu putine piese 4-6, dar sunt tot tip incastru, cauta prin magazinele alea tip 38 care aduc si jucarii, ca acolo sunt ieftine si cu aceiasi bani iei mai multe decat daca ai cumpara puzzle-uri Melissa&Doug de exemplu.

Mergi la inceput

Boti, merci de sugestie!

Mergi la inceput