Intrebare?

Intrebare? | Autor: pisellino

Link direct la acest mesaj

buna ziua tuturor
iar sunt in dilema si cer ajutorul forumistelor mele deci...de vreo 3 luni am menstruatie numai vreo 2 zile(maxim) nu ca ar fi o problema pentru mine dar faza ciudata e ca incepe sa mi se mareasca abdomenul meu nefitnessat acu ori sunt prea grasa ori ceva se lucreaza inauntru si sunt nedumerita, nu stiu nici la ce medic sa merg ca aici inca nu am medic de familie si laboratoare nu am vazut la tot coltul ca la noi in tara.nu mi-ar displace ideea de bb2 dar ma ingrijoareaza totodata

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

catalina sa fie cum iti doresti tu! Sigur gasesti un test de sarcina in farmacii. E cel mai simplu mod de a afla cum stai. Sanatate si numai bucurii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurenta spune:

Mergi la birourile care se ocupa de Caritasuri si daca esti insarcinata ti se va da medic.....vei plati muuuuuuult mai putin decat la un privat.
Mergi in farmacie si ia test.......sigur ti/l da.........
Sa fie cum vrei tu........
Sauuu mergi la urgente le spui ca ai dureri si imediat iti fc control ,poate te retin si pt analize........
Sa fie cum vrei tu...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisellino spune:

laura multumesc imi e frica sa fac test nu stiu de ce dar sunt foarte emotionata adica acum ca ma gandesc la posibilitatea de a fi insarcinata nu as vrea sa fie negativ si tot asa nu stiu nici eu ce vreau
laurenta am uitat sa schimb la status ca nu mai suntem in italia ci in germania ne-am mutat de curand am asigurare si tot ce trebe dar inca nu am medic de familie am doar pediatru pentru robi.la roma eram urmarita foarte atent de medicul meu pentru anumite probleme, aici de cand ne-am mutat am uitat de mine

Mergi la inceput