Felicitaaari Elfica! Haide Moro! (36)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Olivette spune:

Mihaela, si la a mea ii tremura nuzita de jos si barbia cateodata.

Of, Sandy, imi pare rau ca treci prin asta. E necesar sa-ti dai cu tetraciclina pe sfarcuri? Garmastanul nu ajuta? Cam toate am avut prima saptamana sfarcurile praf. La mine cu garmastan si strans din dinti la fiecare mufare s-a rezolvat. Eu as pune-o la san, apoi i-as da biberon. Dar i-as da si san, sa nu-l uite. Si cand suge, stimuleaz-o, sa nu adoarma asa repede. Si eu la fel ii fac, ca si a mea e puturoasa. O mangai, o ciupesc usor de picior, ii mangai calcaiul mai apasat.

Mergi la inceput

Of, telefonul asta! Buzita, nu nuzita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirabelac spune:

Sper ca ati oservat ca raspund cu intarziere, n-am ajuns la zi cu cititul.

Lory nu stiu cum e scaunul la mesele combinate, cel de lm e galben, lichid, cu grunji. Uite aici http://www.7p.ro/default.aspx?PageID=794. Bubitze are si al meu pe fata cum zici tu, il spal zilnic cu ceai de galbenele si apoi cu crema bio de galbenele, e mai bine dar n-au trecut de tot. Cu raceala celui mare m-am luptat si eu de 2 ori, prima data a luat si ast mic ceva muci si acum vad ca nu dar n-a fost ceva grav. Cam asta e distractia.

Olivia daca-mi permiti un sfat, daca va fi nevoie de antibiotice eu zic sa fie injectabil, la varsta asta daca-i dai pe gurita i-ai facut praf sistemul digestiv, am o colega care se chinuie si acum cu copilu la 4 ani din cauza ca i-a dat un antibiotic pe gurita la 2 luni. Majoritatea pediatrilor recomanda injectabil pana in 3 luni dar mai sunt si care dau pe gurita si nu e chiar ok. Am tinut sa-ti spun asta macar sa vezi ce zice pediatrul. Poate nu e nevoie totusi.

Mihaela si eu am nascut la 36 sapt dar n-am fost la neuro, m-a trimis la cardio. Nush ce sa zic cu zgomotul ala, barbia ii tremura si lui Calin iar o respiratie sacadata cu miscari bruste de burtik a avut si Calin de la prematuritate, i-a trecut insa.

Sandy si eu il trezeam pe al meu cand dormea mult de la icter, e nevoie pt hidratare, uneori aveam succes, alteori nu. Insa al meu cand manca, manca destul de mult si-si lua ce-i trebuia, a luat f bine in greutate.

*****************************************Mirabela, mamik de DAVID STEFAN (21.09.2006)
si CALIN ADRIAN (25.08.2012)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami.ilinca spune:

SANDY:nu doare mulsul cu pompa, itoi reglezi tu intensitatea, totul e sa se creeze senzatia de vid... o sa fie bine, nu cred ca e de la lm ci din cauza faptului ca papa asa de rar, sunt cam multe ore pt ei , lm se digera rapid. cu icterul cum stati? eu o hranesc asa pe micuta mea, lmmuls cu pompa si pus in bibi de la inceput si e ok... o mai pun din cand in cand la san, dar cum nu stiu cat papa, prefer in biberon.
Mihaela:avem recomandari pt multe controale dupa nastere dar astept sa merg la pediatra fetelor pe 9.11. sa vad ce imi recomanda.

Ana & Ilinca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loryd spune:

Salutare,

Ne-am intors de la doctor, pentru bubitele de pe fata ne-a dat Trixera de la Avene si Fucidin (o crema ce are si ceva antibiotic in ea). Sunt destul de urate si a zis ca e nevoie si de ceva antibiotic pe langa hidratare.

Ce m-a pus pe ganduri e buricul care nu e deloc bine. Are un glanulom si e destul de mare si trebuie s-o dam cu nitrat de argint de 2-3 ori pe zi vreo 4 zile si apoi 1 data pe zi inca vreo 3 zile. Cam intr-o sapt ar trebui sa se topeasca, daca nu ajungem la chirurgie(Doamne fereste!!!)

Cu greutatea stam bine - la 3 sapt avem 4100g - a luat 300 g in ultima sapt. Asta e un lucru care mi-a inseninat ziua .

Cea mare e consemnata acasa toata saptamana ( o sa fie circ). Avem tratament pentru tuse si ceva pentru imunitate. Sa vedem cum va fi...

Mirabela, multumesc de raspuns. Si eu am sters-o cu ceai dar n-o dadusem cu nimic pe fata ca nu stiam cu ce. Asta e distactia cu copii mai mari care sunt in colectivitate. Sper sa nu ia cea mica nimic. Deocamdata nu are nimic si sper sa ramana asa.

Fug ca s-a trezit. Pup

Mergi la inceput

Mirabela, merci de sfat, cum sa ma supar?

Maine la 10 avem programare, sa vedem ce ne zice si ce tratament recomanda.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kytana spune:

Dragi surate, tot citindu-va mi se ridica si mie parul in cap. Eu de cand am iesit din maternitate nu l-am cantarit. Cantar nu am. El pare mai umflatel la falcute de cand l-am vazut eu prima data... Sa incerc sa il cantaresc in cantarul de bucatarie? Mi-e ca ma sperii.
Eu il alaptez exclusiv la san, zi si noapte si la 10 minute daca cere.

Ma bucur ca fetele care au fost la dr s-au intors cu rezultate bune. Sandy, pe tine te-am retinut cu tetraciclina... cat de rau sunt sanii? Din ai mei curgea sange si am continuat sa il alaptez cu lacrimi in ochi. Intr-o saptamana m-am vindecat stand cu sanii toata ziua la aer, alaptand si dand cu Garmastan din cand in cand.

Pinga cu Pingu mic Luca
-= Love life, live love =-

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen spune:

Stella, imi place foarte mult mesajul de predare a stafetei. Eu personal nu as schimba nimic, am retrait fiecare moment pe care l-ai puncatat tu acolo.
Nu stiu cum va fi noaptea aste dar Paul are ochii ca doua cepe mari,nu ar fi o problema asta ca ne-am uita la un film, dar, pe deasupra mai e si marait. Nici o noapte nu seamana cu alta.

Noapte buna tuturor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nu_mai_stiu spune:

Seara buna !
Azi am implinit o luna.Am facut si pozisoare cu o prajitura si lumanare.Am pus poza pe facebook.Va pup si sper sa reusesc sa recuperez.Sunt la pagina 10.Am avut un week-end foarte incarcat.
Va pup.
Multa sanatate micutei tale Olivia.
Cred ca ar trebui sa fii mai optimista Kytana.Ai trecut tu singura prin toata sarcina si nu mai rezisti tu o luna doua acolo?
Daniela,rabdare si incredere in tine.Si sa nu il neglijezi pe sot.Poate de asta s.a ajuns aici_Eu il bag in seama mai mult ca inainte.

ANDREEA,mami fericita de Andrei (22.09.2012)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MoRo_K spune:

Buna fetelor intru asa rapiduts,maine intru sa citesc tot sa mai absorb info pe ultima suta de metri!
Multumesc mult pt incurajari si urari!!!
La botez a fost bine ne-am dus si la masa ...nici o treaba bb linistit in burtik...eu insa zilele astea si de azi mai mult simt ca am cam racit...ma doare capul/curge nas/tusesc ahhh si mai am si o aciditate gastrica ufff.In alta ordine de idei am fost la cardiotocografie si e totul ok eu nu prea am contractii si nu se intrevede sa vina bb singur...:(....maine mergem la doctor iar si tre sa-i zicem dc vrem miercuri sau joi sa mergem la spital pt inductie...ce sa zic sunt printre burticile care se roaga de bbl sa iasa :)
Intru maine sa mai scriu va pup si o noapte linistita!
40s1z

Mergi la inceput