300 lei - capitolul 4

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mianna spune:

Citat:
citat din mesajul lui eumada

Nu exista natural la magazin.Ia fa tu suc de portocale si lasa-l intr-o sticla pe balcon....se acreste si fasaie.Cel mai bine...de facut acasa.Macar e numai fructul.

exista. si nu vorbesc de cele la cutie, ci de cele proaspat stoarse (Mega Image, Billa, Carrefour).

insa din moment ce Xio a pus ghilimele, n-am idee ce intelege ea prin sucuri naturale.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Am pus in ghilimele natural pt ca nu e vorba de sucurile stoarse pe loc, ci de cele pe care scrie ca sunt naturale.

Beau Hohes C ( http://www.hohesc.de/die-Klassiker ) desüre care scrie ca nu contine conservanti, nu are zahar adaugat, si e 100% din fructe. Daca il deschid azi maine mai e bun, dar maine seara-poimaine e deja stricat, nu tine o vesnicie.

Saskia, apa ma chinui sa beau un litru pe zi, in rest beau ceai fara simplu, fara zahar, miere sau altceva. De fructe, verde, de menta (asta imi place cel mai mult), negru cu lapte samd.
Dar din cand in cand un suc e binevenit, daca as putea as bea zilnic suc de morcovi si fructe.
Mi.am cumparat suc de rosii si am vazut ca are zahar adaugat, asa ca voi trece pe rosii la borcan sau conserva pe care le pun in blender (daca nu au zahar, ca inca nu m-am uitat).

Problema e ca am nevoie de un blender, si de-aia intrebam. Prietenul meu imi tot spune ca daca luam un blender luam unul de calitate, adica scump, acum chiar 600 de euro cat e Vitamaxul nu as da.
De aceea intreb pe topicul asta cu economia care e varianta mai buna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ab5174 spune:

Ca sa faci sus proaspat dimineata cam ai nevoie de timp - ca e pacat sa-l faci si sa-l pui in frigider, ca nu mai are acelasi gust.
De scump este mult mai scump.
Noi intr-o perioada faceam (adica ne facea tata) suc din : telina, morcov, patrunjel , sfecla rosie, mar, grapefruit, portocala si ce mai era pe acolo, era superb.
Dar din cauza timpului am abandonat.
Noi acum bem Tropicana, care cica e naturl. Ce imi place este ca are de mai multe feluri - acum sint la orange & lime.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns portocalia spune:

Xio, de ce nu faci suc de rosii din rosii proaspete? ii pui un pic de sare si e perfect! mie mi-a venit ideea asta incercand sa fac rosii umplute cu pesto si branza de capra si date la cuptor. imi ramaneau o gramada de "miezuri" scobite si nu stiam ce sa fac cu ele. asa ca le-am pus la blender si voila sucul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Ca mi-e lene sa curat coaja Dar de fapt mda, am si storcator de fructe sa ca merge.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

Eu am cumparat din Lidl suc de mere, 100% fruct, 7 lei 2 litri. Nu are zahar adaugat, conform etichetei. Parca in 3 zile maximum trebuia consumat dupa deschidere.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alizee spune:

La Auchan gasiti legume congelate vrac la preturi bune. Mazarea este 4,82 lei, ciupercile vreo 10 lei, dar sunt deja feliate si se merita. La alte legume, nu am retinut pretul, dar mi-am umplut congelatorul cu diverse.

allinta

A fi fericit nu inseamna ca totul este perfect.
Inseamna ca te-ai hotarat sa privesti dincolo de imperfectiuni.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

Spune si gramajul, allinta.

Mazarea Icefield, Lidl, 400 sau 450 de grame, este 3 lei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rall spune:

Citat:
citat din mesajul lui XIO

Saskia, apa ma chinui sa beau un litru pe zi

Daca bei iaurt, incearca sa pui 100ml de iaurt gras (grecesc, 10% grasime) + 500 / 600ml apa + sare. Rezulta un ayran delicios pe care nici nu stii cand il termini de baut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alizee spune:

Pretul este la kg.

allinta

A fi fericit nu inseamna ca totul este perfect.
Inseamna ca te-ai hotarat sa privesti dincolo de imperfectiuni.

Mergi la inceput