Va rog sa-mi ziceti si mie ce sa cred.

Va rog sa-mi ziceti si mie ce sa cred. | Autor: LauraBarbu

Link direct la acest mesaj

Buna ziua la toate voi.
Ultimul ciclu e 23 septembrie,si dupa testele de ovulatie am ovulat pe 14 octombrie.
Am facut ieri si azi test,si a iesit asa :
Prima linie de control a aparut de la stanga la dreapta.
Dupa 5-10 secunde a aparut linia roz,cea de sarcina,dar...
A trecut de la stanga spre dreapta,a stat un pic si dupa s-a alaturat langa cea de control,nu a ramas la locul ei,adica la 1 cm de celalalta.
Ce sa cred?Voi ati avut un test asa de genul?Se poate sa fie sarcina?
Va multumesc.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns emilia.m spune:

Ce test ai facut? Iti recomand sa repeti cu alta marca sau sa faci analiza de sange Beta HCG care te poate lamuri 100%.

17+
http://bazar.desprecopii.com/detail.asp?id=4886&n=LECTII-PIAN-CHITARA-CANTO
Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai.

PCOS, Tiroidita Autoimuna Hashimoto, MTHFR C677T si A1298C heterozigote. Tratament cu Clexane 0.2, Aspenter 1 la 3 zile, Elevit 1 la 2 zile, Euthyrox 100, Medyn 1 la 2 zile, Magne B6, Vit C si Utrogestan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraBarbu spune:

Emilia am facut un test ieftin din farmacie,am cumparat 5 alaltaieri,avand niste simptome ciudate,am zis si asa sunt ieftine,sa iau mai mult,sunt one test de la onedia.
Ieri am facut si linia a mers din stanga spre dreapta,fara sa se opreasca la locul ei.
Azi s-a oprit pentru ceva timp,dar tot in cea de control a ajuns.
Cu ovulatia pe 14 octobrie,cam pe cand ar fi fost nidarea?
Dupa cate zile de la nidare apare beta la sange?
Multumesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CorinaDani spune:

cel mai bine era daca iti cumparai 5 teste de sarcina, dar produse de firme diferite. sau unul singur, dar cel mai bun.
eu una asa as fi procedat, nu-mi place sa mi se recolteze sange si nici sa pierd timp pe la laboratoare, sa astept pana vin rezultatele, etc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emilia.m spune:

Nidarea se intampla in maxim 12 zile de la ovulatie dupa care in cam 2 zile e detectabil hormonul de sarcina in sange si urina.
Deci daca esti gravida ar trebui sa se vada.
Eu zic sa investesti 12 ron intr-un test Sure Check de exemplu, test pe care sa-l faci maine dimineata si atunci vei stii clar.
La mine UM a fost 3 iulie, ovulatie pe 16 iulie si pe 30 iulie aveam teste pozitive (a doua liniuta slaba dar vizibila si la locul ei).

17+
http://bazar.desprecopii.com/detail.asp?id=4886&n=LECTII-PIAN-CHITARA-CANTO
Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai.

PCOS, Tiroidita Autoimuna Hashimoto, MTHFR C677T si A1298C heterozigote. Tratament cu Clexane 0.2, Aspenter 1 la 3 zile, Elevit 1 la 2 zile, Euthyrox 100, Medyn 1 la 2 zile, Magne B6, Vit C si Utrogestan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lady22 spune:

eu mi-am facut testu de sarcina barza ti-l recomand e si ieftin si e si sigur.

don't worry be happy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefulici spune:

Laura,in primul rand cred ca ar trebui sa faci alt test de sarcina, mai exact 'sure chek', in nici un caz barza, ptr ca de obicei iese fals pozitiv, in al 2-lea rand , ceea ce descrii tu, nu-mi pare liniuta de test de sarcina, ci front de migrare.
Judecand dupa data ovulatiei, exista sanse sa fii insarcinata. Asa ca repeta testul si dc e negativ si tot nu ti-a venit, a 2-a zi dimineata.
Bafta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurika1982 spune:

Citat:
citat din mesajul lui LauraBarbu

Buna ziua la toate voi.
Ultimul ciclu e 23 septembrie,si dupa testele de ovulatie am ovulat pe 14 octombrie.
Am facut ieri si azi test,si a iesit asa :
Prima linie de control a aparut de la stanga la dreapta.
Dupa 5-10 secunde a aparut linia roz,cea de sarcina,dar...
A trecut de la stanga spre dreapta,a stat un pic si dupa s-a alaturat langa cea de control,nu a ramas la locul ei,adica la 1 cm de celalalta.
Ce sa cred?Voi ati avut un test asa de genul?Se poate sa fie sarcina?
Va multumesc.

AI doua linii pe test?ca din ce descrii,u zic ca asa functionaza testul de sarcina cand se umezeste.chiar daca o linie e pronuntata si una mai roz atunci esti gravi, daca ai doaar o linie in caseta ,atunci nu.eu am folosit si teste ieftine si toate au aratat corect.
BAfta multa sa fie cum vrei tu!!

ps:gasesti poze pe net cum ar trebui sa arate testele de sarcina pozitive.

Laura de Cristian Alexandru 10.08.2010 si 36+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraBarbu spune:

Lady multumesc de sfat,o sa-mi cumpar testul barza!!

Stefulici ce inseamna front de migrare?O sa-mi cumpar si un sure check.O sa fac si beta ca sa fiu mai sigura.Multumesc.

Laurika linia de test a stat cateva momente bune,si dupa se apropie la cea de control,asa nu se mai vede,e roz.Testul e bat,nu e cutie.Stiu cum arata testele de sarcina,ca am mai vazut in viata mea,la cunostinte,dar am intrebat daca voua vi s-a intamplat vreodata sa fie acolo cateva momente,si dupa sa dispara.

Mergi la inceput

Laura, te rog muuuult, nu-ti cumpara testul barza! De 2 ori mi-a iesit fals pozitiv! E cel mai prost test de pe piata! Si nu sunt singura care are o asemenea experienta cu ele... Cauta pareri pe google...

Mergi la inceput

Frontul de migrare este nivelul maxim de lichid care inainteaza pe suportul testului... si se vede ca o intensificare de culoare, care tot inainteaza pana umecteaza toata suprafata ... Ai vazut cand udam un material, marginile petei sunt mai intense ca si culoare... Sper ca m-am facut cat de cat inteleasa...

Mergi la inceput