Cel mai bine este sa intrebi copilul. Eu am luat de cateva ori "teapa" mie sa-mi placa ceva si lor nu... si de atunci mereu le intreb. Daca vreau sa le fac un cadou le intreb adiacent, deschid vorba despre acel lucru si vad cum reactioneaza.... Fiecare copil este pasionat de altceva. Eu am o colega al carui baiat este inebunit de PS 3. Stiu ca era maica-sa inebunita sa-i cumpere, in schimb ale mele nu vor jocuri ci vor alte tablete, ca ale nu mais unt bune.
Deci sfatul meu este sa intrebi copilul, el singur iti va spune ce-si doreste si bucuria va fi mult mai mare atunci cand va primi ceea ce isi va dori.. Nu te grabi, pentru ca toate sunt destul de scumpe si decat sa nu0i placa si sa arunci banii pe geam , mai bine asteapta..
Acuma ca cumpara respectiva in rate este altceva. Si eu am carduri de credit si cumpar multe prostioare in rate fara dobanda, dar asa m-am obisnuit. Am socotit ca este mai rentabil sa tin banii o luna in banca si sa platesc la sfarsit de luna , sau peste 2-3-6 luni, decat sa-i platesc chash.