Strengari de Martie - Aprilie 2012 - 21

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabrielarusu spune:

a venit si rezultatul la urocultura si pitica mea nu are nimic asa ca nu-mi explic de ce a stagnat luna trecuta ... si coloac peste pupaza azi am cantarito pe acelasi cantar ca lunea trecuta si a scazut cu 100g eu chiar nu mai inteleg nimic... cred ca nu o mai cantaresc decat pe cel al pediatrului

mamica de Maria Elisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happylica spune:

Ronina, nu.. niciodata rece. Le scot cam cu 1h30min inainte de masa.
Gabi, ma bucur ca e ok urocultura. Legat de greutate.. si Alexia a luat doar 50g luna asta. Dar ea luase cate 1kg in ultimile luni. Pediatrul a zis k e ok. Ideea e sa nu scada.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dia_tm spune:

Lakioana, bine ati revenit; imi pare rau ca nu a mers cu alaptatul...dar a mers o vreme, si felicitari ca ati rezistat atat. E un start bun (la capitolul anticorpi), chiar daca acum e pe alt laptic
Cu greutatea nu-ti fa griji, e in limite normale si recupereaza ea - uite deja la capitolul legume ce bine stati!

Chito, ii pare rau de asa vesti.
Prima idee ar fi sa mai vedeti un dr., sa confirme/infirme diagnosticul. Nu e doar "wishful thinking", stiu mult prea multe cazuri de diagnostice puse aiurea si parinti speriati si stresati inutil. iar suspiciune nu inseamna ca are asa ceva...cu atat mkai mult daca e doar suspiciune eu as mai intreba si alt(i) dr.
Tinem pumnii sa fie totul (cat mai) bine!

Despre noi... eu stau tot mai prost cu timpul. Lavi se acomondeaza tot mai bine la cresa (din fericire).
Am fost azi la dr., pt bilantul de 6 luni: 7kg si 71,5cm . pediatra zice ca e super bebelina si e ok din toate punctele de vedere (chiar daca in continuare tuseste cu spor saracuta...la plamani se aude totul ok).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SuperMami_1 spune:

Felicitari pentru bilant, DIa! Multa sanatate, Lavinia!Sa treaca repde mucisorii si tusea
Deja ai inceput serviciul? cum e?

Mergi la inceput

Ronina, nu.. niciodata rece. Le scot cam cu 1h30min inainte de masa.
Gabi, ma bucur ca e ok urocultura. Legat de greutate.. si Alexia a luat doar 50g luna asta. Dar ea luase cate 1kg in ultimile luni. Pediatrul a zis k e ok. Ideea e sa nu scada.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

http://colaceibebe.webs.com/

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monna3 spune:

La multe lunite Maria Simina!
Dia felicitari pt bilant!

Monica, mami fericita de Cezar-Andrei (04.03.2012)

Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daniela_F_79 spune:

Ronina, aceeasi problema o am si eu cu bluzitele. Mai ales ca a mea se foieste si in carut, si in scaunul de masina si in 5 minute bluza ii ajunge la gat si burtica ramane goala... Asa ca "jonglez" cu ce bag pe dedesubt. Daca e cald, pun un maieu gen body foarte foarte subtire (am gasit la h&m in set de cate 2), fie diferite body-uri, in functie de cat de frig e afara.
Eu insa am o problema cu incaltamintea pt vreme rece... Poarta 16 la picior si nu am gasit nimic care sa ii si STEA in picioruse. Orice ii pun, ea si le da jos si ramane sculta. Acum ma amuza, dar la 0 grade...nu mai e amuzant deloc....

Mergi la inceput

Daniela, am vazut la C&A incaltari si nr 15. Si la Z au numere mici. Nu stiu insa daca la Z au si de iarna, nu am intrat de curand.
Dia, super bilant, super Lavi!

Mergi la inceput