Aspirante optimiste (809) Felicitari Isa, Ankylya!

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns DenyAnd spune:

Multumesc pt raspunsuri fetele

Eu mai iau si Femibion 1, si el are vit C (180mg).

Exact ca tine Emilia, nu vreau sa exagerez cu doza, dar nici nu vreau sa racesc. Chiar daca stau acasa all day, e rece in camera(inca nu avem incalzire), in fiecare dimineata ma trezesc cu nasul infundat(o nara), si azi pe la 10 am si zarit muci curgand, acum nasul e curat.

Cred ca o sa fac ca tine, sa-l iau de 1-2 pe saptamana (CETEBE-ul) , pana ajung la dr.Uscatescu in noiembrie.

Un proverb spune: "O inima vesela este un bun leac, dar un duh mahnit usuca oasele".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Didi81 spune:

Am fost azi la control, in urma primei menstruatii de dupa chiuretaj. Chistul meu ovarian e fix cum a fost mereu, nu s-a modificat nici un mm desi am baut ceaiuri de coada soricelului la greu, si cand fusesem insarcinata luasem utrogestan. Are 5.4 cm.

Problema e ca pare sa fie chist hematic, la cum se vede la eco, si doctorul spune ca daca ar fi ce vede el, nu prea asi fi avut cum sa raman insarcinata... e ceva ciudat la mijloc. Mi-a dat sa fac analize pt niste markeri tumorali, ca125 si he4.

Didi de Aida Maria (03.07.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankylya spune:

buna fetelor eu am fost ieri la urgente si m-au internat in spital deoarece mi-au facut beta si este mare cica 730 si mi-a facut si eco dar nu se vede nimic mi-a zis ca la beta asa mare ar trebui sa se vada ceva ceva si acum ma tin sub supravechere ca suspect de sarcina extrauterina. nu stiu ce sa cred eu zic ca este mica sarcina tinand cont ca am ovulat tarziu dar sut asa stresata deja plang de 24 de ore, nu mai rezist nici in spital sunt cu nervi la pamant bine ca macar am net si mai trece timpul ca altfel m-as urca pe pereti.va pupacesc

In dragoste, ca si in vis nimic nu e imposibil.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MeAlex spune:

Ankylya, eu stiu ca se vede ecografic la beta 1000, mai ales ca ai ovulat tarziu, e normal sa nu se vada inca! Incearca sa le spui ca ai ovulat tarziu.

Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/4G homozigot, nr. marit de celule NK
3 sarcini oprite in evolutie la 7 s, 9s, 11 s (a 3-a sub tratament cu Clexane si Aspenter zilnic)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankylya spune:

eu le-am zis ca am fost la doctor in z10 si aveau ovuli de 7 si 8 maine o sa imi aduca sotul si agenda cu temperatura sa vada si ei sa isi dea o parere si eu zic ca este mic dar sa vedem ce zic m-au consultat 2 medic pana acum maine o sa imi faca iar beta sper sa fie bine si ca o sa apara ceva ca mi-a zis ca intro saptamana o sa vedem ce este si unde

In dragoste, ca si in vis nimic nu e imposibil.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alice12 spune:

Anky, tu de ce-ai mers la urgente? Ai sangerare, dureri?
Daca nu vad nimic pe trompe sau in alt loc, esti ok, nu este nici un pericol, chiar daca ar fi extrauterina-cu toate ca nu cred. Beta este inca mica pt ecograf, cel mai bine s-o mai repete in 2 zile si sa faca alt ecograf. Ar tb sa fie dublu si poti s-o vezi si pe ecograf. Dar nu trebuie sa stai in spital pentru asta, cate cheltuieli pe sistemul ala medical fara rost, plus sperietura pentru tine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MeAlex spune:

Ankylya, e bine ca esti supravegheata. Faci vreun tratament? Incearca sa fii cat mai linistita, asta ajuta embrionul sa se dezvolte.

Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/4G homozigot, nr. marit de celule NK
3 sarcini oprite in evolutie la 7 s, 9s, 11 s (a 3-a sub tratament cu Clexane si Aspenter zilnic)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miha_23 spune:

buna fete,
Eu tocmai m-am intors de la dr. Luna asta a fost productiva, am 4 foliculi frumosi pe ov drept(12.5mm,13.5mm,16.8mm,20.04mm in z9a cm).Vestea rea este a am endometru subtine, de doar 4.81mm. Mi-a zis sa dublez cantitatea de climn . Am baut si vin zilele astea stiind de luna trecuta ca era subtire si nimic nu a ajutat.
Alta pb, mi-a sus ca ar fi bine sa fac un pregnyl maine dar nu il am. cu asa endometru am vre o sansa?

2 sarcini pierdute, la 7 si 9 saptamani
anticorpi antispermatici, tiroidita Hashimoto, Mutatia A1298C heterozigot
tratament pregatitor:aspenter, eutyrox, acid folic, mgB6,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabyv spune:

Situatia sta asa:
- te bazezi numai pe 2 (adica pe cei mari) greu de crezut ca ceilalti doi o sa fie ok pt ov.
- de la declansare endometrul se mai poate mari, dar nu f mult
- probabil ca o sa mai creasca insa de la climn.

Faci cu clomid stimularea? Ca daca si luna trecuta ai avut aceasi problema, inseamna ca dr tau nu are nici o idee de stimulare, sau nu vrea sa se complice. In cazuri de astea, ca nu creste endometrul, se trece la injectabile.
Oricum succes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emilia.m spune:

Flory, cand am descoperit pb cu tiroida aveam deja Tsh-ul marit. Anticorpii macinasera deja tiroida destul cat sa am Tsh peste limita de 4,2. De aceea iau Euthyrox.
Ankylya, eu am avut beta 635,9 luni si abia vineri s-a vazut saculetul la ecograf. Stai linistita!

14+
Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai.

PCOS, Tiroidita Autoimuna Hashimoto, MTHFR C677T si A1298C heterozigote. Tratament cu Clexane 0.2, Aspenter 1 la 3 zile, Elevit 1 la 2 zile, Euthyrox 100, Medyn 1 la 2 zile, Magne B6, Vit C si Utrogestan

Mergi la inceput