Calendarul gradinarului vesel (28)
Raspunsuri - Pagina 15
Tala spune:
Si la mine au iesit brandusele (frunzele lor), dar incerc s anu ma entuziasmex prea tare ca sa nu ma deprim dupa aia. Azi a fost si f cald (peste 12grade) de nici nu stia asta mica ce i se intampla ca am scos-o afara intr-o salopeta de fleece. In rest noroi la greu si multe de facut si promisiuni de timp putin.
Tala spune:
Am facut un mic album cu Matilda , sper sa se vada. Uf! ce in ciuda ne face vremea asta! imi vine sa ma aplec sa curat, sa greblez, sa mut, sa coafez tufe....dar nici nu a inceput cea mai lunga luna din an (pt mine), adica februarie.
georgipuia spune:
Tala e minunata... mancai-as eu nasucul de zambareata... Inteleg ca fata nu prea-ti da de furca daca ai timp si nervi sa te tenteze gradina...
olympia spune:
Pfu, ce pufulet am vazut in poze! Si ce rochie superba, lunga, dantelata! O minune, chiar printesa mamei e!
Tala spune:
Multumim dragelor pentru urari si complimente
Georgi sigur ca abia astept sa ma infig in gradina si nu pt ca Matilda mi-ar da voie, dar stii ca ai nevoie si de un hobby si de efort fizic pt a mentine o stare de fericire. Asa ca odata cu venirea primaverii Matilda isi va face somnicurile in gradina in timp ce eu voi trebalui pe acolo.
Tala spune:
Fetelor, in caz ca va intereseaza, www.scribd.com/doc/117896743/Sepp-Holzer-Permacultura-Ghid-Practic-Pentru-Agricultura-La-Scara-Mica-TEI-v-color" target="_blank">cartea Permacultura
valentinag spune:
Tala, e o scumpa Matilda!
Fetele, voi va luati de la siebertz plante parca, v-ati luat vreuna pomi? Am pus ochii pe niste ciresi, dar parca n-a da 100 de lei si sa nu fie bun!
Tala spune:
Valentina multumesc . eu nu am luat pomi de la ei, dar am cunostinte care au luat si nu au avut probleme. dar totusi ce stie sa faca ciresul ala de 100 de lei? :)
valentinag spune:
Asa ma gandeam si eu! Cica este din ala, un bat inalt, care face cirese mari, multe, etc. mai, mai sa le faca din aur! O sa caut prin magazine sa vad diferente, ca parca 100 de lei totusi, n-as da! A si am vazut o magnolie absolut superba, grena, dar costa foarte mult