Felicitari Moro!! Felicitari tuturor mamicilor!

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nu_mai_stiu spune:

Olivia,doamne ajuta sa fie bine in continuare...
La mine a inceput sa faca caca o singura data pe zi si nu prea sunt obisnuita.Imi facea dupa fiecare masa aproape.Ce e drept acum cand face un caca umple pampersul.

Kytana,nu stiu daca e normal.La mine mai mult de o ora nu prea sta treaz.

Multumim de informatii norma.Am vb cu sora mea si a zis ca nu a auzit.

ANDREEA,mami fericita de Andrei (22.09.2012)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sandy_2008 spune:

salutare
mami.ilinca, cum ai reusit sa ajungi la 200 ml la un muls? ai avut asa de la inceput? ce ponturi poti sa imi dai? tii fiecare san cate 30 min sau alternezi 10 minute un san, 10 celalalt...

eu reusesc sa scot cate 60, 80, 100 si nu cred ca ii ajunge...dupa ce termina biberonul isi mai baga mana in gura si o suge si plange...
azi am pus-o si la san, dar degeaba...nu a supt si dupa 5 min a picat lata.
de cand ii dau la biberon se trezeste din 2 in 2 ore...saptamana trecuta dormea cate 4-5-6 ore...

merci

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MoRo_K spune:

Buna mandrelor gata acum chiar suntem pe ultima suta de metri :)
Maine dimi ne ducem la spital si incepem procedura de inductie,mi-a zis sa fiu nemancata(azi pana la 12 pot manca ce vreau ei acum seara am mancat mai light o supita....maine oricum nu scap fara uracioasa de clisma) si ma baga la pregatiri si vedem dp ce urmeaza :D clar e ca pana maine seara o sa va dau de veste prin vestitorul nostru Adriana :)
Va pupic si spuneti o rugaciune pls si pt noi... stiti voi :)

Mergi la inceput

Moro sa iti dea Dumnezeu o nastere la fel de usoara ca si a mea,un bb mare ca si al meu si la fel de sanatosi ca noi sa fiti !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kytana spune:

Dumnezeu si Maica Domnului sa fie alaturi de tine Moro! Voi spune o rugaciune pentru tine si bebelind

Oliviuta, da, pingu mic a adormit in final pe mine. Si am atipit si eu asa intr-o rana langa el. Acum a papat din ambii sani si nu prea vrea sa doarma. Imi beau ceaiul de lactatie si fug la el. Cum e cu probioticele astea? Le papi tu si are efect si la bebe? Hbr nu am..

Va intrebam cum va dati seama cand un san el gol. Cand il lasati la un san? Eu il las cam 30 min, de fapt pana lasa el sanul. Apoi dupa ce scoate aerul mai vrea si atunci il pun la celalalt san. Ce ziceti, fac bine?

Ce norocoasa esti Andreea, 1h treaz... Stai linistita cu scaunele, e normal sa isi schimbe frecventa

Ramona7575, of imi imaginez ce este in sufletul tau. mult curaj care mie imi lipseste si liniste iti doresc!

O noapte usoara dragi surate!

Pinga cu Pingu mic Luca
-= Love life, live love =-

Mergi la inceput

Kytana,am noroc de un copil tare cuminte.Plange doar cand ii este foame.A inceput sa zambeasca in momentele cand e treaz,face nani si papa.

faci foarte bine cum il alimentezi pe pingu mic.Nu exista o regula anume.Ideea e sa nu incerci sa ii faci program de masa si sa ii dai din ambii sani.Nu conteaza cum si cand,dar sa fie alimentat de la ambii.Ti-am mai lasat si aseara un mesaj la subiectul asta ,dar probabil nu ai inteles ce vroiam sa iti spun.Chiar si astazi imi spunea pediatra sa ii dau tzitzi ori de cate ori cere.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olivette spune:

Kytana, si eu zic ca e bine cum faci. Nici eu nu-mi dau seama cand e gol un san. Acum eu o tin cam 20 min la unul si apoi o schimb.

Probioticele le ia bb. Ii dau o data pe zi 6 picaturu de Protectis si de 2 ori pe zi cate jumatate de pluc de Bifida Baby- le pun in lapte.

Moro, tinem pumnii si asteptam vestile bune!!!!

Mergi la inceput

Andreea, e ok daca face si o data pe zi, sunt sigura ca stii deja. Pana ieri asa facea si ea de umplea pampersul. De 3 ori chiar a dat pe afara, de a trecut de body, pantaloni, cearceaf, husa saltea si a ajuns si pe salteaua de la patul nostru Tocmai ca acum ca face des nu sunt obisnuita cu niste rahatei asa mici. Noi daca tot timpul am fost obisnuiti o data si bine

Nici eu nu scot mult la muls. Cel mai mult a fost 60. In ultimele zile am reusit doar 40 si doar o data pe zi ca nu ma lasa pitica libera mai mult
Azi de-abia ma apucasem, am scos 20 ml si s-a trezit.
Acum de o ora tot ma chinui sa o adorm si sa ma mulg.

Mergi la inceput

Kytana si eu am avut zile in care mi-a stat toata ziua treaza si a tot supt. Acum sta cam 1-2 ore treaza, din care 1 ora dureaza suptul si ragaitul. Daca ii mai dau si lp ne intindem si mai mult.

Mergi la inceput

Am terminat de alaptat si ragait bblusul.Acum doarme si rade satisfacut...
Asa se intampla la noi acum,face kk o singura data,dar la fel,umple pampersul,murdareste body,e kkt pana la ceafa.Inainte facea f putin si des.Dragii de ei, ce ne mai bucuram noi de fiecuare caca....cine s-ar fi gandit

Mergi la inceput