Burtici de mai-iunie 2013 (3)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kzm spune:

in rest , pana voi face primul set de analize
cum somnic nu imi este inca
raman la framantarile clasice
ce am voie sa mananc, sa fac
de ce sa ma feresc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kzm spune:

si foarte important am sa astept reactiile la veste
pe care ne-am decis sa o anuntam dupa ce avem ok primului control ca totul este in ordine
familia sunt sigura ca o sa se bucure
in rest, imi fac griji pt. job, la munca nu prea are cine sa imi tina locul, si nu prea cred ca o sa le convina noul meu statut

dar om trai si om vedea
deocamdata puiul meu este cel mai important pentru mine
va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DenyAnd spune:

Buna dimineata burtici

Cum mai sunteti?

Eu sunt mai binishor, nasul nu mai e infundat. Nu beau nici un fel de ceai gen musetel, menta, macies, etc. Ci doar ceai de lamaie si cate un Cetebe la 2 zile.

In rest, la fel, tot cu greturi si foame, foamea parca s-a mai domolit nitel, dar greturile sunt prezente, cand mai puternic cand mai slab. Poate in ultimele zile am baut des ceai de lamaie, si asa s-au mai "calmat" foamea si greturile.
Asa am prins trucul asta cu stomacul meu , cum vad ca incepe greata(concomitent si foamea) repede bag un ceai de lamaie, si se face liniste, si apoi pot sa mananc cu pofta chiar.
Ce dor mi-e sa mananc cu pofta orice fel de mancare

Un proverb spune: "O inima vesela este un bun leac, dar un duh mahnit usuca oasele".

Mergi la inceput

Intrebare: morfo de trim 1, la cate saptamani de sarcina sa face?

(am uitat deja cand se face, stiam de la alta odisee)

Un proverb spune: "O inima vesela este un bun leac, dar un duh mahnit usuca oasele".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluca1109 spune:

Buna!

DenyAnd, cred ca intre saptamanile 11-13.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sirbu.irena spune:

Buna burtici, la mine ploua si e frig...numai buna vremea de facut mancare si de calcat(asta am in plan pe ziua de azi)...nu stiu ce planuri aveti dar va urez un weekend placut tuturor

6+

Mergi la inceput

Raluca mutlumesc pt raspuns
Abia acum am vazut mesajul tau, si nu intelegeam de ce a aparut asa greu, si apoi vad ca esti la moderare. Sper ca ai trecut de moderare(ai 11 mesaje scrise, stiam ca dupa 10 se scapa de moderare) si mesajele tale sa apara in timp real.

kzm bine ai venit.
Felicitari, sedere placuta aici cu noi si pana la termen
Nu este tarziu la 7 saptamani sa te duci la doctor&eco. Eu am fost la 6sapt si 4zile, si se vede saculetul si embrionul. La 7 saptamani vei putea sa auzi si inimioara.
Ceea ce nu e bine, e ca nu ai luat acid folic pana acum, se ia dinainte de sarcina. In primele 20 de zile (sau 27-28 zile, nu tin minte) de la conceptie se formeaza tubul neural la bebitz.

Mergi la inceput

kzm, ca sa ai la semnatura o graviduta si numarul de saptamani, te duci la profil personal(in partea stanga a paginii DC, sub poza) -> editeaza profil -> optiuni profil(clik pe "+") -> semnatura
In caseta "semnatura" pui in paranteze patrate gravi sau gravired si langa ele numarul de saptamana. De exemplu [ gravi ] ori [ gravired ] 7+ (fara spatiu in parantezele patrate)
Si iese asa:
7+
sau
7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VIOIKA76 spune:

Buna !
Ce fac gravidutele mele?
Nu am mai dat pe aici ,si vad ca a mai aparut o graviduta ,kzm, sa-i urez si ei:Bine ai venit!
Sarcina usoara!
Voi cum mai sunteti?
Deny cred ca ti-a trecut raceala ,asa am fost si eu vreo 2 zile ,am luat de la fata ca ea a si tusit,dar un lucru e bine: mi-a recut repede.
Irena bafta la treaba ,pe o vreme de-asta mohorata parca nu prea ai chef de nimic.
Eu vineri am sunat-o pe gineco si s-a uitat pe analizele mele (le-am trimis pe mail)si mi-a zis ca sunt bune cu o exceptie :TGO si TGP pe care trebuie sa le repet ca sunt cam mari.Am intrebat-o cand ne mai vedem sau daca trebuie sa mai fac vreun test si mi-a zis ca sa o sun peste 1 luna .Eu n-am de gand sa stau atat ma voi duce la inca un control la alt medic sa vedem ce spune.
Mi se pare cam mult 1 luna ar insemna ca pana la 14 saptamani sa n-o mai deranjez.

Mami de Ana(13.12.2003) & Dragos(22.12.2008)
si acum9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns duduta190578 spune:

Neata mamici,ce mai faceti?
Cat costa primul set de analize....aproximativ!

Mergi la inceput