Calendarul gradinarului vesel (28)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tala spune:

Si la mine au iesit brandusele (frunzele lor), dar incerc s anu ma entuziasmex prea tare ca sa nu ma deprim dupa aia. Azi a fost si f cald (peste 12grade) de nici nu stia asta mica ce i se intampla ca am scos-o afara intr-o salopeta de fleece. In rest noroi la greu si multe de facut si promisiuni de timp putin.

Mergi la inceput

Am facut un mic album cu Matilda , sper sa se vada. Uf! ce in ciuda ne face vremea asta! imi vine sa ma aplec sa curat, sa greblez, sa mut, sa coafez tufe....dar nici nu a inceput cea mai lunga luna din an (pt mine), adica februarie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Vai, ce dulce e micuta Matilda, seamana cu fratiorul ei! Sa va traiasca frumusica!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgipuia spune:

Tala e minunata... mancai-as eu nasucul de zambareata... Inteleg ca fata nu prea-ti da de furca daca ai timp si nervi sa te tenteze gradina...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olympia spune:

Pfu, ce pufulet am vazut in poze! Si ce rochie superba, lunga, dantelata! O minune, chiar printesa mamei e!

Mergi la inceput

Multumim dragelor pentru urari si complimente

Georgi sigur ca abia astept sa ma infig in gradina si nu pt ca Matilda mi-ar da voie, dar stii ca ai nevoie si de un hobby si de efort fizic pt a mentine o stare de fericire. Asa ca odata cu venirea primaverii Matilda isi va face somnicurile in gradina in timp ce eu voi trebalui pe acolo.

Mergi la inceput

Fetelor, in caz ca va intereseaza, www.scribd.com/doc/117896743/Sepp-Holzer-Permacultura-Ghid-Practic-Pentru-Agricultura-La-Scara-Mica-TEI-v-color" target="_blank">cartea Permacultura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

Tala, e o scumpa Matilda!
Fetele, voi va luati de la siebertz plante parca, v-ati luat vreuna pomi? Am pus ochii pe niste ciresi, dar parca n-a da 100 de lei si sa nu fie bun!

Mergi la inceput

Valentina multumesc . eu nu am luat pomi de la ei, dar am cunostinte care au luat si nu au avut probleme. dar totusi ce stie sa faca ciresul ala de 100 de lei? :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

Asa ma gandeam si eu! Cica este din ala, un bat inalt, care face cirese mari, multe, etc. mai, mai sa le faca din aur! O sa caut prin magazine sa vad diferente, ca parca 100 de lei totusi, n-as da! A si am vazut o magnolie absolut superba, grena, dar costa foarte mult

Mergi la inceput