Delfinasi jucausi de iulie-august (93)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Cris2010 spune:

Sa vedeti cum s-au aliniat astrele la noi in familie anul acesta.
Pe 12 oct. i-am sarbatorit pe tata si pe sora mea cu ocazia zilei de nastere.
Tata a implinit 69 de ani, sora mea fiind nascuta in 12 oct '69.
Soara mea a implinit 43 de ani, tata fiind nascut in 12 oct '43.

Mamica Nataliei, 26+

Mergi la inceput

Anca, cred ca ar merge super, mai ales cu struguri parfumati. Am facut compot si din struguri albi aromati, dar cu zahar. Ii place sotului foarte mult.

Mamica Nataliei, 26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_vlad spune:

Interesanta aliniere!

pe 12 octombrie e nascuta si sora mea!

Mergi la inceput

Alice, eu mai intru pe la Imaginarium cand mai trec pe la Afi si ma uit dupa reduceri. Ultima achizitie au fost un set de servit ceaiul muzical si un joc de potrivit/construit chipuri (ochi, nas, gura, par, ochelari, mustata, etc), amandoua la promotie.

Mamica Nataliei, 26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Cris2010

Baby, sper sa nu fie nimic serios cu pata Marei si sa vii cu vesti bune de la dermatolog.
Cred ca eu urmez dupa Laurik, in ianuarie. Si din ce-mi amintesc eu, urmeaza Palomina, Ilinca si Mysya, sper sa nu ma insel.

Eu deja am pus 7 kg si nici macar nu am 6 luni implinite. Cred ca de la struguri mi se trage si mie, cum ziceau fetele, ca mananc intr-una, zilnic. Sper macar sa nu depasesc 15kg pana la nastere.

Mamica Nataliei, 26+

wow...deja esti in saptamana 26.....Offfff ce zboara timpul

Noi am fost la doctor si mi-a confirmat ca este hemangiom si ca va mai creste ...acum sa vedem cat de tare si mai ales daca va creste in inaltime si daca da...va trebui sa ii fac operatie dar numai dupa 2 ani...Sa vedem cum va evolua...

Nu e mult 7 kg ...Cel mai periculos cu kg este in luna 8-9...

Sarcina usoara in continuare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Paula ati inceput cu homeopatele? ce v-a dat?

Citat:
citat din mesajul lui paula_m

Voi ce intelegeti prin stomacul gol, in conditiile in care se mai bra lapte...inainte sau dupa lp? ca am auzit ambele variante...

Paula, mamica lui Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Am implinit doi anisori!!!

Poze petrecere 2 ani

la noi nu exista nimic inainte de lapte doar dupa putem discuta de mancare

Citat:

Alice, eu mai intru pe la Imaginarium cand mai trec pe la Afi si ma uit dupa reduceri. Mamica Nataliei, 26+

unde saracie e magazinul asta ca ultima data l-am cautat de m-am plictisit si tot nu l-am gasit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alice_Elena spune:

Si matusa mea e nascuta pe 12 oct, si o cheama Anca sora mea e pe 11 oct

Oana, mai bine ca nu l-ai gasit ca lasai muuulti bani acolo daca nu te puteai abtine :)) vezi ca au site

Eu fac curat in hainele copiilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_vlad spune:

cred ca undeva la etajul 1 in AFI asa mi se pare ca l-am vazut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ochidut spune:

Citat:
Acum nu mai stiu la ce MI mai putem ajunge cu bebe mic dupa noi...

Mamica Nataliei, 23+

Pai arunca un ochi la Mihaela, ca am tot laudat-o cat de stapana e pe situatie Nimeni nu ar fi zis la MI ca e cu 2 copii din care unul bebe mic. Asa ca se poate, te asteptam la MI

Ce harnicuta ai fost!!!

de Larisa Ioana 24.06.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ochidut spune:

Criss nu e asa mult 7 kg, dar trebuie sa ai grija spre final.....
Ce tare cu zilele de nastere

Oana, vb lui Alice, bine ca nu l-ai gasit, ca scumpisoare mai sunt. Eu nu imi aduc aminte decat ca e pe partea dreapta cum mergi dinspre partea cu Carrefour inspre partea cu restaurante din capatul celalalt, la et 1 cred. si au cele 2 usi, una mare de adulti si una de copii

Larisa acum se joaca cu animalute mici din plastic. A avut zebra si girafa care le cara peste tot, acum i-am luat un set cu animalute de la ferma, toate sunt in dublu exemplar, unul mare si unul mic. Tot vorbeste cu ele, capritei ii zice ca ii da "lapte bun lu lari, mmm" - da de altfe nu bea laptele gol decat cu cereale.

de Larisa Ioana 24.06.2010

Mergi la inceput