Haide Yna85 ! Felicitari Madalina, Menics, Silvia!

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns onutz83 spune:

Al meu parca seamana cu soacra-mea
Nu ca nu-mi place de ea, dar... intelegeti voi

Onutz 36+ cu Inghiontila Sughitzescu Lucian

Vali

F IMPORTANT - MELANOM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bioana spune:

FELICITARI MADALINA!!!!!!!! BINE AI VENIT PE LUME KLARA!!sa va aduca numai bucurii,sa fie sanatoasa,cuminte, fara colici...

LUCYANA ma pune pe ganduri povestea ta....

DOURA, ai dreptate, tusesc mult dimineata si seara cadn sunt intinsa in pat...habar nu aveam de povestea asta cu refluxul...sa nu mai merg atunci la dr¿

MAMI,INA,IULIA felicitari pentru rezultate...

BUBU ma bucur ca nu mai sangerezi. astept noua reteta.

embarazada de 32+

o fetita...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurika1982 spune:

Bine ai venit ,bebe Klara
Sa fiti amandoua sanatoase si bebe voioasa,mancacioasa si necolicoasa!!

Laura de Cristian Alexandru 10.08.2010 si 35+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yna85 spune:

Buna viitoare si proaspete mamici!

Nu stiu daca va mai amintiti de mine, ca eu am absentat foarte mult cu scrisul, de citit va citesc aproape in fiecare zi ....dar imi pare rau ca nu apucam sa si scriu.
In primul rand vreau sa le felicit pe Mada, Silvia , Menics, Ela pentru minunile lor! Sa le urez sanatate si recuperare rapida si sa aiba parte doar de bucurii alaturi de minunile lor!
Valicuta, draga! Am plans cateva zile cand am citit postarea ta, nu-mi venea sa cred! In perioada aceea si noi am avut pb (din cauza trombofiliei) si imi era asa de frica de o asemenea tragewdie! Bunul Dumnezeu sa te intareasca si sa te ajute! Te pup! (Noi ne stim si de la aspirante optimiste).
Despre noi....am o minune de fetita - Ana-Maria- si suntem programate la cezariana pe 26 oct, adica vineri, am foarte mari emotii...dar sper sa fie totul bine, si ei sa-i fie mai bine afara, ca de asta a hotarat medicul s-o scoatem mai devreme.
Va pup pe toate si va doresc nasteri usoare si minuni sanatoase!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns douradoudou spune:

peste tot am citit ca pt bb e mai bine ca uleiul sa fie fiert...dar nu mai tin minte exact motivele...darrrr fiert la bain marie nu pe foc direct ...nu mai stiu cine zicea de macerat, eu nu as incerca asta pt bb..nu e acelasi lucru cu ce a zis bubu...

<hr noshade size="1" />
alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si de printesa razboinica Maysaa(30.10.2010)
si 24+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bubulina42 spune:

Unguent pentru iritatia de scutec

Oricat ai fi de atenta cu igiena si ingrijirea bebelusului tau, este posibil ca la un moment dat sa ii apara o iritatie pe fundulet, in zonele care au contact cu scutecul. Aceasta iritatie este destul de neplacuta, insa la farmacie gasim foarte multe creme care sa ajute la vindecare. In cazul in care nu te incanta foarte tare ideea de a folosi atatea chimicale, noi iti recomandam un unguent natural pe care sa il prepari chiar tu in casa. Acest unguent te va ajuta si sa previi si sa ameliorezi iritatia de scutec.

Ingrediente:

• 100 grame unt de shea

• 50 ml. ulei de migdale dulci

• 50 ml. ulei din tarate de orez

Mod de preparare: Topeste untul de shea intr-un vas emailat, la foc foarte mic. Cand a devenit lichid, adauga uleiul de migdale dulci si uleiul din tarate de orez. Omogenizeaza, opreste focul si lasa amestecul la racit. Cand este caldut, omogenizeaza bine cu mixerul sau cu blenderul vertical pana cand amestecul devine uniform si fin. Daca vrei sa il parfumezi, poti folosi o picatura sau doua de ulei de lavanda (are si proprietati antibacteriene). Pune amestecul intr-o sticla cu dop si pastreaza-l la temperatura camerei.

35 + cu Nicholas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mena1906 spune:

Citat:
citat din mesajul lui douradoudou

tantrumurile(crizele alea de care spuneti voi) sunt normale in anumite perioade..ele ajuta bb sa se descarce..ei acumuleaza mult mai ales pana incep sa vorbesca..uneori acumuleaza extrem de multa frustrare din cauza ca nu se pot face intelesi..trebuie lasati sa se descarce dar sa fim langa ei , sa stie ca iii intelegem si ca ii sustinem...voua nu vi se inrtampla ca dupa o repriza buna de plans sa eliberati anumita tensiune sau stress??..sa nu credeti ca viata de bb e usoara :)

<hr noshade size="1" />
si 24+ cu

Imi place atat de mult ce ai scris aici incat imi vine sa te iau in brate si sa te pup. Exact asa gandesc si eu. Nu e "obraznic", "rasfatat", e om cu drepturi depline, prins intr-un corpulet mic si care nu se poate exprima prea bine. Frustrant sa fii copil. Eu imi amintesc destul de bine cum era.

UM 06-04-2012; DPN 11-01-2013 28+ cu Gabriel

In love with my little kid :X

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns epopeasca spune:

Citat:
citat din mesajul lui douradoudou

gina, nu am pm pe fb de la tine..dar credeam ca ti-am dat add aseara..tu erai cea cu poza cu buburuza zambitaiore cand era mia mica, right?

<hr noshade size="1" />
si 24+ cu

Doura, pm iti dadusem aici. Dar nu am primit invitatie de la tine. La avatar am poza Andreei de cand avea vreo 10-11 luni. E o zambareata pe fundal movaliu inchis.

Gina 38 + Sofia Maria si mami de Andreea Luana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorelay_28 spune:

Nastere usoara Ina85. Mai ai 2 zile. Cred ca ai niste emotii...
scoatem si pentru tine. Ne bucuram ca ne-ai anuntat pe cand va fi nasterea. Asteptam vesti si dupa.

36+ Lorelay - mami de Maya Raisa (20.08.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns douradoudou spune:

fetelor, orice unt(cacao,shea,cocos) sau ulei pus pe foc neaparat la bain marie nu direct ..

<hr noshade size="1" />
si 24+ cu

Mergi la inceput