Scoala 146 - clasa I - 2013-2014

Scoala 146 - clasa I - 2013-2014 | Autor: ioanaradu

Link direct la acest mesaj

Buna,

As vrea sa stiu pareri despre aceasta scoala/invatatori.
Nu este chiar aproape de casa dar ne gandim sa optam pt ea datorita semiinternatului.
Voi merge saptamana viitoare in "recunoastere" dar oricum m-ar ajuta parerile unor parinti care au sau au avut copiii acolo.

Multumesc.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns loryi1974 spune:

Asta-i una dintre scolile care triseaza pe la concursuri, vezi nspe mii de 100 la etapele din cursul anului si niciun participant la etapa finala. Cel putin la a patra, adica anul viitor invatatoarele trisoare intra la clasa intaia, o iau de la capat cu ce stiu ele mai bine sa faca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cricor spune:

Daca este departe de casa, sincer nu cred ca merita efortul sa duci copilul acolo.
Ma bine alege o scoala dupa invatatoare, nu dupa renumele scolii...care de multe ori ma intreb de unde i se trage.

In 2013, la clasa 1 vor fi invatatoarele care au acum clasa 0, nu? Toate 3 sunt noi angajate, deci necunoscute celor care au mai avut copiii acolo.
La una din clasele 0 era invatoare o dna foarte celebra, sa zic asa...dar am inteles ca se va muta in minister. Oricum, la clasa ei erau 38 de copii...ceea ce mie mi se pare enorm, indiferent de cat de minunata e invatatoarea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaradu spune:

multumesc pt raspunsuri.
aveti copiii la aceasta scoala? pe mine ma intereseaza f mult semiinternatul.
eu am inteles ca cei care sunt acum la clasa 0 merg inainte cu invatatoarele lor in clasa 1. cei care intra direct clasa 1 merg cu invatatoarele de la clasa a 4-a.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns matahut spune:

Dar s-a spus undeva concret ca de la toamna clasa pregatitoare se intoarce la gradi???

In ceea ce priveste invatatoarele care au acum cls a IV-a la scoala 146 iti pot spune din muuulte surse sigure (cunosc indeaproape cel putin vreo 10 copii din aceasta serie, imprastiati in toate cele 4 clase de a IV-a) ca cea mai renumita este dna Ene (multe teme, multe culegeri, multe concursuri, multe...pile si plocoane :D), iar cea mai apreciata cu adevarat de parinti si copii totodata este dna Simionescu. Dragan este de groaza - ferea! Si nici de Afloroiei nu am auzit lucruri nemaipomenite. Riscul este destul de mare deci sa pici unde nu trebuie...Succes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaradu spune:

matahut multumesc. mi-am "format" si eu cam aceleasi pareri din alte auzite despre aceste doamne invatatoare.
ma poti ajuta cu cate ceva despre semiinternat? mancare? preturi? conditii?

Mergi la inceput

Dragan este una dintre responsabilele directe cu trisatul la concursuri, la etapele din cursul anului care se organizeaza in scoala. La etapa finala, nu mai trimit copiii.:)))

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui loryi1974

Dragan este una dintre responsabilele directe cu trisatul la concursuri, la etapele din cursul anului care se organizeaza in scoala. La etapa finala, nu mai trimit copiii.:)))

Ha, banuiam ca in clasa dnei Dragan se intampla...farmece. Am o nepotica acolo, care la nu mai stiu care Canguras nu facuse nici jumatate din subiecte (dandu-le acasa revista completata, s-a putut vedea!), dar a aparut cu Excelent! Si multe alte din astea - parca sunt numai genii in clasa aia. Revoltator. Nu mai spun cum se poarta cu copiii si cu parintii. Si cati au fugit din clasa la dna Simionescu, singura ok din seria asta.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ioanaradu

matahut multumesc. mi-am "format" si eu cam aceleasi pareri din alte auzite despre aceste doamne invatatoare.
ma poti ajuta cu cate ceva despre semiinternat? mancare? preturi? conditii?

Din pacate nu stiu mai nimic despre semi-internat. Nu era prea scump, dar erau fff multi copii, la un moment dat vreo 50 cu un singur pedagog. Dintre cunoscutii mei, cei care l-au incercat, au renuntat rapid fiindca e un haos total, nociv pentru copil :( Despre mancare chiar nu stiu nimic. Sotul meu a incercat semiinternatul pe vremuri...si se manca f bine, fiind pe vremea lui Ceasca. De atunci insa nu mai stiu nimic :D

Mergi la inceput

Anul trecut, la Euclid in prima etapa au avut vreo 7 de 100 in conditiile in care pe Bucuresti au fost sub 15 in total. La etapele urmatoare , au fost mai modesti vreo 5. Pentru ca mi-am promis sa nu tac , copilul meu merita un mediu curat, am trimis un mail la Euclid. Ce credeti ca au raspuns? Ca la 146 nu s-a organizat etapa desi centrul era bine mersi pe site si stiam ca se daduse, dar cu o zi intarziere:)))
La etapa finala s-au prezentat 2 dintre acesti copii, unul a luat 20 p din 100, altul 40p. Cred ca 10 p erau din oficiu, nu mai stiu exact. Restul de perfecti a disparut in ceata.

Dar credeti ca se iau masuri? As, aceeasi fascinanta doamna Carmen Dragan e organizatoarea de la 146, in tandem cu una Secareanu. Urmati-le in actiune pe 17 noiembrie.

Mergi la inceput

Si nu va certati copiii care iau poate 97, poate 98, poate 99. Mai bine protestati la organizatorii centrali. Poate la un moment dat se vor lua masuri.

Mergi la inceput