Patut,cosulet pentru bebe...???

Patut,cosulet pentru bebe...??? | Autor: AdinaCiup

Link direct la acest mesaj

Am nevoie de un sfat,va rog.In mai putin de o luna nasc si nu concep ca bebelusul sa nu stea langa mine in primele luni de viata.Problema e ca in dormitor nu avem loc ptr un patut asa ca ma gandeam la un cosulet...Ce parere aveti ?A-ti folosit?E k ptr primele 4 5 luni din viata micutului?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aschiutza spune:

Adina, exista paturi micute, gen cosulet, dar sunt scumpe (cel putin aici) si nu ajung uneori pt primele 5 luni ci ceva mai putin. Noi laprimul copil nu primisem inca mobila cind s-a nascut si il tineam in cosul de material de la carucior. Dar asta iarasi merge numai primele 2-3 luni, pe urma e prea inghesuit acolo.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emilia.m spune:

sunt unele pe bebedesign, frumoase, dar cred ca se pot folosi doar pana cand bebe reuseste sa se intoarca/rasuceasca singur. Si landoul de la carucior se poate folosi in acelasi scop.

18+
http://bazar.desprecopii.com/detail.asp?id=4886&n=LECTII-PIAN-CHITARA-CANTO
Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai.

PCOS, Tiroidita Autoimuna Hashimoto, MTHFR C677T si A1298C heterozigote. Tratament cu Clexane 0.2, Aspenter 1 la 3 zile, Elevit 1 la 2 zile, Euthyrox 100, Medyn 1 la 2 zile, Magne B6, Vit C si Utrogestan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Baby1320 spune:

Eu din prima zi, am pus baiatul in patutul lui, patut normal cu zabrele (60x120), e adevarat ca avea si un sistem de leganare care mi-a fost util la inceput. Are reglaj pe inaltime, prin urmare la inceput era foarte sus si eu aveam acces la el foarte usor.

Nu am avut probleme, plus ca patutul asta merge pana la 3 ani .... Acum abia vreau sa i-l schimb pentru ca vreau sa ii iau pat normal.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Baby1320 spune:

:) funny. Acum am citit ce scrisese emilia.m. Exact despre patutul de la bebedesign vorbeam si eu ca intentionez sa il vand impreuna cu comoda si saltea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CorinaDani spune:

Citat:
citat din mesajul lui AdinaCiup

Am nevoie de un sfat,va rog.In mai putin de o luna nasc si nu concep ca bebelusul sa nu stea langa mine in primele luni de viata.Problema e ca in dormitor nu avem loc ptr un patut asa ca ma gandeam la un cosulet...Ce parere aveti ?A-ti folosit?E k ptr primele 4 5 luni din viata micutului?

nu te supara, dar ce vei face cand copilul va trece de 5 luni ? pana la urma va trebui sa aiba patutul lui - unde il vei pune, in alta camera ? daca da, de ce nu iei in calcul din start varianta sa cumperi de la inceput un patut, sa-l pui in camera unde aveti loc si sa dormi tu cu bb in acea camera in primele 4-5 luni ? cunosc familii care pur si simplu au inversat rolul camerelor cand a aparut bb, sufrageria s-a transformat in dormitor si invers.
sau, gandeste-te la mutarea mobilierului din dormitor, astfel incat sa faceti loc unui patut. poate mutati (sau chiar desfiintati) un sifonier in sufragerie/hol, sau o comoda, sau cumparati un pat pentru voi, mai ingust decat cel pe care il aveti acum.
solutii se gasesc pana la urma, cu siguranta...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andruta1 spune:

pentru primele luni cred ca poti folosi si landoul de la carucior; noi am avut de la Peg Perego si am fost foarte multumiti de el; dar dupa aceea, va trebui sa-l muti intr-un patut.nastere usoara!:-)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ela_04 spune:

Noi am avut un cosulet din rachita...eco cu aparatoare din burete sau ce era, cu roti sa-l poti muta usor... cu tot cei trebuia. Asta la bb nr 1.
Problema a fost ca bb nu s-a gandit deloc la cheltuiala noastra si a decis sa inceapa sa se intoarca de la o luna jumate... ceea ce e foarte periculos ca poate sa cada usor.
La bb nr 2, nici nu am putut sa-l punem ca era usurel si fugea bb 1 cu tot cu cos prin casa ceea ce iar era periculos.
Asa ca acum frumosul cosulet zace in magazie si ma gandeam sa bag cainele in el peste iarna
Nastere usoara si nu faceti ca noi la primul bb cand am aruncat banii pe toate prostiile.

& fetita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina.click spune:

Eu am scos latura de la un patut normal si l-am pus langa al nostru. Nu prea vad de ce ne-am ingramadi eu si sotul in sufragerie printre canapele, televizoare, calculatoare si alte chestii de bagat in priza care nu stiu exact cat de ok sunt pentru somn. Noi avem 2 camere din care una e unita cu bucataria - open space.
M-a ajutat dormitul "impreuna dar separat" si la alaptat. Unii nu concep sa doarma cu cel mic in camera, eu nu concep sa fac naveta in zombie-mode dintr-o camera in alta la fiecare scartaiala. Asa, la o intindere de brat, noptile au fost mult mai senine....si de somn pline. In pat cu noi nu era o idee practica, a cazut din pat pe la 10 zile cand ma asigurau toti ca "nu se misca domle, e prea mic" si in plus nu incapeam. Nu avem un pat ingust dar chiar nu incap 2 oameni adulti + un bebe cracit ca o stea de mare in el.
Acum doarme in patul lui. Dar tot langa noi pentru ca nu avem noi doi unde sa ne ducem nu de alta. Probabil ideal ar fi un ap cu 3 camere, dar de unde.
Anyways, asta era solutia mea. patut obisnuit cu latura scoasa.

De cate ori deschid fereastra...

Mergi la inceput