Iepuras interactiv
Raspunsuri - Pagina 2
Anusca_88 spune:
Oana de saptamana ce vine sigur il gasiti pe net!!sper ca ti-a fost de ajutor raspunsul meu!!
Raza de soare spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui VIOIKA76
Eu vreu calutul de la reclama.Este si un calut la fel ca iepurasul.Oare il au? |
In reclama zic ca da.
DE VANZARE, PENTRU COPII SI MAMICI. SUPER OFERTE!!!
Uneori am impresia ca daca animalele ar putea vorbi, noua ne-ar fi rusine sa mai deschidem gura.
Anusca_88 spune:
Scuze unul e poneiul toffee #351;i un ponei de la animagic maro deschis cu alb #351;i are #351;i un morcov,e de la animagic
Anusca_88 spune:
Īl gasesti pe www.noriel.ro,e poneiul interactiv animagic are si morcov la pretul de 249 lei
Anusca_88 spune:
Nu ai pt ce Oana si fetita mea il asteapta cu mult drag!!pe dinoland o sa il gasesti!!
VIOIKA76 spune:
Multumesc de informatii! Fetita mea iubeste mult caii si mai ales poneii. Mi se pare cam scump dar ea #537;i-l doreste tare mult.
Mami de Ana(13.12.2003) & Dragos(22.12.2008)
si acum13+
Anusca_88 spune:
Nu ai pt ce!!#351;i fetita mea asteapta s#259; apara iepurasul #351;i el cred c#259; o s#259; fie scump dar o s#259; īl cumpar pt ea!!
denisa220972 spune:
oana_s l-am vazut in Carrefour , sincer nu m-am uitat la pret, fiindca fiimea fugea la toate jucariile si le vroia pe toate dar am vazut preturi de la 250 ron - pana la 500 ron, am un amalgam in cap