Nasterea la Arcadia - Iasi (43)
Raspunsuri - Pagina 10
KATY_28 spune:
Claudia nu-ti imagina ca se suie chiar pe TV dar nici mult nu mai are.La mobila am loc pt tv,(TV e pus in alta parte), iar Andrei se impinge cu piciorusele in tarc si se urca acolo sa ajunga obiectele de pe o polita.
Oricum e un nazdravan si jumatate.
Nici sora mea nu poate sta mult cu el , ce sa mai zic de sotul meu...daca sta mai mult de o ora cu el are dureri de cap...sta intr-un stres continuu si treb sa stea incontinuu cu ochii pe el.
Cred ca se hraneste cu energia noastra , nu mai spun daca nu obtine ce vrea stiu toti vecinii ca Andrei e suparat....
KATY_28 spune:
Si la mine s-au pus coduri...nu stiu de ce...dar gasiti reteta pe diversificare.ro pt doritoare.
Bun venit winniemari - Marina. Sarcina usoara si bebe sanatos .Sa trimiti 10 mesaje scurte ca sa-ti apara celelalte mesaje in timp real.
Sa trimiti data probabila a nasterii si dr cu care urmeaza sa nasti ca sa te treaca fetele la burtici si ce urmeaza sa ai(daca stii).
LenaC spune:
Multumesc Katy
bine ai venit Winniemari, codurile sunt din cauza diacriticelor. Deci scrieti fara diacritice :P
claumarcoci spune:
Cand am vazut pg 10 zic activitate ,bine ai venit winniemari,sarcina usoara si nastere la termen.
Katy deci e cu dovlecel nu dovleac placintar.
La noi ficatul de vitel a fost un esec total,am papat cartof cu iaurt,dar daca nu i-a placut ce i-am dat prima data nu prea a papat nici cartof.....mofturici mic
Voi iesiti sau ati iesit afara astazi?
Eu am vvrut dar ploua/bura de fiecare data asa ca am zis pas...
O super dupa amiaza
KATY_28 spune:
Claudia eu am pus dovleac placintar caci zic eu are gust mai bun.
Si noi stam in casa ca ploua..... unde sunt zilele cu soare?sa stam cate 3-4 ore afara....