Daca ma poate ajuta careva cu un numar de telefon de la Bembea Serban din Oradea, medic ORl.
Raspunsuri
alexacarmen spune:
Baietelul meu de 2 ani si 8 luni are polipii deja formati, infectii in gat in fiecare luna, tratate cu antibiotic, si azi-dimineata , s-a trezit cu dureri in amandoua urechile.
adi2003 spune:
Daca suni la dimineata la clinica de pe Olimpiadei (Medetil) probabil ca te va lamuri cineva de la receptie. Eventual o programare.
Clinica are site (il gasesti dintr-o cautare pe google) si afli acolo numerele de contact ale acesteia.
Sanatate micutului.
alexacarmen spune:
am fost la consultatie, si are otita externa, si polipii foarte mari... suntem programati saptamana viitoare la operatie de extractie a polipilor.... care mamici a-ti mai trecut prin asa ceva nu m-as supara sa impartasiti cu mine experienta voastra............ mentionez ca are baiatul meu doar 2ani si 8 luni
adi2003 spune:
Cand am fost eu operata acu 2 luni (deviatie de sept) era o fetita de 4 ani internata cu mamica ei, tot pentru polipi. Am vorbit cu mamica ei atunci si mi-a spus ca n-a fost o interventie grea, a durat max 15 minute cu totul, am vazut fetita imediat ce a fost adusa din sala de operatie (era deja treaza). M-am intalnit cu ea seara la consultatie. Ii curgea putin sange din nasuc, dar era bine si vioaie. A doua zi dimineata le-au lasat acasa.
Am revazut-o peste o saptamana, tot la cabinet, cand i-au scos firele. Totul era OK.
Dar e vorba de alt medic, alt spital, alt copil. Detaliile difera.
Aveti incredere si va fi bine.
alexacarmen spune:
am fost si la alt medic (Manole Felicia) care este si la spitalul de copii , si am ramas mirata de cate mi-a spus.... ca sa nu zic ca nu l-a curatat nici un medic orl in ureche( fiindca avea dop pe ureche dar mai aproape de timpan)..... asa ca am amanat operatie pina ce are cel putin 3 ani.