Uraganul Sandy
Raspunsuri - Pagina 3
mihaela_s spune:
Multumesc de ganduri! Am primit in sfarsit vesti...a trecut cu bine, nu au curent in continuare dar inca au baterie la mobile si ca atare am primit instiintare ca nu mai e vant, ca e OK dar sunt izolati. Copacii sunt in picioare, casa la fel. Huh, eu am stat ca pe ghimpi pana pe la ora 14 la noi, cand a scris...uitasem in ingrijorarea mea ca pe continentul de peste ocean e noapte....
Ma bucur ca si restul fetelor care au scris sunt bine, sper ca a trecut cu bine pentru toti.
Marox spune:
Sper ca toata lumea sa fie bine si sa nu fie daune materiale foarte importante.
Nu pot sa nu ma gindesc ca ieri seara, postul principal de televiziune a inceput cu stirea despre uraganul care se apropie de New York. Si un bun sfert de ora tot despre asta s-a vorbit, ce se face, ce se intimpla, ce consecinte probabile, etc. Cind Sandy a lovit America Latina si a facut zeci de victime, la principalul jurnal de stiri au fost 2 cuvinte si alea la sfirsit, inainte de meteo. Ce Europa, nu conteaza?!! Roumanie? Doar daca e vorba de rromi, ca in rest, poate sa fie seceta ca in 46 ca mai mult de o imagine si aia bagata cu subtitrare Ungaria sau Bulgaria pt ca sint prezentate toate tarile astea la pachet, nu e loc, si nici interes, pt individual.
PS N-am nimic cu America, victimele sint victime peste tot si trebuie plinse la fel - problema mea e cu media franceza si felul in care trateaza informatia.
michelle-usa spune:
am o prietena in NY si nu stiu nimic de ea. am sunat-o si ieri si azi si nu raspunde si nici telefonul nu-i primeste mesaje.
michelle
Victoria_mami spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Marox Sper ca toata lumea sa fie bine si sa nu fie daune materiale foarte importante. Nu pot sa nu ma gindesc ca ieri seara, postul principal de televiziune a inceput cu stirea despre uraganul care se apropie de New York. Si un bun sfert de ora tot despre asta s-a vorbit, ce se face, ce se intimpla, ce consecinte probabile, etc. Cind Sandy a lovit America Latina si a facut zeci de victime, la principalul jurnal de stiri au fost 2 cuvinte si alea la sfirsit, inainte de meteo. Ce Europa, nu conteaza?!! Roumanie? Doar daca e vorba de rromi, ca in rest, poate sa fie seceta ca in 46 ca mai mult de o imagine si aia bagata cu subtitrare Ungaria sau Bulgaria pt ca sint prezentate toate tarile astea la pachet, nu e loc, si nici interes, pt individual. PS N-am nimic cu America, victimele sint victime peste tot si trebuie plinse la fel - problema mea e cu media franceza si felul in care trateaza informatia. Marox, mama lui Alex (n. 14.06.03) si a Juliei (n. 29.03.05) |
Sandy a atins in Caraibe la sfarsitul saptamanii trecute (noi eram in Punta Cana, Rep. Dominicana, care e in Sud Est). In Santo Domingo apa era pana la genunchi. De acolo a plecat spre Jamaica si Cuba unde a facut vreo 20 de victime. De acolo spre Bahamas, apoi a plecat in est, in Ocean dar aproape de Washington, s-a intors spre vest si a lovit NY, NJ. La noi e mai nimic, un pic de vant si a fost ploaie ieri. Dar atat.
valentinag spune:
citat din mesajul lui Carmenbr Stie cineva ceva de Andrada? Ca ea e din NJ, unde am vazut ca a fost foarte rau. |
Si AB AC care sta in Long Island parca?
De mancare
Dulciuri
Din gradina mea
mihaela_s spune:
Ab Ac e Ok, am vazut pe FB :). Am inteles ca au fost evacuati, dar au revenit acasa ieri, era cat de cat OK. Am vazut fotografii cu copaci daramati, dar casa in picioare, vecinii se ajutau intre ei sa debaraseze drumul de copaci cazuti.
La sora mea a revenit curentul azi noapte, incet incet revin lucrurile la normal.
Sper ca toti au trecut cu bine!
PS Aseara m-am amuzat la stirile suedeze: a mers o reporterita pe la casele inundate din NJ, iar unul din cei intervievati...il chema Dan Roman :)). Vorbea cu accent, dar era mandru ca desi apa le distrusese tot din casa, aveau casa in picioare.
buflea spune:
Inca lipseste electricitatea din foarte multe zone ... Mai nou a aparut problema benzinei... Pentru ca pompele nu au curent sunt foarte putine pompe care merg, drept urmare au aparut cozi imense ... Cei cu generatoare sunt iar in pericol sa nu aiba combustibil pentru a produce curent. In plus, aseara a fost foarte frig, spre 5 grade.
Benzinaria de langa mine functioneaza si are si benzina ... De azi noapte vinde non-stop. Este o coada care imiaduce aminte de vremurile ceausiste, se ntinde pe km in spate si au blocat o banda pe autostrada. Lumea doarme in masini si isi asteapta randul pe lista de benzina ...
michelle-usa spune:
citat din mesajul lui buflea Inca lipseste electricitatea din foarte multe zone ... Mai nou a aparut problema benzinei... Pentru ca pompele nu au curent sunt foarte putine pompe care merg, drept urmare au aparut cozi imense ... Cei cu generatoare sunt iar in pericol sa nu aiba combustibil pentru a produce curent. In plus, aseara a fost foarte frig, spre 5 grade. Benzinaria de langa mine functioneaza si are si benzina ... De azi noapte vinde non-stop. Este o coada care imiaduce aminte de vremurile ceausiste, se ntinde pe km in spate si au blocat o banda pe autostrada. Lumea doarme in masini si isi asteapta randul pe lista de benzina ... |
buflea, stii ceva de zona Cold Spring(putnam county) 10516, daca este afecatata si nu au curent?
michelle