Cartea din TREN
Raspunsuri - Pagina 7
Alex@Sara spune:
Si dupa mine,zic ca e o initiativa ff buna si sper sa si tina
Eu ma gandesc numai la cate persoane in varsta circula cu trenul si decat sa dea niste banuti pe reviste cu niste stiri pe care oricum le vor vedea de nspe ori la toate posturile TV in direct,in reluae si in reluarea reluarilor,mai bine citesc GRATIS o carte.
OFF topic.eu am calatorit in vara pe ruta Bucuresti-Reghin si retur,deci o calatorie de "numai" 8 ore si la toaleta a fost hartie igienica,apa si sapun absolut tot timpul.Chiar si servetele de sters pe maini au fost la intoarcere .Bine,eu am mers la toaleta cu servetele umede dupa mine ca eram cu copiii ,dar chiar m-am mirat ca e asa,caci ultima oara am fost cu trenul acum 5 ani si dupa maxim doua ore nu mai era nici urma de hartie igienica.
Luminita,mami de 3 nazdravani:
tero Stefan-Alexandru 02.09.2005
shoricica Sara-Maria 30.05.2008
trompetzica Daria-Ioana 03 08 2009
Merita sa bagati un ochi ....
Mik spune:
Hai, mey, Sabina, cei care calatoresc cu InterCity nu sunt in situatia de a avea nevoie de haine si mincare.
Anemona, proiectul e dematerializat (afara de catile legate de masa). In plus, e vorba de tren pe trasee lungi, deci o propunere de activitate e bine-venita. Cit despre curatenia de la toaleta nu stiu ce sa-ti raspund, ultima data am luat trenul Iasi-Bucuresti (era Sageata Albastra in 2004) si era curat si cald peste tot.
In Franta in TGV la inceput de luna gasesti revista gratuita si o citesti in maxim 30 de minute. Apoi citesti din traista sau lucrezi sau te uiti pe geam.
Eu as incerca sa citesc si altceva daca mi s-ar pune la dispozitie.
PS (of topic) : mai exista vagoanele restaurant ? Ce-mi placea ambianta.
Rufus spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Anemona11 Bine, inteleg ca nu s-au cheltuit bani dar nu era logic sa se abordeze prioritar si problema igienei la Caile Ferate? |
Cine s-o abordeze? Tot aia care dau cartile?
Nu ai inteles ca e alta "pravalie"?
Daca maine o fundatie se hotaraste ca pe timp de iarna sa ofere ceai cald la calatori in trenuri, tu le zici sa plece ca n-are buda din tren hartie igienica?
Rufus, Tora si iadele
Sabina spune:
hainutele si mancarea erau analogie cu nevoile CFR-ului.
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Cum mi-am alaptat copiii
Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo
mianna spune:
citat din mesajul lui Glicina Si multumesc pt Eu sunt numarul patru, la mine a mers si fara sa fiu in tren:) |
cuuum? mie-mi da aceeasi eroare, chiar daca mi-am facut cont si am introdus codul de discount primit pe mail.
maru spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui mianna
deocamdata (nu, nu-s in tren ) zice ca: Acest produs nu este disponibil in cantitatea dorita sau nu se afla in stoc! cantitatea dorita era 1, nu 1000 Asculta, priveste si taci!... Din brate fa-ti aripi de fier Si zboara cu ele spre cer!... |
eu am descarcat-o acum
multumesc alinuk, splendida initiativa!
Cricor spune:
cuuum? mie-mi da aceeasi eroare, chiar daca mi-am facut cont si am introdus codul de discount primit pe mail. |
Si eu am reusit sa fac download de dimineata.
Glicina spune:
cuuum? mie-mi da aceeasi eroare, chiar daca mi-am facut cont si am introdus codul de discount primit pe mail. Asculta, priveste si taci!... Din brate fa-ti aripi de fier Si zboara cu ele spre cer!... |
Pe tel am o aplicatie, i-nigma (cred ca gratuita, nu mai stiu), cu care am scanat QR codul , m-a trimis pe site-ul gazda al cartii si gata :) Ramane s-o transfer pe iPad.
buflea spune:
citat din mesajul lui Sabina eu nu pricep, nici cand sunt gratis si nu plateste CFR nimic, si tot nu e bine? de ce? daca la difuzoare se punea Mozart si Bach ziceati ca deranjeaza eventual? LOL, sunt cam mirata. |
Pai degeaba e gratis daca nu e eficient ... daca eu as citi Ion si nimeresc cu locul pe Sadoveanu ? Sau se merge pe ideea ca omul, de plictiseala, citeste ce i se ofera la lantz ? ... n-am citit urmatoarele pagini ale subiectului ... scuzati daca s-a mai spus asta.
buflea spune:
citat din mesajul lui desprecopii Alina, inca ceva, eu tin la CFR - am o sensibilitate pentru ca tata a fost mecanic de locomotiva 35 de ani si am trait in universul ceferistilor. Sunt multe probleme insa pe trenurile Romaniei care ar putea fi imbunatatite ... poate ne putem da cu parerea si despre asta intr-un topic dedicat, cand ai timp. Parerile fetelor de pe DC sunt chiar valoaroase si de bun simt si avem si fetele din diaspora care pot veni cu idei bune vazute in tarile lor de adoptie. Traiasca CFRul! |
Eu am circulat asta vara cu CFR-ul de la Buc la Piatra Neamtz, deci cale lunga si am ramas impresionata de conditiile, cofortul si curatenia din tren. Era un accelerat banal, nu Intercity ...
Daca ar fi functionat si aerul conditionat, chiar nu as avea nimic de reprosat sau sugerat spre imbunatatire.
Nu stiu exact care e problema cu aerele conditionate, dar e pacat, e mare pacat sa isi strice reputatia pentru asta. Am prins cele 45 grade de asta vara si drumul mi s-a parut un cosmar in coditiile in care totul in jur arata perfect.