Delfinasi jucausi de iulie-august (93)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anca_vlad spune:

pai asa e la cabinetele private care au contract cu casa de sanatate!

daca ai trimiterenu platesti consultatia!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalala13 spune:

Citat:
citat din mesajul lui anca_vlad

Anca, mami de bebelina MARIA (30.07.2010) si astronaut Vlad-Mihail (05.11.2003)

ce misto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui anca_vlad

Anca, mami de bebelina MARIA (30.07.2010) si astronaut Vlad-Mihail (05.11.2003)

Eu habar nu am avut de asa ceva...De acum stiu si voi intreba ca e ceva sa faci economie de 50 lei,nu? Banuiesc ca nu sunt multi care au contrace cu casa de sanatate si sincera sa fiu daca nu era tipa aia draguta nici nu ma gandeam ca se poate pentru ca de obicei mergila privat si scoti banul...nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maurice spune:

Buna fetelor si multumesc pentru urarile de ziua mea! Si eu va doresc tot binele din lume!
Eu am o veste frumoasa, si anume ca duminica m-am casatorit religios cu Alex, logodnicul meu, dupa 15 ani! Sara a fost cu noi tot timpul, a rezistat pana la 1 noaptea (am facut nunta ziua), a dansat si alergat intr-una, se bucura si ea la maxim de tot, si a avut o rochita atat de draguta, am dansat toti 3, ne-am simtit minunat!
PS Cand Sara va fi mare cred ca va fi tare mandra sa se vada in pozele de nunta ale parintilor ei!
si stiu ca va bucurati pentru noi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_vlad spune:

Sa va fie de bine si intr-un ceas bun!

Am crezut ca numai noua ne-au trebuit 10 ani si doi copii sa trecem la fapte legale!!!!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ochidut spune:

Maurice sa va aveti in continuare o viata d efamilie plina de iubire, intelpciune si liniste!!! Ma bucur mult ca ati avut asa o zi frumoasa!
Mi se pare f dragut cum ati decis totusi sa faceti cununia dupa 15 ani. Mi-ar placea sa va vad in poze. Eu cand am citit primele cuvinte cu o veste frumoasa ma gandeam ca gata, esti si tu insarcinata
Sa stii ca tu esti printre putinele membre care lipsesc de pe FB..poate te convingem si intrii in grup, ca acolo mai repede se distribuie informatia

de Larisa Ioana 24.06.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rubia spune:

Maurice casa de piatra!

Iuliana o prietena de a mea a avut o problema de genul cu fetita ei,crestea hemangionul odata cu cresterea fetitei,ce era mai prost era faptul ca era pe obrazul stang si ocupoa aproape jumate din obraz;la nastere a fost roz deschis si apoi pana la 5 luni i s-a facut maro;pe la 1 an a operat-o la Bucuresti si acum fata are 6 ani si nu i se vede nimic pe fata;era ca o pata dar nu era nimic in relief.Du-te la dermatolog si vezi ce zice ,daca nu deranjeaza las-o in pace.

Am vazut pozele de la MI,sunt superbe.Am urmarit mai mult pe Fb ca acolo am acces zilnic pe tel,la calculator mai rar de cand mi-a stricat fii-mea laptopul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaBuc spune:

Felicitari maurice! casa de piatra iti doresc si multa intelegere.

Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010 si Natalia Ioana - 06.02.2012

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurika1982 spune:

Citat:
citat din mesajul lui baby78

Laurika cum esti? Cum e burtica? Cum se mai simte strumful?....Care este DPN-ul?.....Au inceput frunzele de morcov sa isi faca aparitia????...Cand ma gandesc ca peste 8 zile Mara face deja 2 luni ma crucesc ...Nu stiu cine imi fura timpul.....

Iuliana mami fericita de nazdravan Tudor si Mara

Morcovul sta deocamdata prin alte parti:).mult nu mai e, DPN este 28.11,medicul a zis ca undeva dupa 24-25 programam operatia.mamiscin reluare,ma doare spatele de mor,de abia merg la pipi:(,buburuzul se misca de zor, da cu pcioarele in ficat si coaste si ma bumbaceste cu pumnii la splina,C este cand dragastos cand gelos cu burtica,bebe dupa el este fata , kg am luat vreo9 pana acum dar aveam preamulte si inainte.abia astept sa-mi vad bebelachele si sa vad cum e cu 2 strumfi.

MAurice: la multi ani si casa de piatra!!

Laura de Cristian Alexandru 10.08.2010 si 33+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

Maurice casa de piatra si sa fiti fericiti! ma bucur pentru voi si va doresc multa fericire, sanatate si sa va iubiti si sa va respectati mereu! si ce frumos, sa se vada si piticuta la nunta parintilor!!

chiar asa, nu intri in grupul de pe FB sa ne dai niste poze?

Mergi la inceput