Facebook fara acordul parintilor

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Letitia1 spune:

Citat:
anca: Draga Vivi...am trecut si noi cu cel mic printr-o situatie asemanatoare. O colega de gradinita i-a scris pe wall niste cuvinte urate, asa ca am decis sa apelam la o cunostinta de la crima organizata pentru a remedia situatia si pentru a o face pe cea mica sa plateasca.

Intre timp, cel mic a suferit cumplit, mai ales ca ai' mica si rea ii lipise intr-una din zile si niste guma de mestecat in par, ba i-a scos chiar si limba...dar, spre norocul lui, l-au consolat prietenii apropiati - colegi de gradinita cu care, intr-o zi in drum spre casa au salvat de la infometare un porumbel ce-si prinsese covrigul intr-un gard de sarma, au ajutat la trecut strada doua batranele si au plantat si patru copaci verzi.

Cum am rezolvat situatia cu cea mica? Pana sa primesc raspuns de la crima organizata, am mers la un doctor de treaba ce mi-a dat niste bombonele colorate care se elibereaza numai cu prescriptie medicala. De cand le iau, problemele au disparut ca prin minune.

Pe aici circula o vorba care cred ca ti se potriveste de minune:

"If you can't say something nice, don't say nothing at all."

(e din filmul Bambi)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mianna spune:

Citat:
citat din mesajul lui anca_a

Cum am rezolvat situatia cu cea mica? Pana sa primesc raspuns de la crima organizata, am mers la un doctor de treaba ce mi-a dat niste bombonele colorate care se elibereaza numai cu prescriptie medicala. De cand le iau, problemele au disparut ca prin minune.

pacat ca le-ai intrerupt, se vad efectele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Emmy spune:

Am citit toate mesajele voasre de la prima la ultima pagina.
Daca la inceput credeam ca o sa ma pliez la dorinta printesei mele, dupa tot ce am citi aici, am ajuns la concluzia ca NU. Inca Nu este destul de solida din toate punctele de vedere pentru a avez un cont FB.
Noi INCA nu avem probleme de genul asta si nici nu le caut. Din momentul in care o sa aiba acces la FB o sa inceapa, poate, si problemele. Avem noi destule si asa.

Fiimea termina clasa a sasea in ianuarie 2013. (programmul ei academic foarte incarcat nu ne-a permis sa avem prea multe activitati extra) Din ianuarie, reincepe cursurile de innot, de gimnastica si tir cu arcul in plus de programa scolara.

Nu o sa aiba ea timp sa se mai gindeasca la FB. Colegii si prietenii o sa fie in live.

In fine, imi dau un ragaz, cine stie, poate merge.

Intre timp am vorbit mult cu ea despre utilizarea FB. Pare sa inteleaga si nu pare prea frustrata. Imi ascunde poate ce gindeste de fapt? Ma indoiesc.

Din ce-mi spune, ea si a dorit contul pentru ca majoritatea colegelor ei au un cont si-si comenteaza pozele ... pe care (unele) eu le gasesc un pic cam atitatoare ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viviana spune:

Emmy, cand am scris eu primul mesaj era Ok. Acuma, dupa ce evenimentele s-au succedat rapid si am cam fost luata pe nepregatite nu mai sunt asa incantata de instrumentul asta de socializare.

Important a fost faptul ca fii-mea mi-a povestit si a venit la mine dupa ajutor.

Aqai, da o sa va spun ce am facut. Am citit toate parerile de aici si o voi folosi pe cea care e mai apropiata felului meu de a fi.
Momentan nu am luat nicio decizie deoarece pentru mine au fost mult mai importante discutiile cu fata si inlaturarea eventualelor neplaceri resimtite de ea.
Si sper ca dupa intamplarea asta sa fi invatat ceva. Nu eu , ea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

S-a inventat o vesta gonflabila, care iti ofera o imbratisare de cate ori primesti un like pe FB. O croiala speciala, doua ventilatoare, o conexiune internet...e simplu, nu?
Si uite asa, nici nu trebuie sa ne mai atingem.

Rufus, Tora si iadele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela68 spune:

ceva dragut, pentru voi si copiii vostri

www.youtube.com/watch?v=cClmRZRjcc8" target="_blank">chitara vs fb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viviana spune:

Superb!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saskia spune:

Emmy baiatul meu cel mare are 13 ani, mai toti prietenii lui au facebook, dar si telefoane mobile, totusi el nu a vrut cont de facebook, pentru ca nu are timp de el, asa s-a exprimat. Face judo, ca hobby (si ii ocupa mult timp) si cu gasca de la liceu se intalneste mai mereu, daca vor sa se vada se suna, mai joaca uneori jocuri in retea, dar timpul e marea problema.

Asa ca eu zic ca tinerii pot supravietui la varsta asta si bine merci fara facebook, nu e nici o drama si nici nu vor fi marginalizati daca nu o fac. Deci daca tu simti ca nu e in ordine sa o lasi, nu-ti fa mustrari de constiinta, la urma urmei nu suntem cu totii la fel si nu avem aceleasi principii. Eu vreau sa fiu in primul rand mama pentru baietii mei si sa ii indrum cat pot pana cand isi vor lua zborul din cuib, prieteni au, asa ca nu duc lipsa nici de asta.

Ti-am scris doar ca sa-ti arat ca nu toti tinerii de 13 au sau vor cont de facebook.

Mergi la inceput