Burtici de mai-iunie 2013 (3)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mycya spune:

Vioika asa e, si de kiwi am auzit ca e bun dar cica trebuie sa fie f bine copt si mancat dimineata pe stomacul gol. sper sa reaca repede problemuta!

si eu am catel de 12 ani de zile, dar a ramas in Romania cu parintii, cu toate ca il iubesc ca pe copilul meu si l-am ingirjit mai rau ca pe un om cand mi-a fost bolnav si am suferit mai tare decat el, nu i-am dat voie sa linga copilul, mai ales pe fata, nu stiu...nu as putea eu. nu judec pe nimeni care o face, fiecare are modul lui de asi creste copii, dar eu sunt printre mamicile care nu suporta nici sa il linga pe maini ca apoi copilul sa isi bage degetele in gura
repet nu judec deloc...chiar mi-a placut filmuletul! si ador cainii

mami de Andra si 9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flafi spune:

FELICITARI NOILOR VENITE!

Subiectul cu cainii este foarte delicat pt mine, am 2 caini asa cum am mai spus, care dorm in pat cu noi, nu imi pot imagina viata dandu-i.
Atata timp cat sunt vaccinati si deparazitati nu prezinta pericol.

Sunt si de talie mica (fata are 3 kg si baiatul 5kg) si stau in casa :)

of, ce mult ati vorbit!

Mai fetelor, pe mine m-a apucat disperarea in weekend. Desi slabsc in continuare, nu mai incap in nicio bluza. Am triat de dimineata hainele in care mai incap: peste 3 sferturi de tricouri si bluze au fost date afara din sifonier. Pantalonii si fustele ma incap dar cu greu le inhid ultimul nasture, dar pe picioare stau ca pe gard.
Am fost tot de dimineta intr-un magazin sa vad daca imi pot lua ceva... hainele de L imi veneu.. m se pare asa de straniu de la S/M sa ajung la L atat de repede, fara sa ma ingras deloc ( pe cantar).

Voi ce faceti, a inceput sa se vada? Cum e cu hainele?

9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mony_omv spune:

Citat:
citat din mesajul lui VIOIKA76

Buna dimineata!
La noi toamna isi intra in drepturi.
Fete problema mea cea mai mare in sarcina a fost constipatia ,nici acum nu scap de ea.Am mancat si fructe desi ma balonez rau de tot de la ele si mi se face rau,si iaurt si degeaba.O sa mai incerc cu prune uscate.
Voi ce mai faceti?
Sunt fete care nu au mai intrat de mult :mony_omv,paulinio ,oare ce-or mai face?
O saptamana minunata!

Mami de Ana(13.12.2003) & Dragos(22.12.2008)
si acum9+

Buna ziua, dragelor! Am fost innebunita cu examenele, am mai citit din cand in cand ce ati scris. Acum rasuflu si eu usurata ca ieri am terminat si pot sa ma concentrez la ceea ce este chiar important: BEBE!
VIO, iti dau eu o solutie pt constipatie: e super-super: sa iti cumperi tarate de psyllium de la orice plafar sau chiar kaufland si sa incepi sa iei o lingurita pe zi, dupa care sa cresti treptat. In acest timp sa incerci sa bei mai multa apa decat de obicei, altfel nu scapi de constipatie, ba mai si introducu acolo chestii in plus. O sa fii uimita ce scaun o sa ai! O sa iti vina sa chemi prietenii sa ti-l vada si sa te lauzi!.

Eu am fost joi la eco si totul e in regula. Apropo de TOXO, toata viata am avut animalute in casa. Chiar si acum am doua pisicute si un bichonel cu care ma pup in bot toata ziua si uite ca nu am si nici nu am avut TOXO. Asa ca eu chiar nu sunt de acord ca trebuie sa aruncam aceste fiinte dragi din casa pentru ca urmeaza sa aducem pe lume inca o fiinta draga!

Va pup si felicitari noilor venite!

7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

Moni, ma bucur ca ai scapat de examene.
Cu Toxo si pisicile, e vorba de un risc pe care ti-l asumi sau nu.

Flafi, e normal sa iti creasca burtica :). Eu la prima sarcina mi-am cumparat pantaloni cu un numar mai mare sa incapa burta :), si apoi am trecut la pantaloni de gravi. Acum mai am pantaloni mai mari prin casa, dar dimineata e greu :).

Vicky si Printzesone

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mcoca

Moni, ma bucur ca ai scapat de examene.
Cu Toxo si pisicile, e vorba de un risc pe care ti-l asumi sau nu.

Flafi, e normal sa iti creasca burtica :). Eu la prima sarcina mi-am cumparat pantaloni cu un numar mai mare sa incapa burta :), si apoi am trecut la pantaloni de gravi. Acum mai am pantaloni mai mari prin casa, dar dimineata e greu :).

Vicky si Printzesone

pai tie nu ti-a crescut inca?

9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

Ba da :). Dar nu am prob cu hainele. Inainte de a ramane insarcinata am slabit 6 kile :). Deci gasesc in ce sa ma imbrac.

Vicky si Printzesone

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MaiIunie2013 spune:

Duduta esti pe listuta!

Cine mai doreste, cine mai pofteste!!!!

Mergi la inceput

de cand sunt insarcinata am slabit si eu tot cam atat, dar cu toate astea toatebluzele imi ajung pana la buric

9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sirbu.irena spune:

buna, am si eu aceleasi probleme cu constipatia...dar m-a invatat o prietena cum a scapat ea de acest "dusman" ;))
cate o banana foatre coapta in fiecare dimineata, dar din aia care este deja putin inmaronita....la mine a functionat, se stie ca banana cruda constipa si cea coapta provoaca diaree...bine la mine a provocat un scaun normal ceea ce m-a multumit foarte tare...
si apropo de catei.....eu am deschis subiectul...chiar ma bucur sa aud ca unele din voi nu a-ti renuntat la ei....toata lumea ma intreanba cand si unde il dau si imi vine sa ii plesnesc cand aud intrebarea....
Stiu, fiecare cu modul sau de viata dar mie mi-ar fi imposibil sa renunt la el...apropo....ms de link
va pup si o saptamana usoara...

Mergi la inceput
Mergi la inceput