Fondul gradinitei / scolii
Raspunsuri - Pagina 19
Cristina_OR spune:
everest,pot sa te intreb la cine te referi in postarea ta?
------------------------------------------
Cristina, mamica lui Denis Mare(17 iunie 2004)
Androix spune:
Citat: |
citat din mesajul lui everest Ce caracter! Trebuie sa te impui cu forta? Fii mai relaxata! Nu se imbogateste nicio educatoare din fondul clasei. Pe de alta parte, te-as intreba unde ti-e demnitatea asta a ta pe care atat o aperi? Ti-ar placea sa-si scoata doamna din geanta pachetul de servetele, ca sa-si stearga copilul tau nasul? Sau sa se imparta hartia igienica, astfel incat sa se ajunga la toti? Ai idee cate coli strica, cat lipici consuma un copil pentru o lucrare la abilitati practice? In concluzie 200 ron/an insemna 20 ron/luna !Fii rea! |
O, scuzoaile mele, nu esti de la ziar. Esti din partea ailalta A avut dreptate Julia aici: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=175813
www.obiectiverealiste.blogspot.com" target="_blank">Obiective Realiste
Androix Bijoux
Niste copii si toti copiii!
nikol24 spune:
la noi s a dat 250 pe an pentru tot ce inseamna consumabile si caiete speciale pe care lucreaza ei o data sau de doua ori pe sapt.Nu mi s a parut mult deloc mai ales ca ne a spus ca i punem da in rate nu e nevoie sa i dam pe toti o data.
Ce mi s a parut mult au fost optionalele care ajung la 80 de lei pe luna(engleza si dans)de doua ori pe sapt.Dar mi a cerut copilu in mod expres si m am conformat
La sedinta a fost sotul meu care este mai''moale''dar daca am avut ceva de obiectat ,am mers a doua zi si i am explicat doamnei ce ma deranjeaza.E drept ca atat doamna educatoare cat si directoarea sunt extraordinare..tot respectul!
Sfatul meu este sa te duci sa i ceri directoarei sa iti scrie pur si simplu pe o hartie ce ai de platit,pt ce iti da chitanta, sa nu treaca nimic pe foaie din ce nu iti poate oferi chitanta.
Uite ca un pont( nu tocmai ok dar eu l as incerca) spune i directoarei ca iti sunt decontate la servici absolut toate cheltuielie legate de gradinita..asa ca un bonus... tu trebuie doar sa duci chitanta,fara chitanta nu platesti ca nu se deconteaza.Si gata!