Fluturasi dragalasi de mar-apr 2011 (27)
Raspunsuri - Pagina 20
bb_yasmi spune:
am comis-o!!!
delia habar nu aveam. am cumparat garnier color sensation nr 9.13 o fi bine o fi rau....??!! momentan am pus vopseaua de 10 minute in par si nu se vede NIMIC! dar nimic...ciudat, nu??
bb_yasmi spune:
aaaa delia si ma si ustura pielea de numa' poate raman si fara putinul par care il mai aveam
mai stau 20 de minute si ma spal...apoi fuguta la nani ca juniorul doarme deja
ailed_dota spune:
yasmy, nu stiu ce sa zic, mie nu mi-a cazut mai mult sau mai putin parul..., eu imi pun o punga pe cap... cand ma fac, si cred ca dureaza un pic pana actioneaza... iar 9 iese mai inchis... oricum iese mai inchis decat pe cutie..
ailed_dota spune:
Sa va spun ce a papat fata mea de dimineatza.., m-am dus cu ea in brate sa inchid la spanac... si ea papa papa
drept care i-am facut un ou ochi in teflon si a papat o lingura de spanac( din aia mare de sos ) o jumate de ochi si jumate de felie de paine...:)
painea cu unt si telemea care i-o pregatisem am papat-o eu
bb_yasmi spune:
se pare ca o sa iasa un ciocolatiu...
foarte bine dodo!!!
al meu de dimi pana la ora 11.15 a papat si micul dejun si pranzul
mandreeac spune:
Ce imi place ,ca am ce sa citesc!:))
M- am facut si eu cu Garnier 111 si am iesit mov gri,sa mor nu alta,iar de acum voi folosi numai Wellaton,mi- a facut sora mea o combinatie de culori si imi place ce mi- a iesit.Intru pe laptop sa va spun ce vreau sa iau cadouri pentru Rares,poate va inspir.
Dorina,delicioasa Sophia,o ador,e buna numa'de pupat,jughinit si muscatul a#537;a usor de f#259;cute.
Delia pune mana si fa poze cu ochioasa frumoasa sa am si eu ce admira
ailed_dota spune:
eu m-am facut cu garnier 113 blond-bej ca eu am o nuanta de fata mai palida si nu-mi sta bine cu blond cenusiu... si mi-a iesit... dar cand eram pe stop nu s-a deschis de loc,,,
madutza_bra spune:
delia, super bine a papat Andra!!!
si ai mei au mancat azi cate un ou ochi romanesc, se pare ca asta e formula magica pt ei la ou,pt ca e moale galbenusul
yasmi, cum a iesit vopseaua?
am fost si noi pe afara dar am stat putin, e un soare cu dinti. S-a intors fata cu nasul rosu ..n-am vrut sa stau mai mult ca are si muci, dar nici sa nu iesim deloc nu vroiam. Cred ca diseara nu o mai iau la gradi. daca i-am dat nurofen pot sa-i dau si Coryzalia?
bb_yasmi spune:
a iesit groaznic!!!!!
a nu stiu cata oara imi vine sa ma dau cu capul de pereti si imi tot repet ca nu o sa ma mai vopsesc niciodata singura acasa!!!
singura consolare este ca acum luceste parul dar nici urma de nici un blond...
merg sa ma culc ca sunt suparata :(