Strengari de Martie - Aprilie 2012 - 20
Raspunsuri - Pagina 20
aredwynn spune:
7 luni, 70 cm si 7,050 kg. Si 2 dinti. 400g si ceva + fata de luna trecuta, in schimb nu a crescut asa mult in inaltime. Cam asta e bilantul nostru. DPDV motor vad ca se dezvolta ok, asa ca incep sa nu-mi mai fac multe griji legate de greutate. Am pus un filmulet pe fb cum face si zice "tai-tai". Eu tusesc intruna, nu prea am chef de nimic, dar pe voi va pup!
PS: La multi ani, Andi dragalas!
Anca, mamica Nataliei
kovacsc spune:
Bilantul nostru la aproape 6 luni, 69 cm, 8200 g, 2 dinti
.
Haydee ma bucur ca ai revenit printre noi. Te rugam sa fii mai activa in clasa ![]()
aredwynn spune:
A propos de intalnire, eu in 3 nov sunt nasa in Bucuresti, daca s-ar face atunci, ar fi super. Oricum, pare destul de complicat, ca sunt mamici din TM, SM, CJ... e departe...
Anca, mamica Nataliei
monna3 spune:
Buna fetele,
La multe lunite Natalia, Maria, Edu, Victoras si Euan! 
Chito pe mine m-ai bagat in ceata
, cand e nascut Edu? nu pe 4? 
Cristina e buna ideea ta, ce-as vrea si eu sa vin la intalneala, dar poate ne mai organizam si la anul cand venim si noi in tara ![]()
Cristina, Anca si Chito felicitari pt bilanturi!
Haydee de data asta se iarta dar te rugam sa fii mai prezenta ![]()

Pupici, ma apuc de facut capitol nou
Monica, mami fericita de
Cezar-Andrei (04.03.2012)
Povestea nasterii
Haydee spune:
Tovarasa, tovarasa Cristina (ca am facut scoala generala pe vremea lu' impuscatu') in principiu m-as baga la intalneala, dar pune-ma cu tentativa, ca weekend-urile sunt programate
aaa, apropos de dintisori: la noi nimic inca, doar isi mai freaca gingiile din cand in cand si isi mai face masaj cu cate o jucarie de dentitie
azi Elena a papat carnita pentru prima data - n-am mai avut rabdare pana marti, mi se pare ca piureul ala de legume n-are nici un haz asa simplu; gaina de tara, proaspat taiata, doar ca am fiert o bucatita de carne vreo 3 ore; si nu m-a dus mintea sa fierb si pentru maine
; a fost delicioasa, a papat aproape tot
tutu81 spune:
Ma scuzati ca dau buzna peste voi, as avea o rugaminte.
Sunt o mamica a doi copilasi, unul de aproape 4 ani (in ziua de Craciun implineste 4 ani) si a unei fetite de 2 ani. M-am inscris in concursul unisol cu 2 poezioare. Va rog daca nu e prea mare deranjul sa imi acordati un vot. Poeziile sunt pe pagina 17 si respectiv 18, user . Multumesc din suflet si multa sanatate piticotilor si sa va aduca numai fericire
amy25 spune:
Cristina au nu pot veni, dar e ok initiativa ta. Mergea si la Brasov, la aer curat...![]()
Daniela eu biscuiti ii dau de la Hipp dar ii musca cu gingia , insa ii rad/blenduiesc cu fructe dimineata cate 2 buc.Mai ingroasa putin si mai taie din greata fructelor. Eu amestec asa: juma piersica+putina banana+1 pruna +2 biscuiti+1 lingurita cereale fara lapte. Poti face cum vrei.
Multumim de urari si urez si eu asemeni strengarilor nascuti azi.