Doina, asa este cum spune Sabina. Nu tb sa ai niciun fel de activitate pe numele tau (chirii, firma).
Sper ca in seara asta sa reusesti sa-mi trimiti antibiograma, ca maine dimineata sa ajung la posta.
Black, am un I.F. un magazin micut in curte, langa noi e o scoala, vand doar la 2 pauze, caci in rest poarta scolii e inchisa. Vacantele inchis. Deci pe asigurarea sotului nu merge, si la sot nu au platat de 3 luni catre C.A.S.angajatorii...(primaria) caci e profesor.Si asa nu mergea. Mi-a stabilit ieri la Casa suma de plata(o coada infernala cu functionare crizate). Si tampenia mai mare a fost: dupa ce mi-a stabilit suma de plata si m-am dus la trezorerie la Alexandria sa platesc...acolo mi-au spus: nu puteti plati aici, platiti la Zimnicea, apoi veniti iar la Alexandria, cu chitanta la Casa de Asigurari, apoi primiti adeverinta de asigurat. Deci:platit ieri la Zimnicea,azi sotul plecat la Alexandria sa duca chitanta, sa ia adeverinta.caci azi nu am cu cine sa las pe Dan acasa, fata e la serviciu de dimineata, ieri s-a invoit.
Black -raspuns pe email.
Doina, am trimis azi dimineata. Din pacate, la tine coletul va ajunge sambata sau luni dimineata
Black, luni ajunge. Dar daca eu ajungeam in ziua aia pana in ora 12...puteam sa iti trimit la timp de ce aveai nevoie.Multumesc mult de tot.Pana atunci in dau cu ceaiuri si lichide multe.
Mi-a luat sotul adeverinta de asigurat, am dus-o la dr. de familie, dar vine abia vinerea viitoare din concediu, mi-a spus asistenta ca doar ea are acces sa ma bage in baza de date, sa poata sa imi dea trimitere la Bucuresti. Astept...