Haide Yna85! Haide Gina85! Felicitari mamicilor!

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns angelique_19 spune:

Almy ce burtica mare ainu cred ca mai creste gata de acum astepti sa nasti.

Bubulina daca aveam si eu camera pentru junior asa procedam si eu,oricum o sa fie greu pentru tati cu noi in camera cand a doua zi va merge la serviciu dar il expediem in sufragerie sa se odihneasca.

hai Alina

Eu m-am culcat la 4 ca nu s-a lipit somnul de mine,Stefan a avut program de joaca la mami in burtica si acum doarme tun.Plus ca m-au suparat un pic si rinichii si arsurile si cate o contractie razleata.Maine mergem si noi la dr.,sper sa fie bine.Si tot maine facem ultimele cumparaturi pentru minune.

33+ cu Stefan Lucian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cellena spune:

Si eu sunt de acord cu doura. Poate am eu un pitic, dar nu-mi imaginez cum o sa dorm intr-o camera in care sunt 10 pampersi folositi . Asta imi aminteste de draga mea jumatate mai buna care stransese un kk mic de catel (pe vremea cand era puiut si nu stia sa faca afara) si il aruncase la gunoi. Cum aveam bucataria deschisa si nu aruncam gunoiul zilnic, va puteti da seama cum mirosea in casa a doua zi. Iar eu dadusem toate mobilele la o parte, pt ca ma gandeam ca cine stie dupa ce dulap se bagase hotomanul mic sa-si faca nevoile. Asa ca, chiar daca din cosurile astea de gunoi nu iese niciun miros, e mai safe pt psihicul meu sa duc pampersii la gunoi, afara.

Ema de 32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angiuta spune:

Voi faceti ultimele cumparaturi iar eu nici nu m-am apucat serios de ele. Dar promit ca de la 1 noiembrie ma apuc. Deocamdata am comandat doar un termometru cu varf flexibil Braun ( de asta am avut si la V) si lampa de incalzit de pus deasupra comodei de schimbat de pe internet. Pe 31 am vizita la spital si atunci voi primi si lista cu ce am nevoie acolo ca incet-incet ar fi cazul sa ma apuc si eu de bagaj...

Angiuta, mamica lui Vladut (8 iunie 2007) si 33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Looana spune:

Angiutza asta inseamna ca maine primesc si eu toate info.de la spital.Maine dimineata am programare la spital,sunt curioasa ce zic si sa vad ce zice si anestezistu legat de Clexane.....si pt bebe ce am nevoie,cel putin la mine in oras stiu ca primesti pt bb primesti de la ei hainitze cit stai in spital.

Looana 38Sapt.

Mergi la inceput

Sper ca saptamana aceasta sa nasc ,cel putin si presimt sau e numai dorinta mea mor de arsuri dupa care trebuie sa vomit ca sa linistesc,in sarcina eu nu am vomitat de fel dar acuma ultima 100 de m.e groznica

Looana 38Sapt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorelay_28 spune:

Neatza,
am dormit binisor noaptea trecuta, cu 3 reprize de contractii pe care la Maya nu le-am avut pana la 40 de saptamani de sarcina. De fapt la Maya nu am stiut ce sunt contractiile dureroase dar acum... Din cauza durerilor am visat ca nu am mai apucat sa ajung la maternitate si am nascut acasa cu sotul foarte repede. Bucuria mea mare in vis a fost ca am putut sa-mi tin puiutul in brate imediat.
Asta se trage de la regretul meu ca nici de data asta nu voi putea sa-mi vad bebe la nastere. Din cauza problemelor cu coloana se pare ca tot la anestezie generala voi ajunge.
Saptamana asta ma apuc sa fac si eu bagajul de spital ca la ce contractii am nu stiu cat mai vrea bebelina sa mai stea in burtica. Ceea ce ma streseaza putin este ca medicul mi=-a zis sa merg peste 2 saptamani sa stabilim data nasterii. Atunci voi fi in sapt 39. Sper sa stea bebelina pana atunci.
Aseara aveam si eu putin picioarele umflate. Nu stiu de ce pentru ca nu am facut exces de stat in picioare.
La noi e urata vremea. Ploua torential de azi de dimineata.
AC ai o zi incarcata azi. E mai bine ca nu ai timp sa te gandesti la ziua de maine sa te mai stresezi. Oricum cred ca vei avea o noapte alba. Suntem alaturi de tine

Aseara dupa ce am trimis primul mesaj am vrut sa mai scriu unul dar nu m-a mai lasat netul. Pur si simplu nu mi s-a mai incarcat pagina

36+ Lorelay - mami de Maya Raisa (20.08.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorelay_28 spune:

Dati-mi si mie parola sa vad pozele.
Ms

36+ Lorelay - mami de Maya Raisa (20.08.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angiuta spune:

Da Looana o sa primeti o multime de informatii si formulare de completat.
Pentru bebe primeti tot ce ai nevoie in spital, poate niste manusi sa ai la tine in cazul in care are unghiutele mai lungute sa nu se zgarie. In rest doar hainutele de iesit din spital iti trebuie pe care le poate aduce tati la momentul respectiv.
Nici lista pentru mamici nu era prea lunga, nu imi mai amintesc tot dar chiloti din plasa , absorbante, tampoane de sani primesti de acolo. Doar produse cosmetice, eventual halat de baie, prosop (erau si de acolo dar l-am preferat pe la meu) papuci, haine de stat in spital (traininguri sau ceva comod) ai nevoie. Ce m-a distrat la lista a fost un Cd cu muzica preferata pentru travaliu...numai de muzica nu aveam eu chef. Dar in sala de nasteri imi amintesc ca mi-au pus muzica de relaxare, lumina slaba iar tavanul era plin de leduri, aratau ca niste stelute.

Angiuta, mamica lui Vladut (8 iunie 2007) si 33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onutz83 spune:

'Neata, gagici

Bubu, chiar ca e horror ce ai povestit tu... brrrrr...
Abia astept sa nasti, ca sa ni se ia piatra asta de pe inima cu piciorul tau nu mai e mult
Atat de mult mi-ar fi placut sa avem si noi o camera a lui , tot pentru tati si restul populatiei din casa, sa nu cada in depresie Ar fi fost mai usor pt toata lumea, dar asa... cand o sa planga o sa trezeasca toata casa... asta e...
Noroc ca tati a putut sa-si ia concediu, o sa aiba destul. Nasol pt bunici in schimb...
Almy, abia astept sa-ti vad printesa
F frumoase pozele
Alina, de ce esti tu asa agitata, cand ai o fetita de milioane acasa si a doua printesa va iesi in lume in 5 min?
(eu cred ca de sapt viitoare nu mai dorm deloc de atatea emotii )

Onutz 36+ cu Lucian Gabriel

Vali

F IMPORTANT - MELANOM

Mergi la inceput

Angiutza mai facut sa rid cu CD de muzica pt travaliu,pai sa le duc atunci un CD cu Florin Salam sau Adi Minune ca bebele meu e manelist ca taticul lui

Looana 38Sapt.

Mergi la inceput