Bulgarasi de ianuarie/februarie2013, capitolul 25

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Blue_sea spune:

Majia, bine ai revenit! Pune mana si schimaba-ti si semnatura

Ralu, Casa de piatra!! Sa fiti fericiti pana la adanci batranete! Stai cumintica in pat.

26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dankutza spune:

Multumesc pt felicitari, urari, aprecieri, voturi!
Toti copiilasi sunt frumosi si scumpi.

Mys eu nu vorbesc cu bebe. Sincer, nici nu am timp. Cand vin de la servici, intru intr-o stare de vegetatie. Stau pe canapea, ii dau lui fi-mea telefonul sa se uite pe youtube la desene, pun Tv-ul pe muzica si dormitez pe canapea. Mai vorbesc cu el, cand incepe sa ma bata. ii spun sa mai dea cu piciorul si ma uit la burtcica cum misca. De obicei ma asculta. Cum vine tasu' nu mai vrea sa se miste. De abia aseara la prins prima data.

Xtra daca nu superi, cat ti-au iesit IR-urile? E bine ca esti relaxata in privinta asta. I-ai spus lui gine?
Felicitrai pt confirmarea ca e baietel.

Carmen sunt grasa si ........ frumoasa!

Simi ce i-ai luat lui Maya cadou de 3 ani. Caut idei!

cu 23+ ... si am intrat in luna VI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simina_kin spune:

Citat:
citat din mesajul lui dankutza

Simi ce i-ai luat lui Maya cadou de 3 ani. Caut idei!

cu 23+ ... si am intrat in luna VI

N-ai gasit persoana potrivita.
Nu i-am luat cine stie ce, dar am luat ce stiam ca o va incanta : ceva de imbracat cu Kity (pantaloni si pulovaras) , si juraii ( un microfon si-un mozaic).Mozaicul este ce-l mai iubit joc de creatie!!!

fericita de ranjita Maya Andreea ( oct-2009) si 20+

Povestea nasterii printesei cu ochi albastri

www.youtube.com/watch?v=EZMAyvih51Q" target="_blank">Ceva special pentru fata si sotul meu! VA IUBESC!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mena1906 spune:

Casa de piatra Ralu!!!
Fetele am trecut printr-un chin teribil! Am infectie la masea si ca sa scoata punguta de puroi aflata la capatul radacinei mi-a scos 3 nervi...pe viu. Am suportat niste dureri si atunci si inainte si a doua zi de nu credeam ca se poate asa ceva... Asta e doar sumarul. Pe fetele de pe fb le-am batut toata ziua la cap cu durerea mea.
Danku, esti minunata, la fel ca noi toate.
Mys, asa cum ti-am mai zis, ii vorbesc, acum ca am trecut prin atatea si ma umflu de pastile m-as simti vinovata sa nu ii explic de unde atata stres, cu atat mai mult cu cat simte tot. Si il alint si la culcare si la trezire. Ii mai pun muzica si uneori mai si cant. De povesti nu am mai avut chef in ultima vreme dar ma reapuc de ele.

Fete dragi, va dor coastele? Fi-miu sta asa de bine cu picioarele in coastele mele de cred ca o sa imi "dezacordeze" vreuna.
Eniuei sunt in saptamana 28 si e mare fericire pe noi. Luni la eco avea 1100 de grame si era tare suparat pe sonda pe care o troznea cu drag si spor.

UM 06-04-2012; DPN 11-01-2013 28+ cu Gabriel

In love with my little kid :X

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simina_kin spune:

S-a deschis Kaufland langa casa mea...............bani sa am de acum incolo!!!!!

Ma duc sa plimb fata cu caruciorul, ca nani de pranz nu facem azi , ca ne-am trezit la 11!!

fericita de ranjita Maya Andreea ( oct-2009) si 20+

Povestea nasterii printesei cu ochi albastri

www.youtube.com/watch?v=EZMAyvih51Q" target="_blank">Ceva special pentru fata si sotul meu! VA IUBESC!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Blue_sea spune:

Mena, al meu topaie pe colul meu. La ultima echo era cu capul in jos, dar eu tot in partea aia il simt. Se mai fataie uneori de la stanga la dreapta si viceversa, dar tot in zona de mai jos de buric.

Maine intram si noi in trim 3 Si deja cam de o sapt ma resimt rau de tot: fac 2 pasi si gafai de numai, urcatul scarilor e o provocare imensa si o fac doar daca e musai (gen trebuie sa ma culc iar dormitorul e sus). As tot manca, dar nu intra mult. Dupa o portie (normala) parca imi explodeaza burdihanul, dar eu tot as mai manca ceva. In rest, toate bune.

26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bubblegum spune:

Majia bine ai revenit, chiar ma intrebam pe unde esti!

Ralu, valabil si in cazul tau, ma bucur ca ai revenit!Casa de piatra!!Despre ce chist vorbesti ca nu am pricipit prea bine

Blue, iti urez o intrare placuta si o sedere agreabila in al treilea trimestru:) daca tu intri maine inseamna ca eu intru poimaine, avem DPN-ul la o zi distanta
Eu de vreo luna abia ma deplasez, ins ensul ca dupa maxim 50 de metri nu mai pot, gafai, scot limba, mi se usuca gatul..iar de urcat scari, am ajuns sa urc pana in dormitor in reprize plus insotita de barbat-miu care ma impinge de fund....si vorba lui situatioa va deveni mai dramatica de atat:))

Mena ce-ti mai face maseaua ( n-am mai apucat sa va citesc azi pe fb)!Am vazut ca ai schimbat numele la bebe:))))

Mys eu nu ii vorbesc decat fff rar, in schimb prin natura profesiei trebuie sa vorbesc mult toata ziua si pe un ton usor:))Asa ca eu sper ca bebe sa creada ca vorbesc cu el asa ma mai scot din starea de 'ce mama denaturata sunt). muzica ii pun in masina non stop, am observat ca ii place muzica braziliana:))

Deci poimaine intru in trimestrul 3, nu pot sa cred;)))

26+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu_15 spune:

multumesc frumos de urari!
e un chist destul de maricel (vreo 6 cm) - am inteles ca e destul de comun in sarcina. doar ca de obicei se resoarbe singur dupa primele saptamani. ee, al meu n-a vrut si a ramas inca acolo.. medicul mi-a zis ca cel mai bine si mai simplu e sa-l monitorizam si sa-l lasam in pace pana dupa nastere. problema e ca s-a micsorat spatiul disponibil si acum am inceput sa-l simt din ce in ce mai tare in partea stanga sus, aproape sub coaste - acolo zicea si ecograful ca e.
problema mea e ca in afara de asta am avut dureri foarte puternice jos, sub burta, de nici nu puteam sa stau dreapta si n-au trecut nici cu no spa. acum e mai bine, dar doar cat timp stau pe canapea...

Ralu 27+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_55 spune:

Bau fetele, ce faceti?
Eu tocmai ce ma plangeam zilele trecute ca nu-l simt pe print si uite ca a inceput baletul in toata regula. Cred ca s-a intors cu fata, pt ca il simt inclusiv cand pun mana. E o senzatie incredibila

Katy, si mie mi se par un pic ciudate niste poze. Eu zic sa nu te ingrijorezi, mai ales dak dr. n-a zis nimik.

Dankutza, felicitari pt concursul castigat

Mys, eu vorbesc cu bebe in fiecare zi, nu f. mult, dar oricum avem un ritual , ii spun in fiecare zi buna dimineata, noapte buna si il alint. Am citit undeva pe net ca muzica ar auzi din trim. 3

xtraordinary, felicitari pt. eco buna

Ralu, casa de piatra!!!!

20+ am ajuns la jumatate!!
Multumesc Doamne
PAI 1 homozigot, MTHFR A 1298 heterozigot si Factor XIII heterozigot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mena1906 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Bubblegum

Majia bine ai revenit, chiar ma intrebam pe unde esti!

Ralu, valabil si in cazul tau, ma bucur ca ai revenit!Casa de piatra!!Despre ce chist vorbesti ca nu am pricipit prea bine

Blue, iti urez o intrare placuta si o sedere agreabila in al treilea trimestru:) daca tu intri maine inseamna ca eu intru poimaine, avem DPN-ul la o zi distanta
Eu de vreo luna abia ma deplasez, ins ensul ca dupa maxim 50 de metri nu mai pot, gafai, scot limba, mi se usuca gatul..iar de urcat scari, am ajuns sa urc pana in dormitor in reprize plus insotita de barbat-miu care ma impinge de fund....si vorba lui situatioa va deveni mai dramatica de atat:))

Mena ce-ti mai face maseaua ( n-am mai apucat sa va citesc azi pe fb)!Am vazut ca ai schimbat numele la bebe:))))

Mys eu nu ii vorbesc decat fff rar, in schimb prin natura profesiei trebuie sa vorbesc mult toata ziua si pe un ton usor:))Asa ca eu sper ca bebe sa creada ca vorbesc cu el asa ma mai scot din starea de 'ce mama denaturata sunt). muzica ii pun in masina non stop, am observat ca ii place muzica braziliana:))

Deci poimaine intru in trimestrul 3, nu pot sa cred;)))

26+ cu

M-a curatat si acum sunt mai ok. Am o gaura in masea care ajunge pana la maxilarul inferior . De aproape 3 zile mananc doar iaurt. Sper sa mi-o plombeze maine si sa scap de ea .

UM 06-04-2012; DPN 11-01-2013 28+ cu Gabriel

In love with my little kid :X

Mergi la inceput