Carmen, sigur tu nu vorbesti de actele pentru indemnizatie? Ca la alicatie nu cere nimeni copii dupa pre si post natal. Mi-am adus aminte ca am fost ieri la medicul de familie sa-i fac vaccinul si am uitat sa-mi iau si eu post natalul
Daaa, o mare acrobata am. Si acum da de zor din picioare Adormise pe la 10 la mine in brate si i-am dat-o lu' ta'su sa ma duc si eu la baie apoi sa ne punem amandoua in pat. Nici n-am ajuns bine la baie ca urla. A mai si supt de atunci, a si regurgitat ceva lapte. M-am saturat de leganat. Acum e in patut se uita la lumina de veghe de la carusel si da din picioare. Sigur o sa mai regurgiteze iar ca asa face de fiecare data cand da din picioare!
Carmen, si noi suntem la categoria usoara. Azi avea 5020g, la 2 luni si o saptamana. Am mai depasit un prag! S-a saturat de uitat la lumina, a inceput sa planga! Mai am o ora de leganat pana adoarme!
Buna dimi, cu drag pupam gajicile si gajicii si pe mamicile lor Fug sa fac casuta noua si ne auzim acolo
Mirabela dr a zis ca au mai ramas putine secretii fata de cum a fost, dar astea sunt pe bronhii si ca am asteptat destul, a mai zis ca daca nu se sufoca il lasa in pace nu i dadea nimic si asteptam sa se elimine. El nasucul il are liber, nu iese nimic la aspirat, dr a zis ca o sa iasa cu flixotide. Ar fi bine daca ti ai aminti cum se numesc capsulele.
Bogdan ieri a pierdut baita, a dormit de la 16:30 la 23:00, apoi de la 24 la 6, Kytana inca un pic de rabdare, o sa vezi ca vin zile buneee. Si cele 6,5 ore le-a dormit dupa ce a mancat numai lm, fara completare, pentru mine a mai cazut un mit, cum ca lm nu tine de foame ca lp.
Avem casuta noua care asteapta boboceiipufosi sa ne uimeasca cu prograsele,miracolele si zambetele sau chiar boroboatele facute de ei