Descopera si viziteaza Bucovina in splendoarea ei
O recomandare speciala:
Am facut 2 Team-Buildinguri de ne-uitat la www.pensiuneamugurdefluier.ro/index.php" target="_blank">Mugur de Fluier. Si, zau ne-am intoarce acolo, deci sunt atat de multe locuri minunate in zona. E deci un loc drag inimii si asta doar din motive obiective. Acolo am gasit liniste, curatenie, mancare de casa ca la mama, un vin ecologic bine ales, loc de plecare perfect de plecare pentru a bate Bucovina in lung si lat ...
Deci, locul e testat de moderatorii si adminii de la DC ... asa ca vi-l recomandam cu drag.
Daca mergeti acolo si va cazati, spuneti ca sunteti de la Desprecopii - si veti primi o portie de placinte cu poala in brau - gratis - de la gazde.
Moderatorii pot confirma ca Mugur de Fluier este un loc ales.
Cititi totul de aceasta pensiune www.desprecopii.com/info-id-10674-nm-Descopera-si-viziteaza-Bucovina-in-splendoarea-ei.htm" target="_blank">frumoasa a Bucovinei, aici.
Raspunsuri
desprecopii spune:
Special pentru Desprecopii.com exista o reducere: un discount de 10% din c/v cazare pentru membrii Desprecopii.com ! Pentru acest discount, membrii desprecopii vor trebui sa spuna la cazare parola: "Ratusca Desprecopii"
Rufus spune:
Merita.
Conditiile sunt extra. Cat ai fi de carcotas, nu prea gasesti ce sa zici. Confort, curatenie. Atentie deosebita la amanunte care te flateaza. Pentru noi a fost cea mai buna experienta, in conditiile in care mergem la tot felul de pensiuni.
Mancarea...poate pentru unii nu este un criteriu, insa cand ai in fata ceva de calitate, apreciezi. Supe, ciorbe, mancaruri originale. Surprize, aranjamente cu gust, deserturi cu gust de copilarie. Afinata si fragata proaspete, vin de casa. Rasfat total.
Imprejurimile...pentru bucuresteni ca noi, satui de aglomeratie, zgomot, praf si caldura, asta a fost balsamul. Nici macar drumul pana acolo nu mi s-a parut lung. Ne-a incantat curatenia tinuturilor alea. Aveam alte pareri, fara sa fi fost vreodata in zona. Cineva imi spunea ca Bucovina e altceva decat Moldova...insa nici pana acolo n-am vazut obisnuita mizerie. Oameni calmi si primitori (si nu ma refer la gazdele noastre), care te saluta pe ulita si-si ridica palaria. Tufe de zmeura si mure pline de fructe, din copilarie n-am mai vazut.
Si liniste....Auzeam cum fornaie un cal pe care-l vedeam cum paste peste doua dealuri mai incolo.
Pensiunea are o curte generoasa. Totul rustic, dar cu facilitati moderne. Foisor cu tot ce trebuie, de la gratar profesionist, pana la televizoare. Mese si banci prin curte, hamace, locuri de joaca si, surpriza, casuta din copac, devenita adapostul preferat al copiilor nostri.
Am vizitat manastirile din zona, asa se cade, insa vizita la stana a fost o surpriza placuta. Copiii au fost in extaz. De la cei care s-au dus direct la vaci pe care le-au tras de tate (adica le-au muls, cica) pana la cei care nu indrazneau sa se apropie. Pana la urma toti au mangaiat si s-au jucat cu cate ceva, ca era vaca, cal, manz sau caine. Doar oile lipseau, erau la pascut si veneau prea tarziu pentru noi. Noroc ca lasasera in urma lor cateva feluri de branzeturi, cu care ne-au omenit ciobanii, ca sa mearga cu vinul galbui de care nu duceau lipsa.
Zilele au trecut prea repede. Nu apuci sa te saturi intr-un we.
Rememorarea zilelor alea imi face o placere deosebita.
Rufus, Tora si iadele
MElise spune:
Nici nu stiu cu ce sa incep si cu ce sa termin. La Mugur de Fluier ne-am simtit extraordinar de fiecare data cand am fost. Aer curat, oameni primitori, conditii de cazare de exceptie, care isi merita din plin stelele si margaretele, meniuri delicioase, gazde care fac totul pentru ca turistii sa aiba un sejur minunat. Daca vreti sa va rupeti, fie si pentru 2 zile, de nebunia urmana si sa va incarcati bateriile, e locul ideal, atat pentru un sejur romantic in 2, cat si pentru unul de familie cu copii.
Fascinatie
Buna dimineata, Ilinca!