Felicitari Almy! Felicitari Gina2! Haide Andra!#41

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns onutz83 spune:

Alina, al meu inghiontete linistit, nu mai are loc de nici o culoare

Onutz 37+ cu Lucian Gabriel

Vali

F IMPORTANT - MELANOM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriana15 spune:

Buna seara si de la noi dupa o lunga lunga perioada de absenta.
de citit am citit destul de des odiseea, cum bine isi amintea una dintre fete eu sunt cea care isi facea ecografii singura la inceputul sracinii( sunt medic rezident internist), intre timp avem si noi deja 37 saptamani, mai vine o fetita si suntem tare bucurosi si nerabdatori sa o cunoastem, fetita mea cea mare a inceput scoala si este f incantata, se descurca excelent avand in vedere ca totul se desfasoara intr-o limba straina invatata in cei 2 ani de cand suntem plecati.

Pana acum sarcina mea a decurs fara probleme,bebelul in grafic si pregatit de nastere care sper sa reuseasca si de data asta normal, pregatirile terminate, cu emotie si incredere in Dumnezeu ca totul va fi bine asteptam marea intalnire.

Vreau sa urez si eu tuturor fetelor care au nascut deja bebei sanatosi si mancaciosi, iar mai departe voua tuturor nasteri usoare si la fel bebelusi sanatosi!

Eu pe final de sarcina ma lupt cu inevitabilele dureri de spate si articulatii, pozitii incomode de dormit, in timpul zilei energie debordanta...ce sa mai, in ultima instanta nerabdarea isi spune cuvantul.

Va pup si promit sa scriu si eu macar acum pe ultima suta de metri mai des, sa ne incurajam una pe alta si sa ne bucuram de vestile bune care cu siguranta vor incepe sa apara.

Adriana, 36+, mamica de Raissa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bubulina42 spune:

Wow, maine dimineata Ginaaaaaaa2, ce minunat ca e pe 1 nov, ca ea isi dorea asta, suuuper super super! Suntem alatuuuuuri, hai Ginaaaa!!
!!

Onuuutz, iu-huuu, pai iti dai seama ce zi extraordinara a ales doctorul pentru Luci al vostru?? Chiar de Sfintii Mihail si Gavril, vine cu ingerasul pazitor Gabriel pe umar, deja!tre sa ii duci o cutie de bomboane lui bebe, sa ii serveasca pe doctori, ha ha
Super, mai e atat de putin, in curand vom scote motatele si pentru tine, wow!!

Almy, exact asa ii spune plantei, in Ro-schinduf, am gasit-o si eu, acum ceva timp, cand i-am si scris unei mamici de la Odiseea de iulie-august despre ea, tipa este in Germania si vroia sa ii trimita mama ei ceaiul din Ro.. Foarte bun, pe unde citesc despre el, e super laudat pentru efectul arhi rapid de aducere a lapticului asa, peste noapte!eu votez pentru, chiar daca am sa am si din celelalte!

Azi iar am calcat o tona de hainute, unele i l-am pus si pe umeras, NU va imaginati cum arata, mori de drag!!

al meu e mai lenevel in ultima vreme, insa cand da, iti sta inima in loc, asa o putere are!PLus ca in clipa in care ajunge in masina,se activeaza instant, indiferent cat de adanc ar dormi, sa vezi dans!

36 + cu Nicholas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onutz83 spune:

Bubu dr a zis ca oricand dupa 7 e bine, deci am decretat: pe 8 sa fie!
Sincer, mi s-a luat o piatra de pe inima
Si azi am vazut un nou-nascut mititel-mititel, avea 10 minute de viata

Onutz 37+ cu Lucian Gabriel

Vali

F IMPORTANT - MELANOM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andie_n spune:

Hello again! Am mers in seara asta la cumparaturi, am comandat draperii si perdea pentru camera Emei, am mai luat din Carrefour niste ultime chestii care erau pe lista, dar am cam exagerat cu mersul pe jos si acuma cam am contractii si se si agita bb, asa ca slabe sperante de somn in curand.
In primul rand,

HAI GINA2!

Ina, super ca ai intrat si tu in concediu, sanatate lui Robin si rabdare lui bb pana va refaceti voi!
Almy, suna foarte interesanta cartea respectiva. De fenugreek zice si in "The Womanly Art of Breastfeeding" (cartea celor de la LLL despre alaptat).
Onutz, super ca ai stabilit cand si cum vei naste, intr-o saptamana vei fi alaturi de bb. Si ce frumos ca o sa se nasca fix de Sfintii Mihail si Gavril. Dar acuma stai linistita daca ti se intareste burtica, sa nu iti faca vreo surpriza Lucian.
Lorelay, eu maine merg la control si eco si atunci vom stabili cum o nasc. Intru maine pe la pranz si va spun ce-am facut.
Adriana, bine ai revenit, super ca a fost totul ok pana acum, sa fie la fel si de acum incolo si la nastere.
Bubu, . Nici bb a mea nu mai e chiar asa activa, dar da destul de serios si ea, mai ales pt o fata.
Onutz, ce dragut sa vezi un nou nascut mititel.
Noapte buna tuturor! Sa aveti un somn usor si linistit!

Andreea 37+ cu Emilia
http://lmtf.lilypie.com/Vsxsp3.png

MTHFR C677T heterozigot, A1298C heterozigot, PAI-1 675 4G homozigot
Tratament: Clexane 0.6, Femibion2, Cetebe, MagneB6, Maltofer Fol, 1-2 Dopegyt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns almy spune:

Citat:
citat din mesajul lui DenyAnd

Almy, poti sa incerci sa pui titlul aici. Ca sa nu fie reclama (sa pacalesti DC-ul ) e sa pui spatiu intre semne de punctuatii, daca are, si apoi ne zici unde trebuie sters spatiul.
De exemplu o adresa de site care DC nu ma lasa sa o postez cica ca e reclama si o modifica ei automat si redirectioneaza la una din capitolele ce le are DC-ul pe site.
www. sfatulmedicului. ro
(am pus spatii intre ele ca sa poate fi citita bine adresa, si faci copy, apoi paste intr-o pagina noua in url si scoti spatiile)

sau daca are http// la inceput, faci asa http // (adresa) . com

Mai inscurt, sa pui cate mai multe spatii ca sa nu fie link.

Eu asa am invatat de la alte fete aici pe DC

Un proverb spune: "O inima vesela este un bun leac, dar un duh mahnit usuca oasele".

9+ cu minune surpriza
Multumim lui Dumnezeu! Sa creasca sanatos si sa fie cuminte pana la termen de 40s

Pai nu e link, e titlul cartii: "Mother Food: A breastfeeding diet guide with lactogenic foods and herbs" de Hilary Jacobson

Eu n-am reusit s-o gasesc free, daca se pricepe careva la hackereala, poate o gaseste si o descarca, e o carte chiar buna. Eu o am hard copy.

Alma saptamana 40!!! cu , mami de Eleni Maria (26.09.2005) si Spiros Stefan (14.06.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bubulina42 spune:

Fetelor, cucuietelor, e 0.30 aici si am niste emotii enorme pentru Gina2, in mai putin de o ora o sa isi auda bubulina salutand-o!Ce minune, fetelooor! Doamne-ajuta, sunt asa de emotionata, de parca eu as fi acolo..Abia astept vestile, Onutz, cred ca mataluza dai anuntul oficial, nu?

Haide Gina2!!

36 + cu Nicholas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelique_19 spune:

hai Gina
Cred ca deja esti in sala deja,Dumnezeu sa va ocroteasca si sa iasa totul asa cum iti doresti

Onutz mai ai putin si iti vezi si tu minunea,stai in pat linistita sa iasa bebelul la data stabilita.Daca nu isi misca bebelul capul pozitionat aiurea tot cezariana trebuie sa fac si eu.Pe mine nu ma intereseaza cum voi naste important este sa fie bebe bine.

Cellena foarte frumos patutul

Adriana bine ai revenit,te asteptam mai des

Bubu si eu calc astazi cate ceva pentru bagaj ca azi vreau sa il termin si cate ceva pentru bebe sper sa ma descurc.

Andie sper ca ai putut sa te odihnesti si s-au oprit contractiile

Am montat si patutul deja,am spalat ultimele lucrusoare ale lui bebe dar oricum nu il asteptam acum,peste vreo 3 saptamani sa vina

34+ cu Stefan Lucian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angiuta spune:

Buna dimineata!
Gina

Am fost si eu ieri la spital dar vizita a fost mult mai putin informativa decat mi-o amintesc eu de la prima nastere. Probabil din cauza ca e a2a nastere. Am fost intrebata daca am dorinte speciale legate de nastere si am primit si lista cu ce am nevoie in spital. Mi se pare totusi mai scurta decat imi amintesc eu de data trecuta.
Daca am noroc si e vreo camera single libera o pot primi dar trebuie sa platesc extra 19 euro pe zi. Daca nu voi avea iarasi camera dubla, ceea nu ma deranjeaza foarte tare.
Am primit si un formular daca doresc sa donez cordonul (celulele stem) pentru cercetare. Cred ca o voi face.
In rest durerile de simfiza mi se par din ce in ce mai accentuate, presimt ca in curand nu voi mai reusi nici sa-l mai duc pe V la gradi.
Macar raceala e aproape pe duca, am avut cea mai urata zi de nastere pe care mi-o amintesc din cauza asta.
Maine are si V. sebare la gradi (Laternenfest) si ma ingrozeste plimbarea pe strazi....La serbarea asta se plimba copii (cu tot cu parinti) cu felinare in mana pe strazi si se canta.

Angiuta, mamica lui Vladut (8 iunie 2007) si 33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mena1906 spune:

Neata! Se pare ca pe Gina o plang in timp real , cat naste . Am niste emotii greu de explicat, dar ma intelegeti voi...

UM 06-04-2012; DPN 11-01-2013 30+ cu Gabriel

In love with my little kid :X

Mergi la inceput