Piersicute de iulie august (8)
Raspunsuri - Pagina 22
ZIZOU spune:
Las o felie de tort pentru ca azi e prima aniversare a piticiimele, Emma Mihaela.
Fetelor pe mine ma bate gandul sa ii dau lapte praf special antireflux.
Se accentueaza vomitatul uneori cu acid gastric. Si da semne ca o cam deranjeaza.
Voi ce parere aveti?
Pusi spune:
Ali, nu i-ai facut lui Denis niste poze, cu noua tunsoare? Noi ne pregatim sa o tundem pe Sara de ff.multa vreme, insa nu ma lasa sufletul. Sotul in fiecare zi imi zice" azi o tundem"...eu tot aman momentul, mi-e asa de draga cume e cu parul mare.
Aruba, si bebelna mea face ocazional cruste la spranceana, insa de fiecare data ii trece fara sa o dau cu nimic.
Ref. la diversificare, eu ma gandeam sa incep de la 4 luni jumate, insa doctorita spune ca abia pe la 5,5 - 6 luni. Nu cred totusi ca voi astepta atata. Incep deja sa ma informez, sa nu prinda momentul nepregatita.
Fetelor, cum stati cu alunitele aparute in sarcina? Vad ca Aruba a atins si acest subiect, deloc de neglijat. In urma cu cateva luni a decedat o mamica de pe forum, din cauza unei alunite careia nu i-a acordat atentie. Mie mi-au iesit cateva in 9 luni, in mare parte au disparut..oricum, cele ramase le tin sub observatie.
Avand in vedere ca au nu alaptez, de 1 saptamana sunt la dieta (- 2.8 kg in 7 zile). Dupa ce am tot citi si rascitit "n" diete, m-am oprit la Dukan, mi se pare cea mai potrivita pt. mine. In sarcina am pus 24 de kg, pana azi am reust sa dau jos 18 kg. Ar mai ramane 6 kg pt. a ajunge la greutatea dinainte de sarcina, insa in afara ce cele 6 as mai vrea sa mai dau jos macar 5, pt. a ajunge la greutatea la care ma simt cel mai bine.
Pupici dragi tuturor sarbatoritilor de azi, mamcici si piersicute!!
Mami de Sara Ioana (21.07.2012)