Haide Yna85! Haide Gina85! Felicitari mamicilor!

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lucyana1982 spune:

Buna fetele.....A.C...numele este foarte frumos
LOONA si eu sper sa nasc sapt asta...mai ales ca de maine intru in sapt 39 si cu placenta mea previa....ma mir cum de ma tinut pana acum.
Fetele....nici eu numai am stare....nu am pofta de mancare...si nu am chef de nimic....vreau sa vina odata bebita mea sa o vad ca este bine
Pana atunci....multa bafta A.C...si nu uita ca maine suntem cu gandul la tine.
SILVIAD...multumim pentru detalii si un pentru bebe.

37+

Saptamana 38 de sarcina cu printesa Andreea......si mamica de printesa Ana-Maria(4 ani si 6 lunite)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns douradoudou spune:

Citat:
citat din mesajul lui ToIo11

Cum sa fac sa pot intra si eu pe contul de picasa? Multumesc

saptamana 31+

sorry, eu nici macar nu stiu cine esti...

<hr noshade size="1" />
alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si de printesa razboinica Maysaa(30.10.2010)
si 24+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aschiutza spune:

A.C. , Adelina e un nume asa de frumos si elegant! Daca merge cu Irina trebuie sa incercati cu numele vostru de familie, sa spuneti cu voce tare,sa vedeti daca suna armonios. Eu am un nume de familie pretentios si multe nume le-am taiat de pe lista din cauza asta.

Loona, la noi la spital ne cer mai multe decit la Angiuta, de ex noi nu primim chiloti de unica folosinta, nici halat si nici prosoape. Deci eu pt o saptamina m-am dus cu ditamai bagajul: tricouri de-ale sotului pt nastere (sa nu iei ceva f frumos, ca se murdareste rau), camasi de noapte, niste pantaloni si bluza pt mers la cafenea sau la camera de vizitatori, papuci (si aici la noi e nevoie de papuci de baie, pt ca dusul e la acelasi nivel cu podeaua si se uda pe jos), chiloti fie de unica folosinta, fie mai mari cu nu stiu cite nr, sutien (dar aici nu am nimerit-o cu nr, desi l-am luat cu putin timp inainte de nastere), prosoape, sosete, cosmetice, ceva de citit, dextroza (mie imi foloseste pt tensiunea mea din beci) si ceva de dulce, pix, caiet sau foi, aparat foto sau video, telefon. Si actele tale, neaparat cardul de asigurat si caietul de gravida.

Si noua ne-a zis de muzica, dar zau ca numai de muzica nu mi-a ars mie! Noi am primit de la spital tampoane, apa, perna de alaptat si imbracamintea pt bebe. Eu sunt asigurata la stat, cei de la privat cred ca primesc mai multe pe perioada sederii. De orice medicament ai nevoie, sa le spui lor si ei ti le dau.

De obicei vine un fotograf pe acolo, asa ca i-ati si o bluza mai frumoasa si ceva de machiat (eu arat ca alta aia in pozele mele cu bebe, ca nu am stiut), eventual pt bebe un mutunache si o salopetica mai haioasa. Sunt scumpe pozele aici, dar s-a meritat pt ca e o amintire unica si cit de bun ai fii la fotografiat nu ai lumina si experienta fotografului.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bioana spune:

va salutam si noi,

suntem bine,dormim destul de ok,obosesc repede..ajunge doar sa vorbesc la telefon... noua la curs ne-a zis sa nu punem nimic pe buric,nici pudra,nici alcool.sa il uscam bine si sa il lasam in afara pampersului, ca sa se usuce.si asa voi face.prima vizita dupa ce ies din spital o voi face la matroana,la 5-6 zile.ea va fi cea care se va uita la sanii mei,si la buricul fetitei...si ei ii voi adresa toate nedumerile mele.a zis c anu o intereseaza daca nu am reusit sa o inregistrz la pediatru, ca ea ne primeste.oricum prima data trebuie sa o inscrie sotul in registrul civil(o sa merg eu in noiembrie sa iau formularul si sa il avem a¡cu noi, in mare completat.)apoi in 10 zile trebuie sa mearga la ambasada sa ii faca certificat de nastere,ca sa ne programaze dupa pt. pasaport(daca rezolva in cele 10 zile e gratis,daca nu e taxa de 150 de euro...).si apoi o pot inscrie la pediatru.o nebunie...
scutecele le voi impacheta si am luat pungi mici in care le voi pune si lega si asa merg la cosul de gunoi...sotul il va arunca dimineata cand merge la munca si seara, la intoarcere..

SILVIA ma bucur ca v-ati acomodat...am emotii sa vad cum va fi cand o sa fim noi trei acasa,pt prima data...si multumesc de sfaturi..

BUBU .eu la prima sarcina, pana mi-au facut analiza de urina sa vada ca sunt insarcinata, cum le-am zis(pe care au pierdut-o... si a trebuit refacuta) si programarea la eco am asteptat 6 luni.....intre timp am pierdut sarcina, mi-au scos si un polip si cand mi-a venit randul sa imi fac eco m-a intrebat de ce m-am dus....atat doar ca intre timp lucrurile s-au schimbat in bine si urgentele merg de minune...eu prefer sa merg acolo decat la dr..nu am nevoie de programare..sa ai grija de tine!!

CELLENA

ANDIE frumoasa camera.distractie placuta!!

ALMY ce burtica mare ai...si ce putin a mai ramas...

A.C. tin pumnii si ma gandesc maine dimineata la tine. sa decurga totul bine si sa vi sa ne dai vestile bune.

embarazada de 34+

o fetita...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelique_19 spune:

Fetelor eu inca de dimineata am avut dureri de burtica si jos,nici la nu am putut sta ca aveam junghiuri si cum ma ridic simt presiune in burtica.Contractii nu am insa, si cand stau in pat am presiune in burtica si simt ca nu mai am aer suficient.Sunt suficient de speriata,sper ca bebe nu se grabeste,maine ajungem la dr..Sunt si singura acasa,sotul vine diseara.

33+ cu Stefan Lucian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onutz83 spune:

Angelique, te doare si apatele (mijlocul)? Presiunea unde este, simti ca apasa in col? No-spa ai luat?

Onutz 36+ cu Lucian Gabriel

Vali

F IMPORTANT - MELANOM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelique_19 spune:

Spatele ma doare daca ma deplasez si stau mai mult de 10 minute in picioare simt durere cand ma asez in pat.Iar presiunea este de la buric in jos,oricum este o senzatie pe care nu am mai simtit-o.Si da am luat no-spa acum vreo 2 ore.Mai stau un pic si imi fac si o injectie dar sa imi fac curaj

33+ cu Stefan Lucian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns douradoudou spune:

Citat:
citat din mesajul lui angelique_19

Spatele ma doare daca ma deplasez si stau mai mult de 10 minute in picioare simt durere cand ma asez in pat.Iar presiunea este de la buric in jos,oricum este o senzatie pe care nu am mai simtit-o.Si da am luat no-spa acum vreo 2 ore.Mai stau un pic si imi fac si o injectie dar sa imi fac curaj

33+ cu Stefan Lucian

nu stiu..ma bine mergi la un control ca sa fim sigure..nu-mi dau seama , contrcatii stii deja ce sunt deci tu zici ca nu ai...junghiuri , durere atat de mare nu e ok oricum...hai un junghi din ala de la vreo miscare brusca dar nu asa...tu esti si cu probleme, vezi ce faci ...

<hr noshade size="1" />
alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si de printesa razboinica Maysaa(30.10.2010)
si 24+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aschiutza spune:

Angelique, ia si un Mg, poate ajuta. Durerile sunt cumva in osul de jos? Ca poate ai si tu simfiza bulita ca si mine.

Si eu am dureri de burtica, dar eu am si contractii, asa ca stau taaare cumintica. Azi vroiam sa ne ducem la restaurant chinezesc, dar am zis pas. Culmea e ca eu simt contractiile cind stau intinsa, incerc sa stau cit mai mult pe partea stinga. La prima sarcina as fii stat numai cu perna de gravida in brate si acu nu pot sa o sufar, mi-i se pare ca ma inghionteste .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bubulina42 spune:

Angelique, ai grija, stai cumintica in pat, nu fa nici un fel de efort si nu te speria/stresa, totul e ok,dar bebe creste si e normal sa il mai si simti asa, ca pe baieti.Zen, da?

Doura-stai ma copile, ca nici noi nu avem de gand sa stam cu 100 de pampersi adunati langa noi, dar de dimineata pana seara e ok, oricum schimbam, cum am inteles, 8-10 pe zi, dar recipeintul ala are niste saculeti mici parfumati care se inchid ermetic si care cad intr-unul mai mare,tot parfumat, tot inchis, automat, ermetic, asa e facuta nebunia asta, clapa, pampers-disparut.Si cumnata mea a avut si nu miroase deloc, insa stai cuminte, ca doar nu crezi ca facem colectie de pupu:)
Ia mai bine spune-mi cum mai e cu liftul ala si daca o mai ridici pe Misso in brate..Spatele ok?

despre cum se inchid pampersii ca sa nu se desfaca, sunt o mie de mici filmulete pe net,super nice, nu tre sa faci drumul pana la spital sau mai stiu eu unde sa afli, info e doar la un clic distanta:)Ieee-suna ca o reclama, nu?

Sunt bine dispusa(nu pt ca asta nu ar fi starea mea normala0, dar si pt ca am dormit 3 ore juma in pat, azi noapte!-nu imi vine sa cred! restul pe canapea, dar e ok,bucatica aia in pat m-a mai remontat.
Mi s-au umflat si degetele de la maini, iar cele de la mana dreapta nu le mai simt aproape deloc, de amorteala, a fost imposibil azi sa storc o portocala:(, il astept pe iubi..
Nasol e ca doar inelul mi l-am scos, verigheta e intepenita, saraca, sper insa sa se dezumfle si sa pot sa o scot sa o pun bine,ca nu vreau surprize aiurea

Fetele, nici o veste de la YNA??? cred ca probabil neavand nici un tel de la noi si nici pe cineva care sa poata sa scrie aici, o sa aflam cand iese din spital ce si cum.

Eu m-am gandit sa vb cu Almy si sa anuntam una despre alta.Almy, m-ai auzit?Frumoasa burtica, frumoasa mamica, - e clar ca bebelina e gata de aterizare!

Alina, numele sunt super amandoua, ideea e, cum zic fetele, sa se potriveasca cum trebuie cu numele de familie si e gata rezolvata problema.Suntem cu toata inima alaturi de tine si suntem sigure ca va fi bine! Mai da-ne si noua din emotii, ca sa ramai Zen!
Doamne-ajuta!

Gina2, tu cum stai, moraliceste?sper ca foarte bine!
Hai ca va fi foarte bine, usor si cu sanatate!!toate ca una, da?

Andie, frumoasa camera lui Ema si super fericita mamica, radiezi!
Si ce sa mai, culoarea alba la camerele de bebe e mi-nu-na-ta!
O sa fie o minunatie pentru galuscutza voastra!

Onuuutz, ce faci, mami de Lucian-Gabriel sughicios? aseara mi-a spus o prietena ca al ei si dupa ce a venit pe lume a sghitat ca si in burta (aoleu, pai ghemotocu' meu sughita de 4-5 ori pe zi cate 15-20 min!)

Silviad, inca o data,multumiri pentru ca iti faci un pic de timp pentru noi si ne dai sfaturi asa pretioase!O zi frumoasa cu minunea ta!

36 + cu Nicholas

Mergi la inceput