Piersicute de iulie-august 2012 (5)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bumbitza spune:

hello, scriu repede ca apoi uit si nu stiu cand mai intru.
un balon metalic cu heliu, legat de picior, ar trebui sa-i tina busy ceva vreme. ilinca se amuza copios cand faceam asta si statea peste juma de ora uitandu-se fascinata cum se misca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bumbitza spune:

glicerina cu nistatin e f buna pentru candidoza bucala, cea simpla n-are niciun efect. daca ia suzeta, puneti-le pe suzeta. e destul de amara la gust, adica initial e dulce dar ramane amareala, ca idee sa stiti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daconst spune:

Fetele a luat cineva Fenugreek pentru lactatie?Cica in State se recomanda.Ma gandeam sa-mi comand si eu.
Deocamdata vad ca daca mananc bine a crescut productia de lapte si daca mai bag si bere e super.

Trebuie sa primesc si Galaforul din tara...ce mai sa curga laptele,haha.

Laura,stiu din experienta de la Lucas ca orice jucarie devine plictisitoare.In schimb gasea mereu prin casa obiecte gen cutiute,sticlute de oja sau brelocuri de chei la care nu le mai dadea drumul.asa ca nu da prea multi bani ca nu are rost.
Super aratati in pozele de la nunta!

Maria,
am vazut si pozele voastre.sunteti o familie frumoasa!
Nu ai poza cu bb imbracat in costum?

Fleur ce-mi place sa citesc la tine ce face Erik pentru ca stiu care e etapa urmatoare la noi!

Carmen,sa folositi sanatosi cizmulitele.dragute tare.si bb seamana cu tine,bine de tot.

Ada,nu te mai necaji...cred ca oricit salariu le-ai da tot nu ar aprecia.numai daca le-ai concedia si-ar da seama ce pierd,cum spunea cineva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura32 spune:

Andrei are talpa de la piciorul stang in interior , se poate face masaj la kineto si pentru asta ? stie cineva ? acum ma vazut si pediatra mea ca are o problema

Mami de Andrei ( 3 Iulie 2012)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daconst spune:

Citat:
citat din mesajul lui Laura32

Andrei are talpa de la piciorul stang in interior , se poate face masaj la kineto si pentru asta ? stie cineva ? acum ma vazut si pediatra mea ca are o problema

Mami de Andrei ( 3 Iulie 2012)

Laura se poate face si la kineto si poti face si tu singura.La mine au avut ambii copii si la cel mare i-am facut eu masaj iar dupa ce a inceput sa mearga s-a indreptat de la sine.
Nu-ti fa probleme.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen_80 spune:

Maria va asteptam cu drag, mai ales ca eu din 15 incep munca . Bona vad ca se acomodeaza. Nu a mai patat nimic inca... Ieri a facut ciorbita si piure cu friptura la cuptor. Azi am facut eu curat, iar ea a fost afara cu piticul. Cred ca ii place sa calce ca zilnic ma intreaba dc am ceva de calcat.

Laura he he, eu am problema asta de vreo 3 sapt. Incercam acum sa facem un program de dormit intre 1-2 si 4-5. In rest, de cand se trezeste trebuie sa facem ceva. Vorbim, ne uitam la carusel, ne dam in leagan, ne uitam la tv...mai mancam ceva, mai iesim afara...tot timpul tre sa facem ceva. E si mai obositor decat insinte.

Balanta un sg kk mai apos nu are nimic.

Fleur temperatura la bb e normala pana in 37.5 si de supravegheat pana in 38. Supozitor se pune numai dupa 38. Cica ei nu au capacitatea de a-si autorehla temp inca, deci e posibil sa fie mai cald in camera, mai gros imbracat, sa planga si sa creasca temp.

Brb alarma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen_80 spune:

Nycosia nu stiam ca si glicerina se tine In frigi doar o luna. Noi nu prea am folosit ca nu a fost cazul, dar am una in sertar (nu in frigi). Dar nu am sesizat sa se modifice scaunul de la el.

Ana bun venit printre sanii nostri :))

Dana multu . Fleur parca bea fenugreek.

Bumbitza tare faza cu balonul. O sa incerc si eu

Roxy ce bine ca Antonik e ok. Sa-mi zici si mie dc mai au reduceri si azi :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia21 spune:

Crina,nu stau acasa decat 1 sau 2 ore dupa ce duc piciul la scoala caci am nevoie sa invat si acasa daca incerc....nu am spor,...ma solicita mama ....ba gangureste buburuza...si astea 2 cursuri le reiau,le-am replatit...si sunt grele rau si nu am de gand sa la pic caci la a 3=a attempt as plati out of state tuition,adica 1300 fata de 285...pai e o mica mare diferenta.......plus ca mi-ar afecta media generala care conteaza pe mai departe.Cu mama ma inteleg greu....ne iubim dar nu ne suportam,avem amandoua mania controlului...eracerbata....asa ca prefer sa fiu la invatat si cand sunt acasa sa-i dau pauza de la postul de nanny...I dau 1400 pe luna....mult pentru venitul meu,cam 30% din cat fac eu...dar refuz sa-i platesc tigarile,nu fumeaza in casa...dar pachetul si ziua...care pachet costa 7 dolari,....pai plateam 50 pe saptamana....cat pe laptele fetei...si am schimbat placa;sa vezi acolo acuzatii ca sunt o zgarcita....si ehehe cate imi aud si mi-am auzit.Ba mai mult veni la noi o prietena cu copiii pt 4 zile...si imi zice mama tare si de cateva ori ca respectiva e o mama mai buna...ocazie dupa care s-i le-a auzit ea...Sincer,imi pare rau ca nu ne bucuram mai deloc de prezenta reciproc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nycosia spune:

carmen mi-a spus farmacista sa o tin la frigider si ca e valabila 1 luna pt ca e preparata in farmacie............o scot cu 15 min inainte sa-i dau iar daca e rece o mai incalzesc in palme!

cat e valabil vigantolul deschis?
mi-a spus o mamica ca 2 saptamani.......voi cat il tineti?

puteti face masaj de corectare acasa cu ulei la picioruse daca aveti o kinetoterapeuta sa va arate....kinetoterapiea e foarte buna...poate fi folosita chiar daca bebe e sanatos doar pentru stimulare psiho-motorie!oricum sunt fff precoci bb din ziua de azi!
eu am folosit un sac de gunoi care fosneste...fff fascinat era
de unde iau heliu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nycosia spune:

stiat ca bicarbonatul de sodiu e bun pentru tot felul de ciuperci...in special candida
intamplator acum cateva saptamani am dat peste urm articol:

http://www.lumearetetelor.ro/articole/remedii_casnice/bicarbonatul_de_sodiu_si_igiena_bebelusului

im maternitate la noi la sterilizat puneau si otet!
seara buna!

Mergi la inceput