Dormitor lila...balcon ce culoare?

Dormitor lila...balcon ce culoare? | Autor: mirelam

Link direct la acest mesaj

Buna ziua.
Tocmai ce imi renovez dormitorul si balconul aferent acestuia si am ajuns la faza de dat culoarea.
M-am hotarat sa fac dormitorul un lila deschis dar nu stiu cum sa fac balconul. Voi cum ma sfatuiti? Sa-l fac alb sau tot lila, sa fie la fel ca dormitorul? Mentionez ca balconul e micut, 2,80 pe 1,20 si am pe jos gresie bej deschis. Mi-e teama ca daca il fac alb se murdareste mai repede.
Voi cum aveti balcoanele zugravite?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CorinaDani spune:

ce culoare are blocul pe exterior ? care era culoarea initiala, originala, a balconului ?
daca as fi in locul tau, as alege alb, tot zici ca e micut balconul, albul da senzatia de aerisit, luminos, spatios.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirelam spune:

Blocul inca nu are o culoare ca suntem in reabilitare.
Asta e si motivul pentru care m-am apucat sa renovez si balconul, ca mi-l stricase ei cand au pus geamurile.
Balconul inainte era alb dar se cam murdarise de la diferite cutii si alte obiecte. Din cauza asta as opta pentru o culoare dar mi-e teama sa nu fie ,,prea multa culoare''

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

galben pal....deschis...

http://www.savanaculoare.ro/creeaza-chiar-tu/paleta-de-culori/

"Scrie o poezie cu UNISOL in bucatarie"

Citat:

" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

si tu esti cu reabilitarea ? la mine au inceput in aprilie si nici acum n-au terminat, mi-au facut o gramada de probleme, care au culminat cu inundarea dormitorului, deoarece un "dastept" d-asta de muncitor mi-a rasucit tubul de condens de la aerul conditionat, ca se impiedica de el pe schela. cand am venit noi de la munca, dormitorul meu avea o balta de 3 m lungime si 1 m latime deoarece apa, nemaiavand cum sa se scurga afara prin tub, s-a scurs in casa, prin aparatul de AC montat pe perete, s-a umflat nitel parchetul, mi-a udat salteaua de la patutul fetitei..ce sa mai zic...ma rog sa termine o data si sa plece, ca m-au innebunit...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackgirl0 spune:

Clar alb. In plus este o vopsea ieftina, oricand dc vezi o parte murdarita/stricata se reface imediat, cu minim de efort si cost. Noi avem dormitorul intr-o nuanta de mov/lila nchis, iar la inundatie, am dat o groaza de bani pt vopsea. Plus ca se intretine greu, mereu avem gtija sa nu murdarim/zgariem peretii.

Cu termoizolarea: a durat fix 1 saptamana, fatada blocului este un maro deschis/bejuliu, dormitorul mov, balconul alb si nu este nicio contradictie cromatica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sophia33 spune:

gri deschis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tala spune:

Murdaria se vede chiar mai rau pe o culoare decat pe alb, in plus, asa cum au spus si fetele mai sus, mult mai usor repari cu alb decat sa nimeresti iar nuanta initiala care se mai si degradeaza in timp. Lila merge in general cu gri/argintiu, alb, bej/maron deschis.
Corinadani ce nasol! mai ales ca e si nociv condensul rezultat de la ac.

Mergi la inceput

Tala, in ce sens e nociv acel condens ?
mai, cu reabilitarea e mai complicata chestiunea, ca sa zic asa. e facuta gratuit de primarie, cu fonduri europene; problema e ca atunci cand au inceput lucrarile era primar de la pdl (care a facut pentru oras, in cativa ani, mai multe decat toti ceilalti primari anteriori), dupa alegeri avem primar din psd, se pare ca primaria intarzie cu platile catre firma care a castigat licitatia pentru reabilitarea blocurilor (evident, firma nu-i din ploiesti, e clar ca s-a castigat licitatia pe ochi frumosi si culoare de partid), ba chiar am auzit ca nu se mai pot aproviziona cu nu's ce materiale din cauza faptului ca s-a inchis oltchimul...si iaca stam noi cu schela pe bloc de mai bine de o jumatate de an, mai sunt mici finisaje de facut, dar nu stiu de ce taraganeaza atat, ca la blocul meu au cam terminat ce era de facut...insa toata lumea e revoltata si nemultumita deoarece se vede clar ca muncitorii nu sunt "de meserie", lucreaza in lehamite si bataie de joc, au stricat mai multe chestii pe la mai toate apartamentele/blcourile, sefii lor nu sunt nici ei mai prejos...si tot asa...scuze de off-topic...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackgirl0 spune:

Corina, de-aia dureaza asa mult, ca-i gratis. Noua, pe banii nostri, (3000 ron) ne-au facut lucrarea boboc, ba au mai venit o zi sa bibileasca la micile detalii observate de barbat'miu. Ca daca era sa astept dupa asociatie/primarie...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

Alb.
Usor de reparat, usor de re-zugravit. La un balcon mic poti da cu trafaletul doua maini in cateva ore.
In plus, albul deschide spatiul, ofera luminozitate.
Nu-ti place alb...o culoare deschisa, macar.

Rufus, Tora si iadele

Mergi la inceput