Haide Yna85 ! Felicitari Madalina, Menics, Silvia!
Raspunsuri - Pagina 16
Cellena spune:
Onutz, si domnisoara mea ar dubla circulara... Cica 40% din copii se nasc macar cu circulara simpla (nu stiu, nu i-am numarat, dar asa mi-a zis doctora)
Sunt mereu atenta s-o simt cum misca si cam atat, mai multe oricum nu pot face
Ema de 32+
onutz83 spune:
Cellena, nu te panica
Sunt sigura ca dr va sti ce sa faca
Fetelor, la ce foloseste cosul de scutece?
Onutz 36+ cu Lucian Gabriel
Vali
F IMPORTANT - MELANOM
DenyAnd spune:
Citat: |
citat din mesajul lui onutz83 Deny, cum ai facut? Onutz 36+ cu Lucian Gabriel Vali F IMPORTANT - MELANOM |
E asa cum zici si tu, numarul de caractere e limitat la titlu.
Am zis sa sterg tot, si sa pun la titlu numai numele gravidutelor. Si mai putine semne de exclamari
Oricum sta scris in primul rand la prima pagina ca topicul e "Odiseea noiembrie-decembrie 2012". Plus la asta, pe lista cu toate odiseele, il gasesti imediat dupa userul comun "NovDec2012" (in partea dreapta), ca el este creatorul odiseei , si apoi, nu ai cum sa nu recunosti pe gravidutele de la titlu si ca este odiseea ta
Un proverb spune: "O inima vesela este un bun leac, dar un duh mahnit usuca oasele".
9+ cu minune surpriza
Multumim lui Dumnezeu! Sa creasca sanatos si sa fie cuminte pana la termen de 40s
onutz83 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Cellena Onutz, si domnisoara mea ar dubla circulara... Cica 40% din copii se nasc macar cu circulara simpla (nu stiu, nu i-am numarat, dar asa mi-a zis doctora) Sunt mereu atenta s-o simt cum misca si cam atat, mai multe oricum nu pot face Ema de 32+ |
Da, asa stiam si eu, dar de la dubla incolo e mai aiurea
Am citit si de nastere naturala cu circulara cvadrupla si ok...
Vali
F IMPORTANT - MELANOM
DenyAnd spune:
Lucyana1982, ai PM
Un proverb spune: "O inima vesela este un bun leac, dar un duh mahnit usuca oasele".
9+ cu minune surpriza
Multumim lui Dumnezeu! Sa creasca sanatos si sa fie cuminte pana la termen de 40s
onutz83 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui DenyAnd
E asa cum zici si tu, numarul de caractere e limitat la titlu. Am zis sa sterg tot, si sa pun la titlu numai numele gravidutelor. Si mai putine semne de exclamari Oricum sta scris in primul rand la prima pagina ca topicul e "Odiseea noiembrie-decembrie 2012". Plus la asta, pe lista cu toate odiseele, il gasesti imediat dupa userul comun "NovDec2012" (in partea dreapta), ca el este creatorul odiseei , si apoi, nu ai cum sa nu recunosti pe gravidutele de la titul si ca este odiseea ta Un proverb spune: "O inima vesela este un bun leac, dar un duh mahnit usuca oasele". 9+ cu minune surpriza Multumim lui Dumnezeu! Sa creasca sanatos si sa fie cuminte pana la termen de 40s |
Aha...
Tu cum mai esti? Se apropie dublul test, eh?
Vali
F IMPORTANT - MELANOM
douradoudou spune:
bioana, ti-a dat cumva ventoline?...ai intrebat de reflux ????asa tuseam si eu pana vomitam si era de la reflux...incearca si maalox cum ti-am spus, e permis in sarcina..
<hr noshade size="1" />
alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si de printesa razboinica Maysaa(30.10.2010)
si 24+ cu
A.C spune:
Buna seara! Am vb azi la telefon cu dr mea si a ramas sa ne vedem duminica seara direct la spital pt.a ma interna...Am emotii...Ma gandesc si la Deliuta mea...Si duminica am si un botez...O zi incarcata emotional.Si a doua zi si mai si!Voi avea 37+ 3...Doamne ajuta sa fie bine !
Alina 36+ mami de Delia ( 6 ani)
bioana spune:
ONUTZ .ai dreptate,si eu imi doresc sa nasc natural dar daca se intampla ceva,nu refuz nici cezariana.oricum aici ei hotarasc..cum e mai bine pt bebe si mama.sa dea dumnezeu sa fie bine.
ASCHIUTZA .tot mai ai contractiiż
A.C. ce sfarsit de saptamana.. multe emotii...si noi avem pe alnga tine, stai linistita...
DOURA mi-a dat terbasmin.asa a zis si ea ca e de la reflux...sunt zile cadn ma supara doar dimineata...si ma ia cadn sunt intinsa deobicei,adica dimineata pana sa ma ridic si seara cand ma intind in pat, la film. a zis sa dorm cu perne multe...dar imi e imposibil...inca nu am folosit inhalatorul, ca nu am mai avut acces de tuse de dimineata.
embarazada de 34+
o fetita...