operatie polipi budimex/dr rizescu
Raspunsuri - Pagina 7
irinabobe spune:
histamina bine ca zici si tu de fonfaneala ca deja mi-era frica ca ramane asa. nu mai inteleg mai nimic din ce zice. chiar ma intrebam daca au taiat ceva gresit pe acolo
. sper sa treaca mai repede fonfaneala ca intreb saracu copil de 5 ori ce a spus ca sa pot sa inteleg ceva ![]()
histamina spune:
la noi era un hahait sasait de nu intelegeam o iota.cam pest eo saptamana am inteles ce zice.
de ex, cand il intrebi cum il cheama spune:Ianu.ei atunci iesea un Hhhhhhiahnuuuuu. iti dai seama ce eforturi depuneam sa intele ca hapa e papa si nu apa...........
![]()
crystyan79 spune:
am fost si eu la doamna doctora rizescu cu baietelul(2ani5luni)si iam scos polipi si a fost ok.
este foarte buna doctora
Bluel spune:
Irina, Histamina, multumim la fel!
Si ca sa ne mai destindem putin sa va spun ce a facut strumful meu ieri....Eram noi in masina, in drum spre casa, cand ma suna cineva de la spital sa ne intrebe unde am pus telecomanda de la televizor ca n-o gasesc sub nici o forma...Eu zic, "Cred ca pe pat", ca oricum nu imi aduceam aminte ce am facut pe acolo. Ei, cand am ajuns acasa, am gasit-o in bagaje, o bagase strumful acolo, probabil si-o fi zis ca la cati bani am dat acolo, merita si el macar o....telecomanda
; nu va zic ca aseara ne-am dus din nou sa le ducem dom'le telecomanda inapoi!
Irina, eu n-am niciun fel de asigurare sau abonament cu Medlife, stiu ca cei de la ING au scos ceva acum, dar cu Regina Maria...iar eu nu ma mai mut nicaieri acum....Acum 3 ani am ajuns la ei dupa ce am fost plimbata de la Ana la Caiafa in sistemul de stat si de atunci acolo am ramas...intr-adevar, am lasat o mica avere la ei, dar am fost multumita si sunt multumita ; tu ce fel de asigurare ai facut si unde?
irinabobe spune:
la eureko au contract cu sanador si regina maria cu decontare integrala si la medlife cu decontare 70%. ma rog eu am ales o varianta de cca 1 mil pe luna prima de asigurare, in care deconteaza analize si spitalizare cu o limita max de 25.000 euro si 7 consultatii plus 3 salvari bgs. la 2 mil pe luna iti decontau cate consultatii vroiai, plafonul max 100.000 euro. daca vrei iti trimit contractu pe mail sa vezi ce si cum. oricum este o varianta mult mai ieftina decat abonament direct la clinica.
realitatea este ca la ce preturi sunt la privata in locul lui as fi plecat cu plasma cu tot ![]()
histamina al meu e si peltic de fel asa ca cu fonfaneala asta nu iti mai zic cum vorbeste...