Strengari de Martie - Aprilie 2012 - 21
Raspunsuri - Pagina 10
dia_tm spune:
Am testat si noi avocado - ocazie cu care am descoperit in sfarsit si ceva ce chiar nu-i place
. Nu-i grav.
Mai raportam si o conjunctivita facuta de bebelina
- ea e super zen si rezista eroic, dar tot imi pare tare rau de ea.
Azi am lasat-o la cresa un pic mai mult - aparent a fost ok
.
Gabriela, bine ca ai recantarit fata si te-ai mai linistit![]()
Haydee, si eu sigur mai trec si pe aici, chiar mai des decat pe FB ![]()
monna3 spune:
multumim fetele 
Dia of of, sanatate bebelinei 
Monica, mami fericita de
Cezar-Andrei (04.03.2012)
Povestea nasterii
lelu spune:
Ronina, azi i-am dat Antoniei branzica natur de la danone, cred ca e nou aparuta ca am primit gratis de la promoterite la auchan.
Si spre surprinderea mea a papat desi ea e o mofturoasa si greu accepta gusturi noi. Poate incerci si tu...
dara76 spune:
Meg, nu, pe grupul de FB vedem numai noi, cele care suntem membre in el, ce se scrie.
Haydee, daca-ti faci un cont pe FB Haydee_cool (zic si eu asa) si iti pui profilul la secret, nu cred ca te mai gaseste niciun furnizor. Ca nu-ti vad nici pozele daca setezi asa.
mami de Miruna Sanziana (02.04.2012)
SuperMami_1 spune:
La multi ani fericiti, Monna! si o viata frumoasa impreuna!
Multa sanatate, Lavinia! Tin pumnii sa treaca repede.
Si eu voi mai intra pe-aici, desi m-am enervat maxim la momentul postarii acestui mesaj,cat de greu merge editarea
tocmai acum cand au lasat-t mai moale cu reclamele, ne-am hotarat si noi sa parasim DC-ul![]()
dara76 spune:
Aoleu, Irina, am uitat sa zic, nici nu-mi imaginam ca tu personal iei totul din carte stas asa si aplici fara discernamant. Doamne fereste, mai ales tu! Ma gandeam eu asa s-o dezbatem la general, adica oricum nu ma gandeam la tine, ci la autoarea cartii, dar np daca nu e nimeni interesat de dezbateri.
mami de Miruna Sanziana (02.04.2012)
ronina spune:
Buna fetele!
Tala: ma bucur ca ati descoperit solutia pt mersul cu masina
Si Bianca e ca Matilda la papica, vrea sa muste direct sau zeama f lichida.
Dara: eu deocamdata n-am ce dezbate ca recunosc ca n-am apucat sa citesc
De cand am reinceput sa-i dau si legume nu mai am timp de nimic.
Chito: bafta joi, sper sa ne aduci doar vesti bune 
Happy: de dat i-am dat deja iaurt de vreo 2 ori dar mai mult de 3-4 lingurite nu a papat. Intrebam mai degraba in ideea de a stresa copilul cu 3 mese pe zi sau mai bine sa am rabdare sa inlocuiasca celelalte mese inainte. Problema e ca am inceput diversificarea de aproape 2 luni si inca nu se intrevede inlocuitul vreunei mese. Cred ca o sa intreb pediatra mai bine decat sa-mi dau eu cu presupusul. Vroiam sa mai intreb cum ii mai vin Alexiei hainele, Bianca cred ca s-a lungit brusc ca ne-au ramas fixe hainitele marimea 68. Am masurat-o azi si mie mi-a iesit ca are 67 cm. Ciudat e ca pantalonasii ne-au ramas scurti, body-urile inca merg.
Gabrielarusu: ma bucur ca te-ai linistit cu luatul in greutate ![]()
Haydee: si eu voi mai da pe aici, nu stinge lumina ![]()
Monna: la multi ani fericiti inainte! 

Dia: da-i un pupic Laviniei din partea mea sa-i treaca repede conjuctivita 
Lelu: merci de idee, o sa caut sa-i verific ingredientele
magddalena spune:
nu stiu unde sa postez,aici sau pe fb?
intai aici,azi i-am dat spanac,a mancat un pic,apoi am pacalit-o cu un biscuite,ma faceam ca ii dau sa muste si bagam o lingura de spanac.
ce vaccin de 6 luni faceti voi?aici nu mi-a ajuns nimic acs,de obicei imi ajunge o scrisoare de la spital si a doua zi merge la vaccin.
maine bagam carnita,vroiam sa mai intreb,ce iaurt ii dati la copii?din ce lapte facut?i-am dat branza de casa facuta cu lamaie din lapte proaspat integral cu termen de garantie ff scurt 3 zile,e ok?
pup o saptamana buna
intru si pe fb![]()
Tala spune:
Dia banuiesc ca deja ai aplicat tratamentul cu laptic la ochisorul Laviniei.
Dara si eu chiar vreau tare sa am ce sa dezbat. Problema e ca timp nu am sa stau la pc, laptopul a crapat (ca-l mai tineam langa mine cand alaptam), cu tableta lui D ma enervez f tare (se misca tare greu si nici nu stiu daca are ce trebuie ca sa pot citi de pe ea) iar la kindle inca aspir
, in plus imprimanta nu vrea neam sa functioneza cu pc-ul (ii placea tare la laptop) asa ca nu-mi ramane decat sa sper ca intr-o zi, cat de curand o sa pot sa citesc si eu cartile astea.
Ronina, eu astept sa treaca timpul ca sa pot sa-i dau cu inima mai larga finger food pt ca mi-e clar ca succes prea mare nu voi avea cu piureutze. Maine chiar o sa-i pun pe masuta morcovei fierti si cartof dulce fiert si dovleac copt. Ma bucur ca macar a inceput sa suga apa din canuta avent si poate nu o sa patesc cu ea ca si cu D care nu mi-a baut apa pana la un an si ceva (si nici acum nu e fan)