Manifestari astmatice la copil (7)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns inutsa spune:

Salutare!
Si eu la apel. Citesc DC din an in Paste, cand ma lasa copiii .
Ce ma bucur cand va citesc ca sunt bine copiii. Le doresc si noilor veniti aici (din pacate) sanatate maxima!
Despre noi ce sa va spun... suntem bine. Nu suntem pe homeopate, dar nici pe alopate. Bia nu are probleme. Toamna asta a facut cateva viroze, laringite, si a scapat doar cu aerosol cu ser. Si a tusit ceva, dar dr pediatru mi-a dat doar aerosol cu ser. Imi venea sa-l pup, nu alta cand am vazut ce abordare are. De la ultima viroza luata toamna, nu a mai avut nimic. Sper sa nu pocesc. Bine, ea nici nu merge la gradinita, stau eu acasa cu amandoi copiii.
Uneori are o tuse usoara cand alearga, urmare a Singulair-ului luat acum nici nu mai stiu cat timp.
Ii multumesc lui Dzeu ca nu mai avem problemele dinainte! O sa vad cum o fi pe viitor, in special cand o sa mearga in colectivitate.
In schimb, avem alte probleme, si bag mana in foc ca e din cauza "minunatelor" vaccinuri, e o chestie asa ciudata ca nici dr de aici inca nu i-a dat de capat. Si am mers la un specialist f bun. Of! Am facut o caruta de analize, si am rugat dr sa vedem si Ig E specifice pt laptele de vaca (sa vad de o mai fi alergica la proteina l.de vaca), soia si proteina laptelui de capra (din asta ii dau acum). Nu cred ca o sa iasa alergica, pt ca IgE total a iesit f putin peste limita, iar eozinofilele erau in norma . Nu va mai plictisesc, ca nu e pe tema astmului.
Baiatul, slava Domnului, nu are nici o manifestare astmatica. Dupa cate am trecut cu fata mai mare, baiatul mi se pare parfum, a avut 2 sau 3 raceli, dar uzuale

softurela am vrut sa te sun cand am fost in tara, dar asa si nu am mai apucat, ca am fost numai pe drumuri. Ma bucur ca sunteti bine! Tot asa sa o tineti!

Va las ca nu mai sunt coerenta de oboseala. Sanatate tuturor!

de si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baikki spune:

Buna fetelor!

V-am citit in 2-3 zile cat ati scris in 3 ani si ceva :)
Am urmarit evolutiile si ma bucur mult pentru cele care ati reusit sa depasiti problemele si va felicit pentru perseverenta.
Am un baietel de 3 ani care are istoric de bronsiolite, laringite, bronsita astmatiforma, pneumonii interstitiale... internari de urgenta, insuficienta respiratorie, dispnee, tratamente cu singulaire, adrenalina, flixo, ventolin, dexa, prednison...

In afara racelilor, virozelor, ne confruntam cu o tuse seaca chinuitoare, care apare in special in timpul noptii, uneori dimineata, dar nu e exclusa nici pe timpul zilei, cu precadere in sezonul rece.

Rog pe softurela daca mai intra sau fetele care stiu la ce dr homeopat a fost ea, sa imi dea si mie numele prin mesaj privat daca se poate, cu mii de multumiri.

Va doresc multa sanatate!








Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lari_ruseti spune:

Baikki,
ai pm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baikki spune:

Multumesc inca o data lari

fetelor, ce presupune consultatia la dr homeopat vis-a-vis de copil?
ma refer in afara de simptomele ce i le voi spune eu, pe el cum il evalueaza? la ce se uita?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lari_ruseti spune:

Buna
O sa-ti raspund tot eu.
Evaluarea copilului consta in istoricul facut la prima consultatie. Daca te referi la ascultat la stetoscop si alte "verificari", nu e cazul. Incearca sa mai citesti putin despre homeopatie (nu sunt eu cea mai in masura sa-ti explic, nu am asa o "cultura vasta" in ale homeopatiei) pana mergi la d-na dr.
Toate cele bune va doresc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baikki spune:

Multumesc pt raspuns :)
Incerc sa ma pun un pic la punct, macar sa reusesc sa descriu corect simptomele pentru prima consultatie.

Numai bine va doresc si eu :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SoriLea spune:

Buna seara

Vreau si eu detalii despre medicul homeopat. Si noi ne confruntam cu aceleasi probl pe care le-a descris baikki si am vrea sa consultam si un homeopat.

Va multumesc anticipat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Darria spune:

baikki: nefiind acelasi homeopat nu stiu cum procedeaza al vostru asa ca nu-ti scriu, posibil sa te incurc mai mult sau sa te ingrijorezi ca nu te-a intrebat despre toate, mai ales ca vorbim despre copii diferiti desi bolile sunt aceleasi.

Pe langa intrebari, homeopatul studia si fetita: comportament in cabinet. Imi spunea sa o las sa faca ce vrea, sa nu o opresc de la nimic. Ajuta la stabilirea tipului si a remediului.
Uneori se uita si la corpul ei: avea ciuperca la unghiutele de la picioruse, dermatita, ochi, respiratie, etc... problemele noastre.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ela2001 spune:

Baietelul meu de 3,5 ani este suspect de astm. Primavara trecuta a facut o laringita, tusea, respira mai greu, era ragusit.
Printre alte medicamente a facut si aerosoli cu adrenalina. Raguseala i-a trecut, dar de tuse a scapat f greu. Am mers la un dr pneumolog, i-am facut IgE care a iesit marit si dr i-a dat tratament cu Singuler 1 luna.
In cele din urma, tusea i-a trecut.
In decembrie, cam la o luna dupa o raceala, a inceput sa respire greu (mai ales noaptea, sforaia), fara sa aiba alte simptome.
Dr. de familie mi-a spus sa-i dau 3 luni Singuler.
Am mers la ORL, are polipii mariti; am primit tratament cu Nasonex in fiecare seara in nas, timp de o luna, dupa care mergem la control sa vedem daca sau micsorat polipii.
Respiratia s-a mai imbunatatit, dar intre timp a facut o laringita si acum iar e ragusit (chiar si dupa aerosoli cu adrenalina). Respiratia e destul de ok.
Deci acum este pe tratament cu Singuler si Nasonex.
Vroiam sa va intreb, daca la Singuler copiii vostri au avut reactii adverse (treziri noaptea, plans, ingrasare).
Al meu se trezeste noaptea si plange. Ma gandesc ca ar putea fii un efect al Singuler-ului.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns softurela spune:

Nu am mai intrat in utlimul timp, jobul ma tine ocupata. Ironia sortii, chiar compania producatoare de vaccinuri si medicamente anti-astmatice (Glaxo...) e intr-o situatie critica si ma tin in priza .

Inutsa, ma bucur pentru vestile bune...sa o tineti tot asa. Au crescut mari, imi amintesc ca mica avea un anisor cand au aparut problemele. Ai facut bine ca nu ai trimis-o la gradi, virozele agraveaza astmul foarte mult.

Ela, deocmadata plansul poate fi si de la starea lui. E racit, bolnav, nu se simte bine...deci ar avea motive. Daca plansul continua si dupa ce raceala trece, atunci da, e Singulair-ul. Eu am avut reactii adeverse la Bianca care a luat doar 3 saptamani, la Diana, care a luat 1 an nu am sesizat nimic neobisnuit.
Multa sanatate !

Mami de fetite: Diana (15.dec.2007) si Bianca (15.iun.2010)

Nasterea unui Miracol: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=134518

Mergi la inceput