Fluturasi dragalasi de mar-apr 2011 (22)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns irinuca05 spune:

am recitit mesajul meu. parca e scris de o labila psihic :)) sar de la o idee la alta :)
dar, ma iertati, nu?
acum sunt un pic panicata, v-am spus de frica sa nu patim ceva. cand ii marturisesc gandurile astea sotului meu, ma cearta si imi zice ca daca mai gandesc asa, atrag necazurile :(
dar nu ma pot abtine

va las, ma duc la bagajele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

haide mai irinuca......eu nu gandesc niciodata asa ceva!! singurul gand negru pe care il am cand sunt copii la buni este daca pateste ea ceva...

delia am pus 2 poze. nu te astepta la cine stie ce....este o tinuta cuminte demna de o "babuta" de "30 de ani" vb roxanei....desi eu nu am 30

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ailed_dota spune:

Irinuk atat zic
yasmy, am comentat cu picasa, iar cu 30 de ani, mie mi s-a parut cea mai misto varsta

Mergi la inceput

ce mai pregatiti de papa?? eu am scos la dezghetat pulpe de pui si singura idee rapida care o am este sa le bag la cuptor cartofi si legume....

Mergi la inceput

pai suna bine yasmy,nici eu nu am idei...

Mergi la inceput

delia ma gandeam la ceva de mancare sa am si pe maine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlexinaA spune:

wow Mada

am plans sincer cand te-am citit. ce cosmar. exista un dzeu sus acolo.
asta e inca o dovada ca pericolele sunt peste tot si din pacate nu ne putem feri copii de toate grozaviile astea :(
te pup si sper sa-l aduci pe Cristi acasa safe si plin de energie.

Multumesc tuturor pt gandurile frumoase

Noi vineri plecam la tara si stam pana Duminica. O sa mananc sarmalute in foi de vita ca la bunica :))))) yuuum

yasmi- eu aseara am facut ptr noi tochitura si lui teea i-am pregatit pilaf de legume. In alta zi am avut ciorba de vacuta, tocanita de vitel cu piure,,,etc

Mamica de printesica - Teea Maria (14.04.2011) si 16s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinuca05 spune:

eu am facut ieri conopida cu cascaval, smantana, branza si ou la cuptor. foarte buna. delia parca a zis saptamana trecuta de retwta asta si mi-a ramas gandul la ea.
deseara face mamaia musaca dr cartofi la cuptor.
maine vrea sa faca varza.
bagaje tot nu am facut. poate acum la somnul de pranz.
pup

Mergi la inceput

irinuk, cami zicea de reteta dar multam ca te-ai gandit la mine
yasmy, mie imi ramane pe a doua zi mereu ca nu pot sa fac putina mancare...fa o tocana, asta ar tb sa tina mai mult ...:), sau sarmale
Alexina , ce bunatati ai sa papi tu ...
roxy, ce faci?
catank ai gasit faiantza?
Deea am luat dovleac, vii dimi la dovleac copt cu nuca?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catank spune:

Salutare!

Ce fac mamicile? Imi vine sa scriu burticile asa imi este un dor...offf Ma uit la I cum creste si parca nici nu a fost mica-mica.

madutza- cum e Cristinelu...? stii la ce ma gandeam? voi consumati frecvent crenvusti?am vazut atunci in filmulet cu C ... noi nu consumam astfel de preparate, si intr-o zi(parca v-am mai povestit) aveam un singur om la sapa, plus tata-s impreuna su soata la mic dejun...mi-am spus hai sa le mai diversific si le-am luat niste crenvusti pe linga alte cele de casa... Nenea ala la ora 3 a plecat de la noi cu dureri de burta, si stari de voma, soata a stat la toaleta toata ziua si tata-s idem... Mi-a spus soata ca daca ma mai prinde cu astfel de preparate in farfurie ''ma alearga''.
Ei, acum intelegi de ce ma gandesc si la voi? chiar daca luati ocazional nu sunt buni, numai porcarii au in ei, asa am inteles-citit. Si sucurile la fel...ai mare grija...asa rau imi pare...Sigur a fost de la alimentatie, mai ales daca zici ca analizele ii sunt ok.
Ochii in 4 mamici la ce papam!
Ti-am spus si pe fb, in ciuda celor intamplate ati fost superbi, ...dar tu o adevarata ducesa
ally- ma bucur mami ca Edy e baiat mare iar tu o ''soacra mare'' plangacioasa. Este normal, las ca trece si asta!
somleac-nu am cuvinte, ...
irinuca-gandurile pozitive atrag binele! Daria va fi f bine...Zimbeste!
bb_yasmisi un sac daca iti tragi pe tine tot o diva esti!
ailedhot-pan nu am, insa am achizitionat de curand de la tefal un aparat ptr sandwich toaster, dar este 3 in 1...prepar si wafe si gratarus unul-2 portivite . Cand revin de la servici si I de la gradi, arunc repede 2 fleicute de carnita acolo, si cat ne-am schimbat si echipat ptr una alta, gustarea rapida e gata.
strumphy-sper ca sunteti ok, ... nu mai dai aici nici un semn?Esti suparici?sper sa nu! Micuta ce face?Nu am stiut ca este bolnavioara... te asteptam cu cateva randuri
roxy-si eu sunt curioasa de ceea ce vom gasi...mai cautam...
LEgat de somnul micutelor, nici I mai devreme de 15.15.30 nu reusesc sa o adorm. Nu vrea si pace!Am crezut ca e de la cafea...nici nu am mai baut, dar ea mai devreme nu se culca...

Trimit si revin, ...''crosestez'' la mesajul asta de dimineata

Mergi la inceput