Strugurasi de sept-oct 2011 *71* LMA !!!!

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dbunny spune:

wow, cata lume vrea bb2!! spor la treaba fetelor!

La multi ani printesa Nourah!!

eu sunt zombie, i-a iesit fetei ceva eritem la gat, s-a scarpinat toata noaptea la ceafa si plangea din ora in ora. Daca in dupamasa asta nu se linisteste mergem la urgente, eu dau vina pe ceva reactie a vaccinului. azinoapte am dormit legat de la 2 la 5.30, in rest se trezeste si plange, poate fi si caldura, la noi e cald de numa, vorbiti voi de caciulite noi inca dormim in body cu maneca scurta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiasi spune:

Jade, da. in general lipsa de fier.

klau, multumim. succes cu operatia!

mie imi e somn si fiimea nu vrea sa doarma...

Oana, mami de Eca 18.09.2011

Doamne, ai grija de noi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns seidana spune:

Sau ne annunta JADE , de bb 2

Fetelor cara alaptati.. cat intentionati sa le dati laptic bebeilor? Nu de alta dar deja toata lumea imi zice ca exagerez..si ce moaca fac toti cand le zic ca alptez pana la 7 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns athosik spune:

La multi ani NOURA!!!

Bafta fetele pentru bb2!!!Sa fie cu noroc

Mamica fericita de BB ROBERT-MIHAI (25.08.2011)
Dumnezeu sa ne ajute sacrestem mari si sanatosil!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns athosik spune:

Am vrut si eu sa ma uita la strugurasii vostrui si imi scrie k nu mai fac parte din grup :(

Mamica fericita de BB ROBERT-MIHAI (25.08.2011)
Dumnezeu sa ne ajute sacrestem mari si sanatosil!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiasi spune:

Sei, eu cel putin pana la 2 ani. pe grupul de alaptare de pe fb pusese lena aceeasi intrebare. ce le zicem celor ce intreaba cand intarcam. sa vezi ce raspunsuri dragute.

acuma tu poti sa le zici ca vrei sa alaptezi in tandem:d.

Oana, mami de Eca 18.09.2011

Doamne, ai grija de noi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zubi spune:

ollaaa

LA MULTI ANI NOURASH

sei ce ma bucur e ela mananca din nou ca lupul

klau pai acuma te relaxezi si tu, consideri ca esti in vacanta singurica sa te relaxezi

anca ce tare e filmuletul

Jade, o fi lipsa de fier, dar chiar nu stiu despre asta, ayu roade in schimb absolut tot, adik musca efectiv si linge din: calorifere, picioarele de la scaune, picioarele de la mese..canapelele...asta nu mai situ ce-o fi

hai fetele cu bb 2, multa munca va rog

ayu e f iritat la cuculet, nu am mai vazut pan cum,adik e o iritatie pe piciro sus unde vine elasticul de la pampers, arata ca o iritatie de scutec , dar acum are si cucul cu mici bubuite rosii, astazi fug la dr sa vedem..o fi iritatie sau altceva..ca e asa de vreo 4 zile si eu tot ii dau cand cu bepanthen cand cu sudocrem si nimik, inainte la orice iritatie la fundic ii dadeam cu crema o data si disparea instantanue,acuma insa nu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racheel spune:

Buna, Buna

Anca, iti tinem pumnii da???

Maryyan,tot din aceasta cauza am ''intarcat-o'' si eu pe Anastasia.Am pus ghilimele pentru ca doar ziua nu-i mai dau sa pape tzitzi.Si a plans saracuta...si eu am plans cu ea.In prima zi aproape doua ore pana a adormit si a doua zi aproape o ora si in a treia zi nu mi-a mai cerut si s-a culcat fara sa ma mai caute in san.A pus capul pe umarul meu si s-a culcat.Ea ziua dormea la tzitzi.Noaptea nu ma deranjeaza sa-i dau.Ea se culca la 21 si se trezeste pe la 1 sau 3 si la 5 sau 6 sa pape tzitzi.Am incercat eu cu alt lapte sau cu ceai dar degeaba.

Sei, eu le zic ca-i dau pana la majorateu am facut primul pas, urmeaza al doilea.adica sa nu-i mai dau nici noaptea.

Zubi, o data Anastasia cand s-a iritat dupa 5-6 zile i-a trecut.

La Multi Ani Nourah!

Sa cresti mare si sanatoasa.

Klau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns klau_ditza spune:

BUNNY sa va faceti bine
ZUBI din pacate "pensiunea" e de o margareta Noroc ca sunt asistentele dragute. Ma mai distrez.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns seidana spune:

Oana.. sincer imi doresc alaptarea in tandem, ca sa nu o las pe Elena sa sufeere cand vede titi, sa nu creeze ciuda pe bb2 , insa imi e groaza si de reactiile celor din jur.deja ma presena intrebarile.. Oricum pana la 18-20 luni nu xista dubii, de acolo restabilim termenul aa si ma preseaza mama sa o duc pe ela la ei, iar eu sa o vad d 2 ori pe sapt. cred ca imi testeaza limiteele

Mergi la inceput