Va rog sa-mi ziceti si mie ce sa cred.
Buna ziua la toate voi.
Ultimul ciclu e 23 septembrie,si dupa testele de ovulatie am ovulat pe 14 octombrie.
Am facut ieri si azi test,si a iesit asa :
Prima linie de control a aparut de la stanga la dreapta.
Dupa 5-10 secunde a aparut linia roz,cea de sarcina,dar...
A trecut de la stanga spre dreapta,a stat un pic si dupa s-a alaturat langa cea de control,nu a ramas la locul ei,adica la 1 cm de celalalta.
Ce sa cred?Voi ati avut un test asa de genul?Se poate sa fie sarcina?
Va multumesc.
Raspunsuri
emilia.m spune:
Ce test ai facut? Iti recomand sa repeti cu alta marca sau sa faci analiza de sange Beta HCG care te poate lamuri 100%.
17+
http://bazar.desprecopii.com/detail.asp?id=4886&n=LECTII-PIAN-CHITARA-CANTO
Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai.
PCOS, Tiroidita Autoimuna Hashimoto, MTHFR C677T si A1298C heterozigote. Tratament cu Clexane 0.2, Aspenter 1 la 3 zile, Elevit 1 la 2 zile, Euthyrox 100, Medyn 1 la 2 zile, Magne B6, Vit C si Utrogestan
LauraBarbu spune:
Emilia am facut un test ieftin din farmacie,am cumparat 5 alaltaieri,avand niste simptome ciudate,am zis si asa sunt ieftine,sa iau mai mult,sunt one test de la onedia.
Ieri am facut si linia a mers din stanga spre dreapta,fara sa se opreasca la locul ei.
Azi s-a oprit pentru ceva timp,dar tot in cea de control a ajuns.
Cu ovulatia pe 14 octobrie,cam pe cand ar fi fost nidarea?
Dupa cate zile de la nidare apare beta la sange?
Multumesc.
CorinaDani spune:
cel mai bine era daca iti cumparai 5 teste de sarcina, dar produse de firme diferite. sau unul singur, dar cel mai bun.
eu una asa as fi procedat, nu-mi place sa mi se recolteze sange si nici sa pierd timp pe la laboratoare, sa astept pana vin rezultatele, etc.
emilia.m spune:
Nidarea se intampla in maxim 12 zile de la ovulatie dupa care in cam 2 zile e detectabil hormonul de sarcina in sange si urina.
Deci daca esti gravida ar trebui sa se vada.
Eu zic sa investesti 12 ron intr-un test Sure Check de exemplu, test pe care sa-l faci maine dimineata si atunci vei stii clar.
La mine UM a fost 3 iulie, ovulatie pe 16 iulie si pe 30 iulie aveam teste pozitive (a doua liniuta slaba dar vizibila si la locul ei).
17+
http://bazar.desprecopii.com/detail.asp?id=4886&n=LECTII-PIAN-CHITARA-CANTO
Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai.
PCOS, Tiroidita Autoimuna Hashimoto, MTHFR C677T si A1298C heterozigote. Tratament cu Clexane 0.2, Aspenter 1 la 3 zile, Elevit 1 la 2 zile, Euthyrox 100, Medyn 1 la 2 zile, Magne B6, Vit C si Utrogestan
lady22 spune:
eu mi-am facut testu de sarcina barza ti-l recomand e si ieftin si e si sigur.
don't worry be happy
stefulici spune:
Laura,in primul rand cred ca ar trebui sa faci alt test de sarcina, mai exact 'sure chek', in nici un caz barza, ptr ca de obicei iese fals pozitiv, in al 2-lea rand , ceea ce descrii tu, nu-mi pare liniuta de test de sarcina, ci front de migrare.
Judecand dupa data ovulatiei, exista sanse sa fii insarcinata. Asa ca repeta testul si dc e negativ si tot nu ti-a venit, a 2-a zi dimineata.
Bafta!
laurika1982 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui LauraBarbu Buna ziua la toate voi. Ultimul ciclu e 23 septembrie,si dupa testele de ovulatie am ovulat pe 14 octombrie. Am facut ieri si azi test,si a iesit asa : Prima linie de control a aparut de la stanga la dreapta. Dupa 5-10 secunde a aparut linia roz,cea de sarcina,dar... A trecut de la stanga spre dreapta,a stat un pic si dupa s-a alaturat langa cea de control,nu a ramas la locul ei,adica la 1 cm de celalalta. Ce sa cred?Voi ati avut un test asa de genul?Se poate sa fie sarcina? Va multumesc. |
AI doua linii pe test?ca din ce descrii,u zic ca asa functionaza testul de sarcina cand se umezeste.chiar daca o linie e pronuntata si una mai roz atunci esti gravi, daca ai doaar o linie in caseta ,atunci nu.eu am folosit si teste ieftine si toate au aratat corect.
BAfta multa sa fie cum vrei tu!!
ps:gasesti poze pe net cum ar trebui sa arate testele de sarcina pozitive.
Laura de Cristian Alexandru 10.08.2010 si 36+ cu
LauraBarbu spune:
Lady multumesc de sfat,o sa-mi cumpar testul barza!!
Stefulici ce inseamna front de migrare?O sa-mi cumpar si un sure check.O sa fac si beta ca sa fiu mai sigura.Multumesc.
Laurika linia de test a stat cateva momente bune,si dupa se apropie la cea de control,asa nu se mai vede,e roz.Testul e bat,nu e cutie.Stiu cum arata testele de sarcina,ca am mai vazut in viata mea,la cunostinte,dar am intrebat daca voua vi s-a intamplat vreodata sa fie acolo cateva momente,si dupa sa dispara.
stefulici spune:
Laura, te rog muuuult, nu-ti cumpara testul barza! De 2 ori mi-a iesit fals pozitiv! E cel mai prost test de pe piata! Si nu sunt singura care are o asemenea experienta cu ele... Cauta pareri pe google...
stefulici spune:
Frontul de migrare este nivelul maxim de lichid care inainteaza pe suportul testului... si se vede ca o intensificare de culoare, care tot inainteaza pana umecteaza toata suprafata ... Ai vazut cand udam un material, marginile petei sunt mai intense ca si culoare... Sper ca m-am facut cat de cat inteleasa...