Eu i-as cere iertare copilului in cazul acesta. Dupa parerea mea a fost pedepsit pe degeaba. Nu critic reactia imediata, poate ca multe dintre noi l-ar fi pedepsit... dar atunci cand am constatat ca am gresit trebuie sa avem taria sa ne cerem iertare.
Citat: |
citat din mesajul lui filofteia Eu i-as cere iertare copilului in cazul acesta. Dupa parerea mea a fost pedepsit pe degeaba. Nu critic reactia imediata, poate ca multe dintre noi l-ar fi pedepsit... dar atunci cand am constatat ca am gresit trebuie sa avem taria sa ne cerem iertare. |
Citat: |
citat din mesajul lui Carmenbr Eu sunt curioasa si putin off-topic. Ce faceti cu copiii cand gresesc, nu-i mai pedepsiti? ( a nu se intelege a pedepsi egal cu a ii bate, ci pedepse de restrictionare, gen nu tv, nu mers la nu stiu ce, etc). Ca sincer, eu nu cred ca la noi ar merge doar cu vorbitul si explicatul. Ii explic intotdeauna ce consecinte au actiunile lui, vorbim mereu, dar pana nu simte ca actiunile lui au si consecinte, pe bune ca nu invata. Deci Aquai, Buli, voi cum procedati? Sunt sincer curioasa, fara ironie. Multumesc. Carmen & Ericutz (15.06.2004) Ajutati-o pe Diana! www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=68525 " target="_blank"> Povestea nasterii! |