Strugurasi de sept-oct 2011 *71* LMA !!!!

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihaela_i spune:

Ma gandeam la o cura cu laptisor de matca pur crud bio pentru Dani. Nu stiu daca e permis sau contraindicat la varsta lui. Ce parere aveti? E destul de scump dar decat sa cumpar medicamente prefer sa previn.
Citisem ca produsele de intarire a imunitatii din farmacii au cam toate echinacea care nu e indicata pana pe la 7 ani sau asa ceva. Deci nu vreau sa ii dau asa ceva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bujo spune:

Depinde de concentratie, eu am luat pt noi adultii Imunorezistan Forte, si intr-adevar, nu se da copiilor sub 7 ani. Dar Imunorezistan Junior se da de la un an.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_i spune:

Eu totusi vreau sa-i dau laptisor de matca daca stiti ca e ok. Asa mi se pare mie mai bine in acest moment.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camady spune:

Buna fetelor.
Lena si noi raportam 1 saptamana de muci si atat.E un calvar cand doarme, mananca laptic chiar si mancarea solida.Nu poate respira delc cu gurita inchisa.Pana acum i-am pus doar apa de mare Humex si aspirat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dbunny spune:

aveti spor nu gluma...

may tine-te tare pe pozitii! poti acrii ciorba si cu o picatura de otet.

lena somon de la 18 luni in sus. mucii trebe curatati de 3-4ori pe zi cu ser si aspirator. dar ei se tot fabrica...ai umidificator? sau ceva oala cu apa calda pe calorifer toata noaptea. Si da-i sa bea multe lichide. Laptele(lactoza de fapt) favorizeaza multiplicarea mucozitatilor. Dani primeste lapte fara lactoza cand e mucos.

klau recuperare usoara!

cacao ieri i-am dat sa guste din muffinu meu cu ciocolata, (n-am vazut agitatie )na, la cat mananca ea...oricum am vazut cereale Nestle junior cu cacao de la 12 luni in sus.

michella e foarte ok Dani la scoala, probema-i acasa, are foarte multe teme. Deja citeste poveste scurta, si tre sa fie in stare sa raspunda la intrebari despre povestea respectiva. din 20 ore saptamanale, 7 sunt predate in limba engleza om vedea la sfarsit de an...

Noi am fost la nunta, ne-am simtit bine, am luat si bike-ul cu noi si bine-am facut ca Noa s-a distrat printre invitati,in rest e agitata noaptea, se trezeste si scanceste muult mai des, vestea buna e ca peste 3 saptamani vine mama!! si sta vreo 2-3 luni la mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bujo spune:

Mihaela sigur ca tu decizi, insa iti spuneam ca sa stii ca sunt si variante pt copii asa mici. Despre laptisor de matca nu stiu nimic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikka11 spune:

va salut la ceas de noapte si va pup cu drag

Maria a facut muci de 3 ori in primul ei an de viata, o data au fost chiar verzi si vascosi cum spune bujo (asta-iarna la munte daca mai tineti minte). de fiecare data au trecut cu aerosoli cu ser fiziologic de 4-5 ori pe zi timp de o saptamana. la mucii vascosi am aplicat si aspiratul cu vibrocil si ser fiziologic si apa de mare in nas intre sedintele de aerosoli. atat. au trecut de fiecare data si nu i-am dat absolut nimic altceva. din punctul meu de vedere aparatul de aerosoli e miraculos. si tusea tot cu el a trecut, fara siropele , fara nimic. il recomand din suflet.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dbunny spune:

aici nu se stileaza aparat de aerosoli...si nici cat am trait in Ro n-am vazut. e ceva nou? exista pt bebei si adulti sau e acelasi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LenaC spune:

Hello

Oana, am inteles, eu pusesem mai mult :D

Bujo, mersic.
Tuse nu mai e deloc, eu cred ca suntem pe drumul cel bun :)

Camady, sanatate si voua

Dbunny, i-am dat ieri cateva bucatele.
Dar pastrav pot sa ii dau? din sursa sigura?

Mikka, si cum faceti aerosoli? sta?
Eu i-am facut in somn :d
Am facut vreo 5 zile, nu am vazut efecte... bine, a disparut tusea, dar ma gandeam k de la homeopate :P

Stiti ceva de strider? i-as lua in primavara :D

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikka11 spune:

bunny, aparatul de aerosoli poate fi folosit si de adulti si de copii, are 2 masti, la noi a mers foarte bine.

lena, probabil nu i-ai facut suficient de des, ar trebui minim de 3 ori pe zi ca sa fie eficient. Maria nu prea sta, e foarte greu, cu cantecele, dans in brate, ii mai pun cate un cantecel pe laptop ca sa stea...

Mergi la inceput