Piersicute de iulie august (6)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ARUBA spune:

Danett: am avut si noi episoade cu racnete, dar la inceputul mesei (de 2 ori s-a intamplat asta) cand in loc sa se mufeze efectiv racnea. La finalul supturilor astea cand am ridicat-o sa ragaie a iesit si mult lapte, deci a avut gaze in stomac. Si ca sa vezi chestie, nici a mea nu mai vrea sa suga in pat, doar pe perna de alaptat, ... spatele meu se cam resimte, dar ce pot sa mai zic.
Ma uimeste efectiv ca atunci cand i se da la biberon, rade 170 ml si nu protesteaza ca la san, unde se poticneste de o mie de ori. E ft mare dilema mea de ce se intampla asta,ca lapte evident am, doar de unde vine cel pe care i-l dau la biberon? Dar evident ca una e sa pun pompa o data pe zi si aproape imposibil ar fi sa ii dau totul muls.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kimmy spune:

Buna dimineata!
Maria,o sa avem net,nu ne lasam gagiul,stai linistita
Pfuai,cu bagajele,m-ai nimerit!Nu sunt gata...deloc.Nici bagajele,si nici impachetatul lucrurilor din casa.Sunt cam asa,la 10%,desi pana maine trebuia sa fiu gata .Dar cum Emma sta mult mai mult treaza deja,ii trebuie atentie,povesti
Vigantolul il schimb si eu,dar nu chiar la 20 de zile,cam la o luna asa.
Aruba,insanatosire grabnica,si sper sa nu ia Grace .Si la noi a fost racita trupa,Emma in schimb in afara de mucisori nu a avut nimic.
Ali,asa e si la noi cu Timea,mor de dragul ei,imi spune intr-una ca ma iubeste,ma pupa,ma ia in brate
Laura,sper ca totul e ok,astept si eu sa vii cu vesti,deja imi fac griji!

Ma duc la sacii mei ca doarme Emmuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ca_Mila spune:

Buna fetelor, va citesc din umbra, suntem din nou la sat, la bunici, profitam de vremea frumoasa de afara.

In legatura cu kg bebelinei, si a mea a pus cam 400 de g in 3 saptamani, mai avem 10 zile pana facem 3 luni. Mie mi se pare putin vedem ce zice pediatra. Noi am facut hemoleucograma luna trecuta, ca zicea pediatra ca din cauza anemiei ar putea sa nu puna in greutate, si intradevar are anemie, asa ca luam ferrum hausmann si vit. c pt fixare.

si Ana se dezmufeaza adeseori,unci o las cateva minute, ne plimbam, apoi o pun din nou la san,altadata mananca frumos. Noaptea papa 1 data max de 2 ori, dar papa putin ca adoarme repede, nu cred ca ajunge la laptele satios, si ma gandeam ca poate de aia nu a pus asa bine in greutate.
reactie la BCG nu am facut, are doar un punct mai rosu.

Noua pediatra ne=a zis ca putem sa-i dam vigantolul ca nu expira si nu isi modifica proprietatile.

Aruba insanatosire grabnica

Ali felicitari pt kg pierdute, eu nu am mai ierdut nimic , ba din contra am mai pus pe mine, dar si mananc si beau si bere, si ma consolez cu faptul ca alaptez

Ma gandesc ca in momentul in care incepem diversificarea poate am voie sa ma abtin de la mancare sa tin putin regim sau nu????

Mergi la inceput

Laura asteptam vesti bune de la tine sa stii ca am auzit de la o prietena ca fetita ei facea asa ceva, adica ii tremura capul cand facea pipi.

Fetele cu bebei din categoria usoara, ai vostri si-au dublat greutatea de la nastere??? Am citit pe undeva ca la 3 luni, in alte parti ca in jurul varstei de 4 luni trebuie dublata, cred ca ma stresez, oricum pediatra este super si reuseste sa ma linisteasca de fiecare data spunandu-mi ca fiecare copil are ritmul lui de crestere.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vera_l spune:

Maria multumesc de raspuns,in Italia nu se mai face vaccinul asta d-asta noi nu-l avem..
Aruba cred ca era vorba de Gina cu autoinvitatiile,eu nu am o problema..celor care apropiati cu care imi face placere sa ma vad nu-mi fac probleme sa alaptez in fata lor iar celor cu care am o relatie mai putin apropiata le-am spus ca ii vom vizita noi cand vom putea sau daca insista le spun sa vina cand stiu eu ca bebe e linistit si le spun din start ca am ceva de facut,ca sa nu stea mult.
Lui Mattia ii dau dicovit adica vitamina D si K la indicatia doctorilor de acolo,nici nu stiu,oare ar trebui sa-i dau si vigantol?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IIuli spune:

Neata,
Am facut si noi ochisori de la 7, piciul s-a tot jucat de atunci si acum nici mancare nu mai vrea, doarme tun.
Multumim de cafea, acum o beau si eu. A plecat su sotul meu acum la munca, dupa ce a venit la 3 noaptea acasa. Mi-e asa ciuda pe serviciul asta al lui, dar nu avem c face, ca banii pe care o sa mi-i dea mie statul sa cresc copilul or sa ne ajunga pe jumate de masea..
Maria, da, eu ii dau exclusiv LP. Acum suntem pe lactana 1 ha si pare ok.
Michelle, Rocsy, Maria - eu sunt constienta ca il tin intr- un bol, dar asa traiesc si eu. Am o problema la cap cu microbii care umbla liberi prin lume si ni se urca noua in cap . Poate la al doilea bb o sa fiu si eu mai relaxata
Vera, bbii nosti au facut in brat vaccinul BCG, antituberculoza. Daca o sa stati in romania, ar trebui sa intrebi pediatrul, poate ar trebui sa il faceti si voi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pusi spune:

Nici eu nu mai sterilizez suzeta de fiecare data cand o scapa pe jos, o sterlizez cam 1 data/sapt. In schimb, biberoanele le sterlizez dupa fiecare utilizare. In urma cu ceva timp am schimbat si tetinele si suzeta.

Ali, felicitari pt. kg-ele pierdute. Tii ceva dieta? Si eu mai am de dat jos vreo 8 sa ajung la greutatea dinainte de a ramane insarcinata. In sarcina am pus 24 !!!! de kg, am dat jos 16 pana acum.

Aruba, insanatosire grabnica si doamne ajuta sa nu fi luat si A.G. raceala de la tine.

Pupam gasca, noi ne pregatim sa iesim, aici e o vreme splendida.
O zi frumoasa tuturor.

Mami de Sara Ioana (21.07.2012)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valy27 spune:

salutare

Mergi la inceput

pe unde sunteti fetele??? la plimbare cred ca-i timp frumos.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen_80 spune:

Nu am apucat sa va citesc pe ziua de azi ca sunt plina de furie. A venit bona dim la 9 sa-mi lase cheia si tel ca ea nu se descurca. Nici n-a vrut sa intre sa vb, efectiv a fugit. Si tineti cont ca era verisoara primara. Si ma dusei la servici si ii spusei lu sefa ca nu mai vin... Si va dati seama ce misto a fost. Am incurcat pe toata lumea... Imi vine sa urlu de nervi

Mergi la inceput