Haide Yna85 ! Felicitari Madalina, Menics, Silvia!
Raspunsuri - Pagina 19
irilac31 spune:
Neata si de la mine
Incepe wk cu 3 zile de sarbatoare...ieeee leneveala la greu
AC, te cred ca esti f emotionata, dar va trece si asta si totul va fi bine ai sa vezi.
Yna...ma gandesc la tine, DD sa fie cu tine si sa decurga totul bine
Pup toate fetele
MTHFR A1298C genotip heterozigot; Factor XIII genotip heterozigot; PAI-1 genotip homozigot
32+
lucyana1982 spune:
Buna dimi ..fetele.
Intai motatele pentru YNA
A.C. multa bafta duminica seara si luni...asteptam vesti bune si nu uita ca toate suntem alaturi de tine.o sa fie ok
Va trimit cate un pupic la toate ma duc sa mai citesc din urma
37+
Saptamana 38 de sarcina cu printesa Andreea......si mamica de printesa Ana-Maria(4 ani si 6 lunite)
epopeasca spune:
Buna dimineataaaa!
Am avut inca o noapte aproape alba, de data asta din cauza burtoiului A fost bine, fara dureri, insa simteam ca nu am aer, asa mi s-a varat don'soara in plamani; si asa am ajuns Bubule sa te inteleg si sa-ti plang de mila ca si eu juma' de noapte am dormit in fund.
Asadar, sa trecem la fapte:
Yna si niste
Alina chiar ca de la bal la spital, dar tu mergi la spital sa-ti cunosti minunea, so don't worry, be happy O sa fie totul bine!
Cos de gunoi eu o sa iau (de fapt, familionu' o sa ia) unul mic cu capac, ca vorba uneia dintre voi (sorry, dar n-am baut cafeluta defel), nu am chef sa dau pe spate cand scot sacul. Ca degeaba sta el inchis perfect in rest si cand e sa-l golesc mor si mustele Asa unul mic il golesc zilnic si cu asta-basta. Asa am avut si la Andreea si a fost super ok.
Bubu su-per-ba camera lui Nicholas Si noi (ca si Angiuta parca) vom tine cu noi in camera si de pe la un anisor va imparti camera cu Andreea. Nu avem unde sa-i facem camera speciala, dar are coltul special la noi
Ma duc sa-mi pregatesc macar o cafeluta slaba cu muuuuult lapte sa ma dezmeticesc si apoi sa o imbrac pe Andreea si sa mergem sa luam paine, ca am ramas fara Memoria, bat-o vina!
Gina 38 + Sofia Maria si mami de Andreea Luana
epopeasca spune:
Mie tocmai mi-a zis buni meu ca aici in Banat e maine cu cruce neagra (s-a uitat in calendar de perete, eu ma iau dupa ala de pe net). Deci macar curatenie pot face, atat numai ca nu pot spala.
Aaaa si am uitat sa va spun ca maine la ora 2 ajunge si mama-soacra. Ii plang de mila cand va ramane singura cu Andreea; vine mai repede sa-si faca acomodarea.
aschiutza spune:
Laurika, baietii nostri sunt nascuti in aceeasi zi 10.08.2010 !!! Si culmea, pe al meu il cheama Florian Alexander (si cit pe aci sa il cheme Christian, ca asa e traditia in familie, da ne-a luat-o un unchi inainte) .
dannnah spune:
Neatza fetelor!
Mark al meu se misca intr-una, tare, toata ziua...miscarile sunt dureroase, simt intepaturi si junghiuri in vezica. Ma apasa ingrozitor pe vezica, ma gandesc ca poate e doar o pozitie a lui care se va schimba. Desi nu vad cum, ca jos e capul. Poate impinge cu manutzele. Inainte simteam intepaturi numai daca mergeam pe jos, acum vad ca se intampla si pe scaun.
Sa iau No spa oare?
Ati mai discutat voi despre scurgerile de lichid amniotic...cum se deosebesc de alte "chestii"? Eu aseara am avut senzatia ca imi curge ceva, era un lichid alb si transparent....Ce sa urmaresc, are vreun miros anume?
Eu luni ma duc la control pentru cultura de col si-l rog sa se uite. Oare cum verifica doctorul daca exista vreo fisura a membranelor? Se masoara cantitatea de lichid amniotic la echograf?
Cred ca azi ma duc acasa, plec de la servici.
Va pup
mamica de Mara - 3 ani si jumatate si viitoare mamica de Mark 32+
IPopica spune:
Neata fetele
Mai, mai ce titlu avem
Hai Yna!
Alina eu tot nu am inteles ce anume te supara ..... botezul sau internarea? Si ce e in neregula cu Delia?
Andie, recunoaste, esti varcolac!
Bubule, si burta mea se intareste din ce in ce mai des, si mai mult pe partea dreapta. Arat tare ciudat cu stanga flescaita si cu dreapta mult iesita in afara si tare ca piatra. Cu dormitul ... e-he, greu, maica, greu. Am gasit o pozitie in canapea, cu fundul alunecat cumva intre pernele ei, doua perne mari la spate (de stau cumva in semi-sezut), si cu piciorul drept cocotat pe inca o perna imensa. Din afara trebuie ca pare tare incomoda pozitia, dar, suflete, ce bine dorm asa. In pat nici nu se mai pune problema, de intors de pe o parte pe alta iarasi e o mare incercare dureroasa ca sa nu mai zic de aplecari (nu stiu cum va spalati voi pe picioare, dar la mine e tot o echilibristica naibii) ..... Da' iese ea piticania si o musc de buci ca sa ma razbun
Almy, bun venit in clubul pazitoarelor de bagaje. De cand mi l-am facut ieri am asa o stare tembela de agitatie..... e chiar frustrant; stai si asteeeeepti; io mai si negociez delay-uri cu demoazela.
Dana, cin' te-a pus sa te uiti la filme de-alea? Io nici macar la schitele din carti nu m-am uitat. Vreau sa ma duc la maternitate ca o vacuta - sa n-am habar de nimic; poate asa nu o sa-mi mai fie atat de frica (pe sistemul ala tamp: ce nu cunosti, nu te doare)
La Multi Ani! Sfintilor si Sfintelor care pe unde-or fi.
gogoasa hormonizata
mena1906 spune:
Bubu sunt bine. Va citesc. Ieri am facut un pic de ordine si apoi am fost la curs. Alaltaieri noapte nu am dormit din cauza porcusorului sforaicios de barbatemiu si rezultatul a fost ca ieri seara la 9-10 am picat si am dormit adanc pana...acum . Va citesc. Nu apuc mereu sa scriu si nici nu am treburi asa de interesante de scris ca voi. Azi vine mama la mine sa isi vada fata gravida, fata pe care nu a vazut-o pana acum cu burta si ii aduce lui Gabriel scutecele de finet/bumbacel si paturica, storcator de fructe si alte alea ca a intrat in febra buniciei. O sa o pun si la facut mancare buna daca tot vine la mine, ca sa nu se simta musafir:))). Profit ca aduc si un cadou in bani care cica se da de "somn usor" copilului(nu stiam de obiceiul asta) si duminica imi iau soata de o aripa sa ii mai cumparam una alta lu bebe. Am vazut camera lui Nicholas si mi-a placut la nebunie. Imi doresc din suflet sa ii fac si eu lu al meu o camera dar deocamdata noi stam in garsoniera iar asta o sa se schimbe probabil peste vreo 2 ani cand ne mutam la 3 camere si o sa fac o camera pentru 2 bebe pentru ca probabil o sa fiu gravi din nou daca lucrurile merg ca la carte .
Pup toate burticile si stau cu gandul la voi si nu ma pot abtine sa nu bocesc cand mai naste vreo una. Plang de drag, de chinul vostru, de dragostea pe care o simtiti, de emotie si pentru ca nu mai e mult si o sa imi tin si eu puiul mult dorit si asteptat in brate.
UM 06-04-2012; DPN 11-01-2013 29+ cu Gabriel
In love with my little kid :X
mena1906 spune:
Eu sunt impresionata, cu atat mai mult cu cat, ieri am vazut si bebelusul : http://observator.a1.ro/social/O-femeie-a-adus-pe-lume-un-copil-dupa-ce-a-fost-op_71241.html
UM 06-04-2012; DPN 11-01-2013 29+ cu Gabriel
In love with my little kid :X
epopeasca spune:
Fetelor, pe unde ati disparut?
Nici o veste de la Yna?