Hai Mada81lina !!! Minuni de Nov-Dec 2012 (37)
Raspunsuri - Pagina 19
douradoudou spune:
ah am uitat sa spun ca aveam dilataie 3 atunci ..si am stat asa 1 saptamana fara sa se schimbe nimic...tie ce ti-a spus???ai dilatatie deja sau nu?
<hr noshade size="1" />
alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si de printesa razboinica Maysaa(30.10.2010)
si 24+ cu
mena1906 spune:
Bubu! Natural e cel mai bine dar cu piciorul si cu nebunul tau de dr nu stiu cat de ok e sa risti ceva. La a doua sarcina, in timpul nasterii mama a facut tromboflebita. La nasterea mea(la a 3 a) a fost nasol...nasterea usoara dar hemoragia a trimis-o pentru cateva clipe pe lumea cealalta. A salvat-o dr care m-a scos si pe mine de acolo ca nu apucasem expulxia... Deci faci cum crezi, macar daca ai avea un dr cu care sa discuti... Nicholas e posbil sa fi fost influentat de starea ta. Iar cu sangerarea nu stiu ce sa iti zic,monitorizeaz-o...
Tu ai contractii? Poate e stresat de contractii ...
UM 06-04-2012; DPN 11-01-2013 28+ cu Gabriel
In love with my little kid :X
Bubulina42 spune:
ce sa semneze, cred ca ma dadea afara din csbinet, daca ii ziceam, azi, insa vinerea viitoare, la spital, ii spun ce si cum
35 + cu Nicholas
onutz83 spune:
Doura, eu ziceam ca ar fi de evitat efortul... la cezariana il scoate pe in 5 minute... cred ca e cel mai sigur pentru amandoi, dar nu cred ca in Ca se pot emite pretentii d-astea, dar, Bubu, te rog, insira toate problemele astea cand ajungi la spital
Onutz 36+ cu Inghiontila Sughitzescu Lucian
Vali
F IMPORTANT - MELANOM
aschiutza spune:
Bubu, doctorul a folosit speculum? Si eu am patit sa am o f mica singerare dupa control la col cu chestia aia de metal, nici doctorul meu nu are mina usoare...
E musai la spital sa il ai tot pe nebunul asta in dotare? Nu poti sa nasti cu altcineva? Ai intrebat de ciorapi speciali? Ufff, eu cred ca innebuneam cu un asemenea doctor, eu am nevoia sa simt ca ma pot baza pe ei si cind nu o am, nu ma pot relaxa...
Bubulina42 spune:
sorry, mesajul meu anterior mi-a zburat de sub mana, am dat un enter si cred ca eram pozitionata pe trimite, asa ca, sa continui:
-sangerarea asta vad ca nu se opreste,a fost chiar mai mult, acum, iar asistenta aia acra mi-a spus (cum zice Looana) ca in mod normal nu ar trebui sa sangerez dupa control, dar ca daca o sa continue pana diseara, sa sun la spital.Pai nu imi convine, eu fac 36 de saptamani joi si intru in 37, mai vreau sa stea asta micu acolo..!!
Si da, a durut al naibii controlul asta, mi-a zis sa imi tin respiratia si am avut senzatia ca transpir de durere, brrr, nu m-am asteptat.
Oricum,mi-a fost teama cand a zis de control, fiindca exact azi dimineata citisem ca e posibil ca la controlul de col uneori sa se declanseze travaliul
Despre cezariana, aici poti sa ceri si in genunchi, daca nu constata ei ca tre facuta de urgenta sau daca nu ai diabet sau preeclampsie-grava!-, nasti natural.
Doura, stiu ce spui, am citit aseara si eu, pe site-ul despre tromboflebita ca in cazul unei cezariene e mare risc,mai ales ca poate un tromb sa o ia la sanatoasa si sa ajunga la plaman, creier, hmmm, urat,- insa nu stiu daca am asta..nimic parca nu mai stiu.
Insa bine ca m-ai mai linistit cu sangerarea aia..Sunt eu Zen de obicei, insa niciodata nu am avut sangerare sau ceva in sarcin asta si m-a cam speriat hartia roz-portocalie...
Stangul meu urat e urat in continuare, insa azi dreptul era mult mai umflat si azi mi-am dat jos inelul, ca durea, verigheta nu am putut sa o scot, dar pana acum nici nu a fost cazul..Ma simt aiurea fara el, atat de drag imi e..
Mena, cand am facut monitorizarea aia, erau enorm de multe contractii pe hatia aia..
Cat despre Nicholas, de la ce sa fie stresat de starea mea, ca pana am ajuns in cabinet eram super ok..
Cum ma Onutz, tocmai acum iti da Lucian batai de inima, cand mai e o clipa pana la marea intalneala? lasa, ca daca sughite, e e ok, stau si tu linistita si vorbeste cu el, cand are chef sa te bage in seama..
Acum sughite, dragul de el, iar eu nu visez decat sa il vad afara, sanatos, atat!
la culcare cu voi, ca e super tarziu!
35 + cu Nicholas
Camitu spune:
Buna fetelor,
Menics felicitari pt minune....Alex sa fi sanatos si sa ai parte de ce e mai bun in viata.
Madalina iti tinem pumnii maine.Nastere usoara si refacere rapida!
Fetelor am fost la eco de 37 sapt.Bebe e bine, 3,100 gr., col 37, inchis, placenta gr 1.
Martea viitoare stabilim ora pt 31 oct.
Va pup si va imbratisez.....
CAMITU 37+mamica de Ana Maria 5 ani
http://lmtm.lilypie.com/mNrTp2.png
Bubulina42 spune:
Doura, mi-a spus ca nu e nici o problema cu colul si ca e inchis.
Aschiuta, se poate, chiar nu am vazut, dar eu am avut clar impresia ca a bagat ceva, nu ca a pus mana, fiindca parca a bagat ceva rece si dur, la naiba, ca a durut de am murit, nu m-am asteptat la asa ceva!
Si exact cum zice Onutz si cum am mai spus-o: aici nu am cum sa cer cezariana, sau chiar daca as stii eu ca trebuie-daca ei considera ca NU trebuie-nimeni nu iti face.
Va aduceti aminte cand v-am povestit de o prietena de aici care a nascut si era programata la cezariana-bebe era pus de-a curmezisul position si nu era de garda dr ei cand a vrut bebe sa iasa-iar dr cealalata i-a facut eco, fiindca nu a crezut-o cand i-a spus ca ii trebuie facuta cezariana.I-a spus:sa verificam, caci daca s-a intors, nu mai e cazul, nasti natural!
Trebuie sa raman calma si sa fiu convinsa ca are sa fie foarte bine, findca altfel doctorul asta ma va scoate din ale mele si imi pierd complet increderea in el si nu e bine.Si asa mai atarna de un fir de ata, dar relax, ca la nasterile naturale nasti cu cine e de garda, nu vine dr tau la nastere, aici.
Ca sa fac haz de necaz, l-am prins pe Nicholas cu ce ma bushuma cand da tare:cu manutza dreapta si cu piciorul dreptavea o manutza mica si desfacuta complet, cred ca si-a adus aminte ca prima data, la morfo de trim 1, am vazut numai 4 degete si am innebunit-si acum se dadea mare
35 + cu Nicholas
douradoudou spune:
off bubule, afla mai repede cum e cu piciorul ...te rog cat mai repede..nu e ok ca tot te umflii atat de tare
<hr noshade size="1" />
alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si de printesa razboinica Maysaa(30.10.2010)
si 24+ cu
Bubulina42 spune:
Doura, scumpa, uite cum facem:eu o sa incerc sa aflu care e treaba cu uriciosul meu de picior, iat tu te duci fugutza si faci nani, fiindca este foarte tarziu! Doarme Misso?sper! Profita, daca da!
35 + cu Nicholas