Wish list

Wish list | Autor: dulcetica

Link direct la acest mesaj

Va planificati viata pe termen scurt ,mediu lung?
Aveti o lista cu dorinte ,calatorii,tinte ,lucruri de facut,experimentat?
Momentan nu-mi doresc nimic,dar absolut nimic!
Astept un efect revigorant din mesajele voastre ,ceva inspirational.
Pupici!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Da, vreau sa vizitez multe locuri din lumea asta. :))
Mi-ar place spre exemplu sa lucrez un an undeva, un an altundeva, sau cu contract de cateva luni pe an, si sa vedem cat mai multe.
Pe langa asta vreau un fel de rezervatie pt animalute si adapost, mi-ar place sa am si o afacere mica.
Tu cum Dumnezeu sa nu iti doresti nimic?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Pe termen scurt fac planuri...sa zic pana la Craciun. Dorinte am, dar ajung la planuri cand ajung la concretizare.

Pe termen lung n-am facut planuri. Ma gandesc ca poate le fac degeaba. Oricum lucuruile au venit pe neasteptate si au fost multe, multe lucruri pozitive, bune. Sau asa le-am luat eu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rall spune:

Nici eu nu pot spune ca imi doresc ceva. Sanatate. Pentru mine, ai mei, toata lumea.
Daca ar fi ca acum mereu, ar fi perfect

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns admin spune:

dulcetica, nu pot sa-ti spun decat: bucura-te de normalitate!

The greatest happiness you can have is knowing that you do not necessarily require happiness. ~William Saroyan. De asemenea iti recomand cartea www.amazon.com/Authentic-Happiness-Martin-Seligman/dp/1857883292/ref=sr_1_2?s=books&ie=UTF8&qid=1351454027&sr=1-2&keywords=Authentic Happiness" target="_blank">Authentic Happiness care pe mine m-a inspirat acum vreo 8 ani.

Idei?
- activitati caritabile sau voluntariat
- un curs de dans / de gatit

Asteptam mai departe idei inspirationale.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorelei_19 spune:

Am atatea planuri ca nu-mi ajunge o viata
Printre altele si sa ma implic mai mult in a ajuta pe altii (iti aduce atata satisfactie incat tu ar trebui sa fii cea recunoscatoare, nu cei care primesc ajutorul), a vizita toata lumea (sau o mare parte ), sa citesc, sa invat lucruri noi, samd. Am atatea de facut in decursul unei zile ca n-am timp sa ma plictisesc si sa nu fiu motivata.

Mergi la inceput